Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


LOGARSKA DOLINA - izbor

APARTMA: izbor 1 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
1x Majerholdod 31 €
1xNA, hiške, app,...od 50 €
1x Herbal Glampingod 250 €
Aktivni oddih v Logarski dolini, ugodne ponudbe, za ostale pokličite (K)

LOGARSKA DOLINA, počitnice v Sloveniji

POLETNI TERMINI POLNO ZASEDENI

logarska dolina izleti slovenija

Ena najlepših alpskih dolin v Evropi, Logarska dolina, skriva nešteto naravnih znamenitosti in je pravi raj za ljubitelje pohodništva in kolesarjenja v neokrnjeni naravi. Objemajo jo mogočni dvatisočaki Kamniško-Savinjskih Alp, v svojem zatrepu pa navdušuje z veličastnim, 90 m visokim slapom Rinka.
Ogledamo si ga lahko na poti na Okrešelj, kjer so še posebej lepa jutra, ko prvi sončni žarki božajo ostenja Rink. 7 km dolga dolina skriva preko 40 naravnih vrednot in je domovanje številnim ogroženim vrstam alpskih rastlin in živali. Čarobno naravo lahko občudujemo na naravoslovno-etnografski poti, zgodbam pa prisluhnemo v družinskem parku pravljični gozd.
Če bi razglede na veličastne Kamniško-Savinjske Alpe in naravne parke raziskovali na dveh kolesih, pridite na kolesarske počitnice. Kolesarske poti različnih težavnostnih stopenj navdušujejo tako cestne kot gorske kolesarje in družine, ki z veseljem postanejo na kateri izmed kmetij ob razgibanih poteh.

Penzion Majerhold


planinski dom majerhold

PENSION MAJERHOLD je zasnovan kot nekakšna majhna vasica, ugnezdena med bujne gozdove, z razgledom na veličastne gorske vrhove, je kot nalašč za sprostitev in pobeg od stresa sodobnega vsakdana.
Poleg miru in počitka boste tu seveda našli tudi ogromno priložnosti za rekreacijo v neokrnjeni naravi, hkrati pa naši kraji ponujajo še celo vrsto kulturnih in naravnih znamenitosti.

Vabimo vas, da se nam pridružite na oddihu v neokrnjeni naravi, kjer se boste lahko dodobra nadihali svežega gorskega zraka, se naužili odlične zdrave domače hrane in pijače ter odšli od nas polni moči in pozitivne energije, pripravljeni na nove izzive.


TERMIN: 29.5. – 30.9. 

ŽE OD 31 € NA OSEBO


Za vse naše goste 10% popust za vse vodne aktivnosti v Kampu Menina


Kamp Menina

kamp menina

Kamp Menina leži na sončni strani Kamniško-Savinjskih Alp, v osrčju Zgornje Savinjske doline. Stran od mestnega vrveža, ob manjši vasici, obdan s krošnjami veličastnih dreves in čisti Alpski reki Savinji, ki se preliva v jezero na koncu kampa. V njem se lahko ohladite ob sončnih poletnih dneh, ponuja tudi napihljiva igrala za vse starosti otrok in urejeno plažo kjer lahko pridobite nekaj poletne polti.

TERMIN: 29.5. – 28.11.

NAJEM BUNGOLOVA ŽE OD 50 € NA DAN

Za vse naše goste 19% popust za vse vodne aktivnosti v Kampu Menina + brezplačno plezanje v adrenalinskem parku


Apartmaji Skok

skok apartmaji logarska

Apartmajska hiša Skok je prava izbira za oddih in sprostitev za družine, v dvoje ali za posameznike v vseh letnih časih. Čudovita okolica ponuja Golte, Mozirski gaj, kolesarske poti, sprehajalne poti, ribolov in ostale številne možnosti za preživljanje prostega časa. Svojim gostom svetujemo, da si ogledajo slap Rinka, obiščejo krajinski park Logarska dolina, obiščejo Gornjegrajsko katedralo, katera ponuja kulturno, sakralno in zgodovinsko dediščino in druge znamenitosti.

TERMIN: 29.5. – 15.9. 

NAJEM APP ŽE OD 59 € NA DAN

Za vse naše goste:
- 10% popust za vse vodne aktivnosti v Kampu Menina
- PIJAČA DOBRODOŠLICE
- 15% POPUST ZA VSE WELNESS STORITVEMedena Vas - Beeland

beeland medena vas mozirje

V prekrasni Savinjski dolini, tik ob Mozirju je na dišečem travniku cvetlic zrasla prava dežela čebelic, tako imenovana Medena vas. To poletje so čebele že dobile svoj dom v čebelnjaku, sedaj pa so se vrata odprla še vam gostom, ki si želite doživeti drugačno in izvirno počitnikovanje. Bivanje v hišicah v obliki satovja ob opazovanju pridnih čebelic bo prinesel pravo čarobnost. Hiške Maja, Vili, Flip, Kasandra in Benjamin niso edinstvene nastanitve le za poletje in pomlad, kjer lahko uživate ob zunanjem bazenu. Tudi v jesenskih in zimskih mesecih, ko čebelice spijo, si boste lahko v hladnih večerih sami pričarali zasebni, romantični wellness v savni in masažni kopeli.

TERMIN: 29.5. – 15.9. 

NAJEM HIŠKE ŽE OD 140 € NA DAN

Za vse naše goste:
PIJAČA DOBRODOŠLICE
10% popust za vodne aktivnosti v Kampu Menina
30 MIN BREZPLAČNA MASAŽA za 1 osebo,
15% POPUST ZA VSE WELNESS STORITVEHerbal Glamping Resort


herbal glamping resort slovenija

Objekt v osrčju zgornje savinjske doline z nestrpnostjo pričakuje, da vam predstavi svojo zgodbo. Zgodbo, kjer je v naravno oazo miru skrbno umeščena luksuzna arhitektura, ki je na vsakem koraku prežeta z zelišči. Svoja pljuča napolnite z vonjem raznolikih zelišč, ki se bohotijo v zeliščnem vrtu. Udobno nameščeni ob naravnem bazenu srknite hišni čaj. Odkrivajte tradicionalne modrosti in bivajte v okrilju narave.
Objekt ima 10 glamuroznih šotorov za 1 – 4 osebe. Šotor je 45m2 z dvemi zakonskimi posteljami, dvosedom, kopalnico s tušom, wc-jem, privatni jacuzzijem, privatno teraso s pogledom, mini bar, tv, wi-fi, sef,

TERMIN: 29.5. – 29.10.

NAJEM GLOMUROZNEGA ŠOTORA ŽE OD 250 € NA DAN

Za vse naše goste:
PIJAČA DOBRODOŠLICE
10% popust za vodne aktivnosti v Kampu Menina
BREZPLAČNA ZALIŠČNA SAVNA,
POSEBNA CENA NAJEMA E - KOLES (MAJ, SEPTEMBER, OKTOBER BREZPLAČNO)
DARILO OB ODHODU  


Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji