Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


ŠVICA, LIECHTENSTEIN IN OTOK CVETJA

HOTEL: PO PROGRAMU 3 dni - AVTOBUS
ODHOD:CENA:
25.4., 3 DNIod 290 €
(SJK) POTOVANJA Z AVTOBUSOM, ZAGOTOVLJENO, 1. MAJ, UGODNI IZLETI PO EVROPI, ČUDOVITA ŠVICA

ŠVICA, LIECHTENSTEIN in OTOK CVETJA MAINAU


MONT Pilatus ŠVICA


ODHOD: 25. april 2020 | 3 dni | avtobus -
ZAGOTOVLJENO!


PROGRAM POTOVANJA:1. dan: 

Odhod iz Maribora ob 3. uri zjutraj in vožnja preko Celja, Ljubljane proti Avstriji. Nadaljevanje na relaciji Spittal-Lienz-Innichen (prestop v Italijo po dolini Pusttertal). Nazaj v Avstrijo preko Brennerja, po slikoviti gorski avtocesti in preko "Europabrucke" v INNSBRUCK. Postanek za krajši ogled mesta: zlata streha, katedrala sv. Jakoba, dvorna palača. Popoldanski prihod v kneževino LIECHTENSTEIN. Ogled VADUZA, nastanitev v okolici. Večerja v hotelu, nočitev.

2. dan: 


Po zajtrku celodnevni izlet v LUZERN, eno najlepših švicarskih mest. Panoramski ogled mesta ob jezeru Vierwaldstatt, kjer je živel Richard Wagner. Sprehod do levjega spomenika, katedrale, pokritega srednjeveškega mostu. Možnost vzpona na znamenito razgledno točko MONT PILATUS z gondolo in zobato železnico (odvisno od vremena). Od tod je v lepem vremenu čudovit razgled na precejšen del švicarskih Alp. Povratek proti hotelu. Večerja in nočitev.


3. dan: 


Zajtrk in odhod proti Schaffhausnu. Obisk RENSKIH SLAPOV. Nadaljevanje proti Bodenskemu jezeru, prestop nemške meje pri Konstanzu in ogled razstave cvetja na otoku MAINAU. Po ogledu prečkanje BODENSKEGA JEZERA s trajektom in vrnitev čez Bavarsko in Avstrijo v Slovenijo. Prihod domov v poznih nočnih urah.CENA: 290 EUR/OSEBO


ODHODI: Ljubljana, Celje, Maribor, Slo. BistricaCENA VKLJUČUJE: 


2 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, trajekt preko Bodenskega jezera, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, slov. vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnina: otok cvetja Mainau.


MOŽNO DOPLAČILO: 


za sobo 1/1 = 40 EUR, za vzpon na Mont Pilatus = cca. 65 CHF.


POPUST: 


otrok do 12 let na dodatnem ležišču 25% (v sobi z dvema odraslima osebama).


Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji