Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


Pula z Brioni in Limski kanal, 25.6.

2 dni - AVTOBUS
ODHOD:CENA:
izlet, 25.-26.6.od 137 €
1-dnevni izlet z avtobusom iz Novega mesta, Grožnjan, Pula, Brioni, Safari park, Limski kanal

GROŽNJAN - PULA - BRIONI - LIMSKI KANAL

brioni ladja

25.6.-26.6.2022


1. dan: GROŽNJAN – PULA

Odhod v jutranjih urah. Vožnja po Istri do GROŽNJANA, slikovitega mesteca in znanega shajališča številnih likovnih umetnikov. Sprehod po mestu je prava paša za oči, tu so številni ateljeji in manjše galerije. V opuščenih hišah poleti organizirajo likovne delavnice.
Vožnja do PULE. Ogled mestnega središča z lokalnim vodnikom: stare arene, Herkulovih vrat, Avgustovega templja, slavoloka … V popoldanski urah namestitev v hotelu. Prosto za kopanje in individualne oglede. Večerja (vključena pijača: namizno vino, odprto pivo, voda, brezalkoholne pijače iz šankomata) in prenočevanje.

grožnjan izleti istra  pula arena

2. dan: NP BRIONI - LIMSKI KANAL – …

Zajtrk. Krajša vožnja do Fažane. Z ladjo se bomo odpravili na poldnevni izlet v nacionalni park BRIONI. Brionski arhipelag sestavlja 14 draguljev severnega Jadrana, ki se razprostira na površini 736 ha in je znan po slikovitih plažah, blagi mediteranski klimi, bujni vegetaciji (več kot 680 vrst avtohtonega in eksotičnega rastlinja in preko 150 vrst ptic) ter številnih arheoloških najdbah. S turističnim vlakom se bomo popeljali po otoku Veliki Brion, naredili postanek pri arheoloških izkopaninah, ogledali si bomo stalno razstava »Tito na Brionih«, ki prikazuje obdobje v katerem so se srečevali politiki iz celega sveta … Postanek za ogled otoka in znamenitosti z lokalnim vodnikom. Povratek Fažano.
Pot po Istri bomo pot nadaljevali do ROVINJA. Sprehod po enem najlepših mediteranskih mestec, z bogato turistično tradicijo, ki ga tudi danes uvršča med najbolj obiskana turistična središča. Ogledali si boste staro mestno jedro, mestna vrata, mestno palačo, uro, obzidje, baročno cerkev sv. Jurija in zvonika sv. Evfemije.
Krajša vožnja do LIMSKEGA KANALA, ki spominja na norveške fjorde. Kanal je dolg 9 km, stene pa se dvigajo okoli 100 m visoko. Krajši postanek za ogled in fotografiranje. Domov se bomo vrnili v večernih urah.

brioni safari izleti 

CENA : 

 137 EUR, če je vsaj 40 oseb

155 EUR, če je vsaj 25 oseb


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz z modernim turističnim avtobusom, hotelsko namestitev 3* na bazi polpenziona (vključena pijača pri večerji: namizno vino, odprto pivo, voda, brezalkoholne pijače iz šankomata), poldnevni izlet z ladjo na Brione, vključno z vstopnino za nacionalni park, lokalno vodenje po Puli, ostale oglede po programu (brez vstopnin), cestnine in druge pristojbine, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje potovanja. Vrstni red se lahko spremeni.


PRIPOROČAMO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.


ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem kroguPošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji