Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


BLED - V KRALJESTVU ZLATOROGA

1 dni - avtobus
ODHOD:CENA:
odhod po želji skupineod dogovor €
ENODNEVNI IZLET BLED

 
 

»V KRALJESTVU ZLATOROGA«
 

BLED - BLEJSKI OTOK - BLEJSKI GRAD - SOTESKA VINTGAR

 

ODHOD: po želji skupine


 Prijetno razpoloženi se boste zapeljali proti Bledu. Eno od prvih stvari, ki jih opazite na Blejskem jezeru je prav gotovo Blejski otok.

Otok je dobro prekrit z zelenjem, ki skoraj zakriva otoške zgradbe: zvonik, cerkev, kaplanijo in proštijo ter malo puščavnico. O otoku obstaja veliko legend, eno je v svojem mojstrskem delu uporabil celo naš največji pesnik France Prešeren. Bled z okolico in naravnimi lepotami je eno najlepših alpskih letovišč, značilno po blagem, zdravilnem podnebju in termalni jezerski vodi.

Soteska Vintgar je zarezana med navpičnimi stenami hribov Homa in Boršta. Pot vodi preko mostov in t. i. Žumrovih galerij ter se končuje z mostom nad mogočnim 16 m rečnim slapom Šum. Zaradi naravnih lepot je bil Vintgar uvrščen med pomembnejše turistične zanimivosti Slovenije, in število obiskovalcev se iz leta v leto veča.
Pred zaključkom ogledov je obvezna slastna blejska rezina. Zapeljali se boste v Radovljico, kjer vas bo čakala večerja. Polni lepih vtisov se boste vrnili domov v večernih urah.
 

CENA: po dogovoru glede na vsebino izletaV CENO SE PO DOGOVORU LAHKO VKLJUČI: avtobusni prevoz, cestnine in pristojbine ter parkirnine, vožnjo s pletno na Otok, pristojbino za vstop na Otok, vstopnino na grad, vstopnino v sotesko Vintgar, večerjo v priznani restavraciji, vodenje ter organizacijo izleta.


 PRIPOROČAMO ZAKLJUČENIM ŠOLSKIM IN SINDIKALNIM SKUPINAM TER RAZLIČNIM DRUŠTVOM!


SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA SO SESTAVNI DEL VSAKEGA PROGRAMA!

 Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji