Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


PREMIUM KAMP JEŽEVAC 4*, KRK

HOTEL: KAMP JEŽEVAC 7 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
7xNA, 3.6.-10.6.od 811 €
7xNA, 4.7.-11.7.od 1385 €
PREMIUM CAMPING RESORT JEŽEVAC, OTOK KRK, VALAMAR, NOVE MOBILNE HIŠKE

PRENOVLJEN KAMP JEŽEVAC, MOBILNE HIŠKE

jezevac kamping otok krk

Brezplačen WiFi, brezplačno parkiranje, ob plaži, družinam prijazno, prost vstop na bazene in tobogane

Opis

Ježevac Premium Camping Resort se nahaja v neposredni bližini mesta Krk, ob lepi prodnati plaži, kjer je možno najeti sončnike in ležalnike. Od leta 2018 se lahko pohvalijo z novim peščenim delom plaže, kjer so svoje mesto našla otroška igrala. Dostop v morje je omogočen tudi invalidnim osebam. Kamp se nahaja na mirni lokaciji.
V kampu so pripravili veliko izbiro športnih in rekreativnih vsebin, za vse športne navdušence. Dan začnite z jutranjo telovadbo in aerobiko, kasneje se pomerite v igri odbojke na mivki, namiznega tenisa ali mini golfa. Če ste bolj za vodne športe, lahko najamete kajak ali se potapljate. Lahko pa se le sprehodite do zgodovinskega središča mesta Krk in raziščete znamenitosti, posedete na terasi kakšnega lokala, a ne pozabite kupiti spominka.


jezevac camping hrvaska  jezevac krk za otroke

Kamp obkrožajo borovci in bujno mediteransko rastje, zato tukaj velikokrat svoj počitniški cilj najdejo družine z otroci. Ob animaciji v Maro Clubu bodo veselje našli tudi v otroški igralnici in na otroškem igrišču, kjer je zasidrana lesena ladja. Teen hangout bo navdušil najstnike, saj bodo prav za njih priredili zabavo na plaži, športne turnirje in kino večer na prostem. Da ne govorimo o novem, v letu 2018 zgrajenem, vodnem parku z dvema toboganoma in vodnimi brizgalkami. Sprostite se v relax neskončnem bazenu ali v welness oazi Balance Mediterranean Spa v pristnem okolju mediteranskega vrta s posebnimi tretmaji za regeneracijo, pomlajevanje in sprostitev. Tudi zvečer bo za vašo dobro voljo poskrbljeno, prisluhnite nastopom glasbenikov, udeležite se plesnega programa ali si oglejte kino projekcijo na prostem.

V kampu se nahaja 10 klimatiziranih mobilnih hišk za 4–6 oseb. Pri recepciji je na voljo brezplačen WiFi.


jezevac plaze  kamp jezevac bazen

Preizkusite mesne specialitete z žara ter testenine v restavraciji Oliva Grill. Hamburgerje, sendviče, tirtilje in craft piva pa vam postrežejo v Mezzino street food. Če želite sami pripraviti okusen obrok, so vam na voljo posebni prostori za žar. Na osrednjem trgu Piazza najdete tudi supermarket, pekarno in stojnico z zelenjavo in sadjem. Hiter prigrizek si lahko privoščite kar na plaži, v Splash Beach baru. S sladkimi palačinkami, koktejli in smutiji pa vas bodo razvajali v lokalu Sweet & Petite. V bližnjem zgodovinskem jedru mesta Krk boste našli številne prisrčne restavracije in konobe, kjer strežejo tradicionalne jedi Krka in mednarodne jedi.


Opozorilo: v kampu pogosto obstaja več ponudnikov in tipov hišk, zato se lahko opisi hišk znotraj istega kampa razlikujejo. Opisi hišk, kjer je organizator Sonček, veljajo izključno za te hiške. Drugi organizatorji lahko imajo drugačne tipe hišk ali storitve, vključene v ceno. Z veseljem vam pomagamo poiskati pripadajoči opis hiške glede na izbrano ceno in organizatorja.

Koristne informacije

Nastanitev v hiški je mogoča po 16. uri (pozen prihod je treba javiti), zapustiti pa jo je treba do 10. ure.
V mobilnih hiškah psi niso dovoljeni.


jezevac kompleks bazenov  jezevac bazeni premium

CENIK 2020: IZRAČUNI ZA 7-DNEVNI NAJEM mobilne hiške za 4-6 oseb!!

POKLIČITE ZA AKCIJE IN OSTALE IZRAČUNE


03.06.2020

10.06.2020

MH 4-6 superior | klimatska naprava, terasa

811.00 EUR

20.06.2020

27.06.2020

MH 4-6 superior | klimatska naprava, terasa

1021.00 EUR

04.07.2020

11.07.2020

MH 4-6 superior | klimatska naprava, terasa

1385.00 EUR

08.08.2020

15.08.2020

MH 4-6 superior | klimatska naprava, terasa

1441.00 EUR


kamp jezevac nacrt hiske  kamp jezevac nacrt


Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji