Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


IZLET - SIMONOV ZALIV, NOTRANJSKA, KRAS

HOTEL: SALINERA 4 dni - avtobus
ODHOD:CENA:
3xPOL, 8.-11.10., IZ NMod 230 €
za naročnike DLod 210 €
bonod 93 €
IZLETI Z AVTOBUSOM, SIMONOV ZALIV, TURISTIČNI BONI, NOTRANJSKA IN KRAS

IZOLA Z NOTRANJSKO IN KRASOM, 8. - 11. oktober 2020

STRUNJAN mesečev zaliv

4-dnevni izlet v Simonov zaliv z avtobusom iz Novega mesta

MOŽNOST KORIŠČENJA TURISTIČNIH BONOV


IZOLA, SIMONOV ZALIV - DEPANDANSE SAN SIMON 3*


DEPANDANSE KORALA, PERLA, PALMA IN OBNOVLJENA SIRENA 3* – hotelskega naselja San Simon se nahajajo v zelenem parku, tik ob morju. V vsaki depandansi je na voljo 26 sob. Zaradi odlične, mirne lege in namestitev, s široko izbiro družinskih sob, so zelo priljubljene med družinami. Leta 2019 je bila celovito obnovljena depandansa Sirena.

Vse sobe: tuš/WC, fen‚ klima, direktni telefon, satelitsko televizijo, delno z balkoni ter na morsko stran. V sobah brez balkona je možnost enega ali dveh dodatnih ležišč (pograd).

Depandanse 3* so odločna izhodiščna točka za številne urejene sprehajalne poti v bližini. Center mesta Izola pridete z 20 minutnim prijetnim sprehodom ob morju.


AVTOBUS IZ NOVEGA MESTA! Vstop možen tudi na postajališču Dolgi most v Ljubljani, na izvozu Trebnje in drugje na poti PO DOGOVORU.


Hotelsko naselje Simonov zaliv v Izoli se nahaja v bujnem mediteranskem zelenju, v neokrnjenem kotičku slovenske obale na kraju, kjer je bilo v rimskih časih pristanišče Haliaetum (ostanki pomola z mozaiki so skriti pod morjem, ob močni oseki pa jih lahko občudujemo še danes) in ima vse, kar je potrebno za prijetne počitnice v vsakem letnem času in za vsakogar. V neposredni bližini naselja je pošta, lekarna, avtobusna postaja, trgovine in restavracije. Naselje je od starega mestnega središča Izole oddaljeno le kratek sprehod.

Naselje Simonov zaliv je odločna izhodiščna točka za številne urejene sprehajalne poti v bližini. V okolici se poleg urejenega kopališča, mini golfa, odbojkarskega in tenis igrišča, nahajajo urejene kolesarske in peš poti, ki iz obmorske okolice vodijo vse do ribiškega mesteca Izola in naprej preko trt, oljčnikov do zaledja Istre. V center mesta Izola pridete z 20 minutnim prijetnim sprehodom ob morju.Izleti: 

- ogled zeliščnega vrta v srcu Krasa (posestvo Belajevi),

- obisk obalnih mest (Koper, Izola, Strunjan),

- ogled Ajdovščine, 

- obzidja Kastro in rimskih toplic, 

- obisk Predjamskega gradu in pršutarne s pokušino ...


Redna cena: 230 € (93 € plačilo z boni: 3 nočitve z zajtrkom + 137 €: večerje, prevoz iz NM, kopanje v notranjem bazenu, vodenje in ogledi).

Cena za naročnike Dolenjskega lista: 210 € (93 € plačilo z boni + 117 €)


ZA DOPLAČILO: ogled zeliščnega vrta v srcu Krasa, domačija Belajevi (program ogleda posestva in vrtov) in obisk pršutarne s pokušino


ENOPOSTELJNA SOBA: doplačilo (PLAČLJIVO S TURISTIČNIMI BONI)

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, 3 x polpenzion v HN San Simon Resort*** v sobah 1/2 TWC, kopanje v notranjem bazenu, ogled Ajdovščine, obzidja Kastro, rimskih toplic, obalnih mest (Koper, Izola, Strunjan) in slovensko vodenje/spremstvo in organizacijo.


pršut in teran

Celoten program bo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izveden v skladu s priporočili NIJZ. Vsi udeleženci bodo prejeli podrobnejša navodila oz. priporočila v tej zvezi.Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji