Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


KRANJSKA GORA - vikend paketi

HOTEL: IZBOR 3 dni - lastni
ODHOD:CENA:
vikend paket, poletjeod 122 €
(cb) KRANJSKA GORA, POČITNICE V SLOVENIJI, AKTUALNO, POLETJE 2020, IZBOR HOTELOV

KRANJSKA GORA 

lake jasna kranjska gora slovenija

Kranjska Gora je naselje, središče občine Kranjska Gora in pomembno turistično ter zimskošportno središče, ki stoji v zgornjem delu Savske doline ob izlivu Pišnice v Savo Dolinko. Okrog starega vaškega jedra je zgrajen nov, večinoma turistični del naselja s hoteli, počitniškimi stanovanji in hišami, rekreacijskimi objekti, trgovinami in žičnicami, ter smučarskimi progami in omrežjem kolesarskih in peš poti. Vse to daje Kranjski Gori z bližnjimi naselji Podkoren, Gozd Martuljek in Rateče podobo enotnega zgornjesavskega turističnega območja, pomembnega tako v letnem, kot tudi zimskem turizmu. Kranjska Gora je prizorišče pomembnih mednarodnih smučarskih tekmovanj v alpskem smučanju na Vitrancu in smučarskih skokih v Planici.

Kranjska Gora je po naši oceni s svojo športno ponudbo in številnimi drugimi dejavnostmi edinstvena slovenska destinacija.


VIKEND CENA ŽE ZA 122 €


Cena paketa vključuje:


✔ dve nočitvi z polpenzionom
✔ Najem e-kolesa za 2 osebi za 4 ure (potrebna predhodna rezervacija termina)
✔ 1 x sankanje na poletnem sankališču »Besna Pehta«- v času obratovanja
✔ vstop v vodni park Aqua Larix ali v bazen Sprostitvenega centra Kompas
✔ bogat animacijski program za najmlajše (mini klub, kreativne delavnice za najmlajše…) 

Predlagani termini:


26.06.2020 - 28.6.2020

17.07.2020 - 19.07.2020

24.07.2020 - 26.07.2020

Razpoložljivost - do zasedbe prostih mest


Za vse destinacije so možni tudi drugi termini in namestitve glede na razpoložljivost. Ponudbo pripravimo na povpraševanje.


kranjska gora jezero poletje
hoteli kranjska gora


HOTEL KOMPAS 4*


Hotel Kompas se nahaja na odlični lokaciji v samem središču Kranjske Gore. Največji hotel v Kranjski Gori ima na voljo 156 prostornih in udobnih sob, ki so opremljene s tušem, brezžičnim internetom (Wi-Fi), digitalno televizijo, telefonsko linijo, sefom in sušilcem za lase.

Zjutraj si lahko privoščite obilen samopostrežni zajtrk sladkimi in slanimi dobrotami ter svežim pecivom. Za večerjo pa lahko preskusite bogato kulinarično ponudbo, ki zajema predvsem tradicionalne slovensko specialitete.

Po aktivnem dnevu hotel ponuja tudi možnost uporabe wellnessa z bazenom in savnami z lepimi razgledi na Julijske Alpe. Za popoln odklop in razvajanje pa si lahko privoščite eno od odličnih masažnih ali lepotnih tretmajev.

Hotel nudi parkirni prostor v garaži. Za večerno pregledovanje vaše e-pošte in brskanje po spletu pa imate na območju recepcije na voljo brezžično internetno povezavo (Wi-Fi).


Hotel Kompas kranjska gora  hotel kompas sobe


RAMADA RESORT KRANJSKA GORA 4*


Tik ob smučišču, ob vznožju smučarskega raja, kraljuje Ramada Resort Kranjska Gora.

Štiri zvezdični hotel ponuja urejene sobe, ki so odlična izbira nastanitve za sproščen oddih pod slikovitimi vršaci Julijskih Alp. Sobe imajo na voljo udobna ležišča, urejene kopalne prostore, kabelsko televizijo, minibar in brezžični internetni dostop (Wi-Fi).

Gostom so ob bivanju omogočene wellness storitve v sklopu skupne ponudbe verige Hit Alpinea Kranjska Gora. Po celodnevem potepanju se lahko sprostite in regenerirate v vodnem parku Aqua Larix ali sprostitvenem centru hotela Kompas. Na voljo imate več kot 400m2 vodnih površin z masažnimi bazeni in svetom savn, za celoviti odklop in razvajanje pa se lahko naročite celo na izvrstne masažne ali lepotne tretmaje.

Hotelska restavracija je z obilno samopostrežno ponudbo lokalnih in mednarodnih specialitet pravi kulinarični raj. Enkrat na teden se v restavraciji prirejajo slovenski večeri, kjer ob zvokih harmonike spoznavate izvrstne primerke slovenske kulinarike.

Hotel nudi zunanje parkirišče.


ramada resort kranjska gora  ramada resort kranjska gora


RAMADA HOTEL & SUITES KRANJSKA GORA


Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora je s svojo podobo postal eden najslikovitejših arhitekturnih elementov Kranjske Gor. Prijetno opremljene sobe s pogledom na gore in urejena okolica so primerne predvsem za goste, ki na počitnicah pričakujejo vrhunsko udobje.

Prostorne hotelske sobe so opremljene z udobnimi ležišči, urejenimi kopalnimi prostori, televizijskim sprejemnikom, minibarom, sefom in čajnikom. Večina sob ima tudi balkon s pogledom na slikovito okolico Kranjske Gore.

Gostom hotela so omogočene wellness storitve v sklopu skupne ponudbe verige Hit Alpinea Kranjska Gora. Po celodnevnem potepanju se lahko sprostite in regenerirate v vodnem parku Aqua Larix ali sprostitvenem centru hotela Kompas. Na voljo imate več kot 400m2 vodnih površin z masažnimi bazeni in svetom savn, za celoviti odklop in razvajanje pa se lahko naročite celo na izvrstne masažne ali lepotne tretmaje.

Storitev polpenziona vključuje samopostrežni zajtrk s sladkimi in slanimi dobrotami ter svežim pecivom. V večernem času pa imate na voljo številen izbor lokalnih in mednarodnih specialitet. V okviru hotela se nahaja tudi picerija Napoli, kjer strežejo številne pice iz krušne peči.

Hotel nudi zunanje parkirišče. Za večerno pregledovanje vaše e-pošte in brskanje po spletu pa bo za vas poskrbela brezplačna brezžična internetna povezava (Wi-Fi).


ramada hotel in suites kranjska gora  ramada hotel suits soba kranjska goraPošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji