Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


SKUPINSKO KRIŽARJENJE,23.10.2022

HOTEL: MSC MUSICA 4 dni - LADJA IZ TRŽIČA
ODHOD:CENA:
23.10.-30.10.,FMod 499 €
odrasli na 3.ležiščuod 299 €
otrok do 18 letod 140 €
UGODNO SKUPINSKO KRIŽARJENJE,POHITITE, UGODNE CENE VELJAJO LE ZA ZGODNJE PRIJAVE

SKUPINSKO KRIŽARJENJE

JESENSKA GRŠKA PRAVLJICA

MSC MUSICA, 23.10.2022

- ugodne cene veljajo le še do 28.2., pohitite s prijavo!

23.10. MONFALCONE (Tržič) Italija 18:00
24.10. Dan na morju
25.10. KATAKOLON, OLYMPIJA Grčija 9:00 17:00
26.10. HERAKLION, KRETA Grčija 9:00 18:00
27.10. SANTORINI Grčija 7:00 19:00
28.10. Dan na morju
29.10. BARI Italija 7:00 14:00
30.10. MONFALCONE (Tržič) Italija 9:00

MUSICA

TIP KABINE/cena na osebo za POLNI PENZION:


NOTRANJA KABINA - BELLA 499 € 
NOTRANJA KABINA – FANTASTICA 539 € 
ZUNANJA KABINA Z OKNOM – BELLA** 629 € 
**kabina bella ima lahko oviran pogled skozi okno/balkon
ZUNANJA KABINA Z OKNOM - FANTASTICA 719 € 
ZUNANJA KABINA Z BALKONOM – BELLA 799 € 
ZUNANJA KABINA Z BALKONOM - FANTASTICA 869 € 
ODRASLI NA 3./4. DODATNEM LEŽIŠČU 299 € 
OTROCI DO 18. LETA NA 3./4. DODATNEM LEŽIŠČU 140 € 

*First minute cene - veljajo le do 28.2.2022!

**ALL IN AT SEA ponudba vključuje: ALL INCLUSIVE PAKET PIJAČ EASY, NEOMEJEN WI-FI NA LADJI, 50 € DOBROIMETJA ZA PORABO NA LADJI - rezervacija možna le do 30.3., cena se lahko spremeni 


  •  TOP termin šolskih počitnic
  •  Najbolj priljubljen program z odhodom iz bližnjega pristanišča
  •  Možnost rezervacije ALL INCLUSIVE paketa za samo 100 € po osebi
  •  Otroci do 18. leta v kabini z dvema odraslima plačajo samo pristaniške takse 140 €
  •  Brezskrbne počitnice s Palminim predstavnikom**
  •  Izleti, informacije in meniji pri večerji v slovenskem jeziku **


CENA VKLJUČUJE: 8-dnevno križarjenje po programu, nastanitev v kabini izbrane kategorije, razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja, vmesni prigrizki), samopostrežno voda, kava in čaj na voljo 24 ur v samopostrežni restavraciji, pristaniške takse 140€, varstvo in animacija otrok od 3. leta dalje, zabavne prireditve in animacijo, predstave v gledališču, vstop v casino in diskoteko, športne aktivnosti, brezplačno uporabo fitnesa, savne, bazenov, jacuzzijev in ležalnikov (na ladji), Palminega predstavnika** in organizacijo potovanja. Kategorija FANTASTICA dodatno: boljša pozicija kabin in brezplačna dostava zajtrka v kabino.

Obroki so na voljo tako v samopostrežni restavraciji čez cel dan, kot v v streženi restavraciji v času ki je vsakodnevno objavljen v dnevnem časopisu. Strežena večerja za celotno skupino je v 1. turnusu ob cca. 19.00 uri.DOPLAČILO (v agenciji ali na ladji):
napitnine v višini 70 € za osebe od 12. leta dalje. Otroci od 2. - 11. leta starosti 35 €, otroci do 2. leta napitnin ne plačajo.
MSC Covid Protection plan (doplačilo ob rezervaciji): obvezno zavarovanje za primer okužbe s Covid, ki krije riziko odpovedi, stroške repatriacije, karantene (tudi v primeru stika), medicinsko pomoč in stroške ter hospitalizacijo.MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI:
- enoposteljna kabina: na vprašanje
- povratni transfer do pristanišča iz Celja (min. 10 oseb) in Ljubljane: 50€ po osebi (transfer bo organiziran pri min. prijavljenih 30 osebah)
- Fakultativni izleti: izleti v slovenskem jeziku bodo na voljo pred odhodom.
- All inclusive paketi pijač: neomejena konzumacija pijač v restavracijah in barih (cene so po osebi, paket morajo doplačati vse osebe ki potujejo skupaj):

EASY PAKET 224€ (vključen v ALL IN AT SEA): Osnovni all inclusive paket! točeno pivo, izbrana hišna vina na kozarec, izbrani klasični koktajli, hišne znamke žganih pijač, izbrani brezalkoholni koktajli, sokovi in brezalkoholne pijače na kozarec, ustekleničena voda, topli napitki (espresso, kapučino, kava z mlekom, čaj, vroča čokolada). 

EASY PLUS PAKET 308€: Neomejena konzumacija vseh pijač do 8 EUR. 

PREMIUM EXTRA PAKET 434€: Neomejena konzumacija vseh pijač do 13 EUR. 

ALCOHOL-FREE PAKET ZA ODRASLE 161€: Neomejena brezalkoholna pijača za odrasle: brezalkoholni koktajli, gazirane pijače, energetski napitki, mineralna voda, voda z okusom, sadni sokovi, kavni napitki, vroča čokolada, čaj, točen sladoled. 

MINORS PAKET ZA OTROKE 3 – 17 LET (vključen v ALL IN AT SEA)105€: Neomejena brezalkoholna pijača za otroke: brezalkoholni koktajli, gazirane pijače, energetski napitki, mineralna voda, voda z okusom, sadni sokovi, izbrani kavni napitki, vroča čokolada, čaj, točen sladoled.


POGOJI ZA VKRCANJE:

Zaradi zahtev ladjarja morajo vsi potniki od 12 leta dalje za vkrcanje imeti potrdilo o polnem cepljenju ali prebolelosti v zadnjih 6 mesecih + potrdilo o negativnem hitrem antigenskem ali PCR testu, ki ni starejši od 48 ur. Otroci 2 – 12 let potrebujejo potrdilo o hitrem antigenskem ali PCR testu, ki ni starejše od 48 ur. Vsi potniki bodo pred vkrcanjem ponovno testirani.
**Skupinski odhod (slovenski predstavnik, skupinski prevoz, izleti v slovenskem jeziku) bo izveden pri min. 30 prijavljenih potnikih na osnovnih ležiščih, v kolikor bodo to v času potovanja omogočali pogoji ladjarja. V primeru omejitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve programa.
Ponudbo izletov z možnostjo prijave bodo prijavljeni potniki prejeli pred odhodom. Izleti bodo vodeni v slovenskem jeziku pri doseženem minimalnem številu prijavljenih potnikov.

 

 

Lepotica MSC Musica se je prvič odpravila na križarjenje iz Benetk proti vzhodu. Poleg vseh aktivnosti na ladji, wellness in fitnes centra, steze za tek, savne, bazenov, jacuzzijev, restavracij, picerij, gledališča, nočnega kluba, nakupovalnega centra in Mini Cluba za otroke, vas ta ladja popelje na odkrivanje čudovitih destinacij. Pustite se zapeljati ladji MSC Musica. Ladja je bila izdelana leta 2006. V dolžino meri 295 m in v širino 32 m. Na 13 potniških palubah sprejme 3.223 potnikov in 1.014 članov posadke. Ima 1.275 kabin. Kabine imajo: klimo, prho, wc, tv, telefon, Wi-Fi (doplačilo), mini bar, trezor.

 Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji