Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


KANARI-LANZAROTE, 17.3.

HOTEL: 3* 5 dni - LETALO
ODHOD:CENA:
17.3.-21.3.od 590 €
NA VOLJO OSTALI TERMINIod
ŠPANIJA- LANZAROTE, ZELO UGODNO, saj

KANARSKI OTOKI - SANJSKI OTOK OB AFRIŠKI OBALI - LANZAROTE (ŠPANIJA)

17.3.-21.3. 2020, Z LETALOM 


lanzarote OBALA


Otok Lanzarote, ki je ime dobil po pomorščaku Maloccellu Lancelottiju, ki naj bi otok zavzel v 14. stoletju in ki meri nekaj manj kot 800 km2 (za primerjavo: Slovenija meri nekaj več kot 20.000 km2), boste zlahka prevozili po dolgem in počez, saj je njegova najsevernejša točka od skrajne južne oddaljena 60 kilometrov, vzhodno obalo pa od južne loči borih 21. Plaže niso edine, ki ponujajo prostor za oddih. Predlagamo, da se zapeljete v notranjost otoka, kjer bo že sama vožnja po skorajda praznih cestah neznansko sproščujoča in navdihujoča, pogled na slikovito pokrajino vas bo navdajal z občutkom neskončne svobode, če pa vse skupaj podložite še z zvočno kuliso, soundtrackom Vojne zvezd, potem vam občutek, da ste se znašli na Luni, ne uide.


KANARSKI OTOKI: LANZAROTE 


17. marec | 5 dni | letalo

1. dan: Jutranji transfer iz Maribora, Celja in Ljubljane do letališča Marco Polo v Benetkah. Ob 12.50 polet z nizkocenovno družbo EasyJet proti Kanarskim otokom in pristanek na otoku LANZAROTE ob 16.30. Vožnja v enega izmed letoviških krajev. Večerja in nočitev v hotelu.


2. dan: Po zajtrku izlet v NACIONALNI PARK TIMANFAYA z več kot 300 vulkani oz. kraterji, med katerimi je eden še vedno aktiven. Mestoma je temperatura površja nad 100°C, nekaj metrov pod površjem pa celo od 400°C do 600°C. Iznajdljivi domačini to izkoriščajo za pečenje mesa na žaru. Ogled slikovitega mesteca YAIZA. Nato vožnja do skalnate obale Los Hervideros, kjer so vulkanski izbruhi izoblikovali edinstvene strukture. Vožnja naprej ob obali do jezera Verde (zeleno jezero sredi črne peščene plaže). Po želji krajše jahanje kamel po ‘puščavski’ pokrajini. S posebnim avtobusom vožnja v zavarovan predel NP Timanfaya. Vrnitev v hotel, večerja. Nočitev.


3. dan: Zajtrk. Prost dan v letovišču za razne aktivnosti ali počitek. Po želji izlet na SV del otoka (proti doplačilu). Obisk t.i. Kaktusovega vrta v GUATIZI, ki ga je osmislil najbolj vpliven otoški umetnik in arhitekt Cesar Manrique z več kot 1100 primerkov raznovrstnih kaktusov, ogled vodne jame Jameos del Agua, ki ji poseben pečat daje umetno urejena laguna ter ogled vulkanske jame CUEVA DE LOS VERDES z enim daljših vulkanskih tunelov. Nadaljevanje do skrajnega severovzhoda otoka in do točke MIRADOR DEL RIO s čudovitim razgledom na odprto morje in sosednji otok Graciosa. Za konec ogled fundacije Cesarja Manriquea. Večerja in nočitev v hotelu.


4. dan: Prost dan za samostojne oglede ali čas na plaži (možen tudi izlet na sosednji otok Fuerteventura). Večerja v hotelu.


5. dan: Po zajtrku prosto dopoldne ali po želji obisk zabaviščnega parka El Texas. Transfer na letališče in ob 18.40 polet v Benetke. Pozen večerni pristanek v Benetkah. Sledi še transfer v Ljubljano, Celje, Slov. Bistrico in Maribor, kamor bo prihod v zgodnjih jutranjih urah.

CENA: 590 EUR pri najmanj 25 potnikih
  • 630 EUR pri najmanj 15 potnikih


CENA VKLJUČUJE: polet z EasyJetom na relaciji Benetke-Lanzarote-Benetke, vključen 1 kos ročne prtljage (v dimenzijah 56 x 45 x 25cm), 4 x polpenzion v hotelu 3* v sobah 1/2 TWC, vse transferje in izlet po otoku 2. dan, transfer iz Maribora do letališča Benetke in nazaj, slovensko vodenje in organizacijo.


MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 90 EUR,
- za izlet na severovzhodni del otoka z vsemi vstopninami cca. 69 EUR,
- za park El Texas = cca. 40 EUR.

Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji