Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


JESENSKA GRŠKA PRAVLJICA - 30.10.

HOTEL: MSC MUSICA 8 dni - LADJA
ODHOD:CENA:
SKUPINSKO KRIŽARJENJE, 8 DNIod 479 €
zunanja kabinaod 549 €
zunanja kabina, balkonod 749 €
(PA) GRŠKA PRAVLJICA, ODHOD IZ ITALIJE, SLOVENSKI PREDSTAVNIK, UGODNA KRIŽARJENJA, KRETA, SANTORINI, ...

JESENSKA GRŠKA PRAVLJICA - SKUPINSKO KRIŽARJENJE

MSC MUSICA

KRETA4

30.10.2022 - 8 DNI

SLOVENSKI PREDSTAVNIK, KRETA, SANTORINI, HERAKLION, ITALIJANSKI BARI


! TOP termin šolskih počitnic !

Najbolj priljubljen program z odhodom iz bližnjega pristanišča

Otroci do 18. leta v kabini z dvema odraslima plačajo samo pristaniške takse 140 €

Brezskrbne počitnice s SLOVENSKIM predstavnikom**

Izleti, informacije in meniji pri večerji v slovenskem jeziku **


Cena na osebo od 479 € (notranja kabina Bella)!

Zunanja kabina od 549 eur na osebo.

Zunanja kabina z balkonom od 749 eur na osebo.
Slastno raznolika kulinarika na tej čudoviti ladji je veličastna vse je sveže pripravljeno na tradicionalen način iz primarnih sestavin. V restavraciji Il Giardino si lahko privoščite slastne italijanske gurmanske specialitete, poskusite Kaito Sushi Bar ali pa raziščete velik izbor pristne italijanske pice.
Otroci in mladi uživajo v posebni obravnavi sredozemskega življenjskega sloga, značilnega za MSC Cruises, z notranjimi in zunanjimi igralnimi napravami, z lastnim bazenom in z ločenimi klubi za otroke in najstnike za njihovo pestro družabno življenje.


Odpravite se na ladjo MSC Musica in se prepustite čarobnemu svetu topline glasbe, ki ustvarja vsako minuto križarjenja nepozabno.


INFORMACIJE O LADJI:


zgrajena: 2006 | število potnikov: 3550 | število posadke: 987 | teža: 92.409 t | dolžina:294 m | širina: 32


Program

1. DAN
Monfalcone / Tržič
Odhod: 18:00

2. DAN
Dan na morju

3. DAN
Katakolon / Olimpija, Grčija
Prihod: 9:00 Odhod: 17:00

4. DAN
Heraklion / Kreta, Grčija
Prihod: 9:00 Odhod: 18:00

5. DAN
Santorini, Grčija
Prihod: 7:00 Odhod: 19:00

6. DAN
Dan na morju

7. DAN
Bari, Italija
Prihod: 7:00 Odhod: 14:00

8. DAN
Monfalcone / Tržič, Italija
Prihod: 9:00

Cena vključuje


8-dnevno križarjenje po programu
nastanitev v kabini izbrane kategorije
razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja, vmesni prigrizki)
samopostrežno voda, kava in čaj na voljo 24 ur v samopostrežni restavraciji
pristaniške takse 140€
varstvo in animacija otrok od 3. leta dalje
zabavne prireditve in animacijo, predstave v gledališču, vstop v casino in diskoteko, športne aktivnosti,
brezplačno uporabo fitnesa, savne, bazenov, jacuzzijev in ležalnikov (na ladji),
Palminega predstavnika** in organizacijo potovanja.
Kategorija FANTASTICA dodatno: boljša pozicija kabin in brezplačna dostava zajtrka v kabino.Obroki so na voljo tako v samopostrežni restavraciji čez cel dan, kot v v streženi restavraciji v času ki je vsakodnevno objavljen v dnevnem časopisu. Strežena večerja za celotno skupino je v 1. turnusu ob cca. 19.00 uri.


POGOJI ZA VKRCANJE:


Zaradi zahtev ladjarja morajo vsi potniki od 12 leta dalje za vkrcanje imeti potrdilo o polnem cepljenju ali prebolelosti v zadnjih 6 mesecih + potrdilo o negativnem hitrem antigenskem ali PCR testu, ki ni starejši od 48 ur. Otroci 2 – 12 let potrebujejo potrdilo o hitrem antigenskem ali PCR testu, ki ni starejše od 48 ur.

**Skupinski odhod (slovenski predstavnik, skupinski prevoz, izleti v slovenskem jeziku) bo izveden pri min. 30 prijavljenih potnikih na osnovnih ležiščih, v kolikor bodo to v času potovanja omogočali pogoji ladjarja. V primeru omejitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve programa.

Ponudbo izletov z možnostjo prijave bodo prijavljeni potniki prejeli pred odhodom. Izleti bodo vodeni v slovenskem jeziku pri doseženem minimalnem številu prijavljenih potnikov.


Doplačila


DOPLAČILO (v agenciji ali na ladji): napitnine v višini 70 € za osebe od 12. leta dalje. Otroci od 2. - 11. leta starosti 35 €, otroci do 2. leta napitnin ne plačajo.
MSC Covid Protection plan (doplačilo ob rezervaciji): obvezno zavarovanje za primer okužbe s Covid, ki krije riziko odpovedi, stroške repatriacije, karantene (tudi v primeru stika), medicinsko pomoč in stroške ter hospitalizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI:


- enoposteljna kabina: na vprašanje

- povratni transfer do pristanišča iz Celja (min. 10 oseb) in Ljubljane: 50€ po osebi (transfer bo organiziran pri min. prijavljenih 30 osebah)

- Fakultativni izleti: izleti v slovenskem jeziku bodo na voljo pred odhodom.

- All inclusive paketi pijač: neomejena konzumacija pijač v restavracijah in barih (cene so po osebi, paket morajo doplačati vse osebe ki potujejo skupaj):

EASY PAKET 224€:

Osnovni all inclusive paket! točeno pivo, izbrana hišna vina na kozarec, izbrani klasični koktajli, hišne znamke žganih pijač, izbrani brezalkoholni koktajli, sokovi in brezalkoholne pijače na kozarec, ustekleničena voda, topli napitki (espresso, kapučino, kava z mlekom, čaj, vroča čokolada). EASY PLUS PAKET 308€: Neomejena konzumacija vseh pijač do 8 EUR. PREMIUM EXTRA PAKET 434€: Neomejena konzumacija vseh pijač do 13 EUR. ALCOHOL-FREE PAKET ZA ODRASLE 161€: Neomejena brezalkoholna pijača za odrasle: brezalkoholni koktajli, gazirane pijače, energetski napitki, mineralna voda, voda z okusom, sadni sokovi, kavni napitki, vroča čokolada, čaj, točen sladoled. MINORS PAKET ZA OTROKE 3 – 17 LET (vključen v ALL IN AT SEA)105€: Neomejena brezalkoholna pijača za otroke: brezalkoholni koktajli, gazirane pijače, energetski napitki, mineralna voda, voda z okusom, sadni sokovi, izbrani kavni napitki, vroča čokolada, čaj, točen sladoled.Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji