Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANI



UNILINE


Hoteli in apartmaji


PRAZNIK ČEŠENJ V BRDIH, 5.6.

1 dni - AVTOBUS
ODHOD:CENA:
NEDELJA,5.6.,NAROČNIKIod 34 €
NEDELJA,5.6.,OSTALIod 38 €
PRAZNIK ČEŠENJ V BRDIH, ENODNEVNI IZLET, POSTAJALIŠČA: NOVO MESTO, QULANDIA IN TREBNJE

PRAZNIK ČEŠENJ - možno plačilo tudi s turističnimi boni 2021

- NAJVEČJA IN  NAJBOLJ ODMEVNA KULTURNO-TURISTIČNA PRIREDITEV, KI JO OBIŠČE ŽE PREKO 35.000 LJUDI


- BRIŠKE ČEŠNJE SO SLOVELE CELO NA DUNAJU, PRIDNE BRIŠKE ŽENE PA SO JIH PRODAJALE TUDI PO KRANJSKEM, KOROŠKEM, ŠTAJERSKEM IN SALZBURŠKEM.

Obiskovalce Goriških Brd prvi vikend v juniju pričakala tržnica s češnjami, ponudba domačih izdelkov, degustacije, razstava češenj, koncerti ter bogat otroški in zabavni program.

ODHOD: v nedeljo, 5. junija 2022

- avtobusna postaja Novo mesto ob 7.30

- avtobusna postaja QULANDIA 7.40

- avtobusna postaja TREBNJE 8.00 (po predhodnem dogovoru)

Vožnja mimo Ljubljane z vmesnim postankom v smeri Razdrtega, po Vipavski dolini in nato po Osimski cesti, ki vodi iz Nove Gorice v Goriška Brda prek znamenitega Solkanskega mostu, ki deloma poteka po italijanskem ozemlju, mimo slikovite vasice Kojsko do vasice Gonjače. Vzpon na 23 m visok razgledni stolp v Gonjačah, s pogledom na slikovite briške vasice, vinograde in sadovnjake, ob jasnem vremenu pa tudi na vrhove Julijcev in Gradeško laguno. 

Naslednji postanek v srednjeveškem ŠMARTNEM v Brdih. Ogled tega “utrjenega” mediteranskega naselja in baročne cerkve Sv. Martina. 

Dobre volje se bomo z avtobusom odpeljali naprej v Dobrovo, v največjo slovensko vinsko klet, kjer sledi po želji in za doplačilo kratek ogled ter degustacija. Sprehodili se bomo do centra, na zaključno prireditev » PRAZNIK ČEŠENJ ».  Po želji in če bo čas, se bomo ustavili še na eni izmed kmetij in nakupili še nekaj češenj ter drugih domačih izdelkov. Pozno popoldne sledi povratek proti domu s prihodom v Novo mesto v zgodnjih večernih urah.

211142 180883 cesnje

GONJAČE

CENA na osebo: 38 €

CENA za naročnika DOLENJSKEGA LISTA: 34 €

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, aperitiv, oglede po programu, cestnine, vodenje in organizacijo, strošek prijavnine.
MOŽNA DOPLAČILA: degustacija vin v kleti DOBROVO.

 



Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji