Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


MALTA IN GOZO - iz ZAGREBA

HOTEL: PO PROGRAMU 5 dni - letalo iz ZAGREBA
ODHOD:CENA:
letalo iz ZG,6.5.-10.5.od 499 €
MALTA iz ZAGREBA: Z AVTOBUSOM IZ BLEDA IN LETALOM IZ ZAGREBA, MAJSKA MALTA IN GOZO, UGODNO

MALTA - z letalom iz Zagreba
MAJSKI TERMIN od 499 € na osebo v dvoposteljni sobi


Malta je majhna in gosto naseljena otoška država v Južni Evropi, v osrednjem Sredozemskem morju. Malta je otočje dvajsetih otokov in čeri, od tega so trije glavni - Malta, Gozo in Comino. V času potovanja se definitivno splača obiskati vse tri, saj so dobro povezani, vsak od njih pa ima svoje čare in lepote.

Blaga klima, sredozemska vegetacija in peščene plaže... Že naravne lepote Malte so dovolj dober razlog za obisk, ko temu dodamo še cel kup kulturnih, sakralnih in arhitekturnih znamenitosti, ki so tukaj nastajale skozi njeno bogato zgodovino, dobimo otočje, ki vsako leto privablja na tisoče turistov.S svojo kristalno čisto turkizno vodo, starodavno arhitekturo in toplim podnebjem privablja popotnike, ki iščejo sprostitev in raziskovanje. 

Valletta, glavno mesto, ki je uvrščeno na Unescov seznam svetovne dediščine je znano po dobro ohranjeni baročni arhitekturi in impresivnih utrdbah.

Živahni malteški festivali, kot sta karneval in praznik svetega Janeza, prikazujejo njen živahen duh in verske tradicije. Lokalna kulinarika združuje sredozemske okuse z jedmi, kot so pastizzi (kosmičasto pe civo, polnjeno z rikoto ali grahom) in zajčja enolončnica, ki odražajo njeno kulinarično dediščino.


MALTA in GOZO- 5-DNEVNI PAKET Z LETALOM IZ ZAGREBA IN 4 X POLPENZION - ŽE OD 499 €


COMINO1

CENA ARANŽMAJA znaša 499 EUR


V ceno je vključeno: prevoz z letalom na relaciji Zagreb - Malta, 1 kosa ročne prtljage po 10 kg ( 40 x 20 x 25 cm in 1 x 20 kg čekirane prtljage na par 4 polpenzione v dvoposteljni sobi v hotelu ***/****, nezgodno zavarovanje, vodenje, ter organizacijo potovanja.ter DDV

Za vstopnine doplačilo cca 30 eur.

Odpovedni riziko: 25 Eur, coris 7,5 eur.

Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa!PROGRAM POTOVANJA:

6.5. BLED – ZAGREB - MALTA (eveda pa lahko prilnete potovanje iz letališča v Zagrebu - informacije v naši poslovalnici)
Predviden odhod AVTOBUSA iz Bleda ob 9.00. Polet letala IZ ZAGREBŠKEGA LETALIŠČA ob 14.30. Prihod ob 16.30 v Luqo, transfer do hotela, večerja in nastanitev. Nočitev .


7.5. VALLETTA - BLUE GROTTO
Po zajtrku odpravili proti Modri jami, po želji (za doplačilo) boste vanjo zapluli z ladjico. Sledi ogled templja Tarxien. Nato si bomo obiskali Tri mesta, ki so danes v bistvu zraščena v eno samo. Sledi si bomo najprej ogledali mesto Valletta, z vrtovi Barracca s čudovitim razgledom na veliko pristanišče. Obiskali bomo katedralo sv. Janeza, ki izvira še iz časov malteških vitezov, oratorij ter Palačo velikega mojstra z najlepšimi zakladi Malte. Povratek v St. Paul. Večerja in nočitev v hotelu.


8.5. QAWRA - GOZO - GANTIJA TEMPLJI
Po zajtrku odpravili do pristanišča Cirkewwa, od koder se boste s trajektom odpravili mimo modre lagune med otočki do Goza. Ogledali si boste znamenite Gantijeve templje, ki naj bi jih pred 5000 leti zgradila velikanka. Nadaljevanje do jame, kjer naj bi živela nimfa Kalipso. Nato si bomo ogledali zanimivo stvaritev narave – morska okna iz apnenca v Dwejri. Nadaljevali bomo do idiličnega zaliva Xlendi z ribjimi restavracijami, in na koncu obiskali še Čitadelo v Vitorii/Rabatu, kjer se nahaja katedrala in muzej, ter cerkev malteških vitezov. Sledi povratek nazaj na Malto, Povratek s trajektom nazaj na Malto, večerja in nočitev v hotelu.


9.5. : QAWRA
Polpenzion. oziroma samostojnim ogledom, počitku in kopanju . Priporočamo obisk največje arheološke znamenitosti na otoku, Hypogeuma. (potrebna predhodna najava, vstopnina 35, starejši od 60 let 20 eur).


10.5. QAWRA - RABAT - MDINA -MARSAXLOKK -
Po zajtrku ogled cerkve z največjo kupolo na otoku v Mosti. Nadaljevanje do obrtne cone Ta’ Qali, kjer boste lahko občudovali umetnike in rokodelce pri izdelovanju nakita iz srebra, prefinjene čipke,... Sledi obisk nekdanje prestolnice otoka, ki je razdeljena v dva dela: v Rabatu bomo obiskali jamo sv. Pavla, s katero je povezanih kar nekaj legend o tem svetniku za časa njegovega bivanja na otoku, nato pa še tiho mesto Mdini, z katedralo in muzejem. Na koncu sledi še obisk tipične ribiške vasice Marsaxlokk. Prevoz do letališča, polet letala ob 17:20, pristanek 19.15. Prevoz na Bled.
Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji