Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


ROGAŠKA z avtobusom, 9.9.-12.9.

HOTEL: GH ROGAŠKA 4 dni - AVTOBUS IZ NM
ODHOD:CENA:
9.9.-12.9.,naročniki DLod 206 €
9.9.-12.9.,redna cenaod 211 €
Vabljeni z avtobusom iz Novega mesta , GRAND HOTEL ROGAŠKA - PRENOVLJEN JUNIJA 2021

 

ROGAŠKA - 4-DNEVNI IZLET V ROGAŠKO, bivanje v prenovljenem hotelu GH Rogaška 4*

- možnost pobiranja potnikov na poti iz NM v Rogatec

PREDVIDEN PROGRAM:
- vožnja z avtobusom (F&S prevozi) v četrtek, 9.9. ob 8.00 – postajališče TUŠ PLANET v Novem mestu
- vožnja v Rogatec, z lokalno vodičko si bomo ogledali dvorec Strmol in rokodelski center, ki je v sklopu dvorca, se sprehodili po muzeju na prostem in imeli nekaj prostega časa za kavico
- v hotel bomo prispeli v zgodnjih popoldanskih urah, namestitev po sobah in po želji kopanje v hotelskem bazenu ali v bazenih Rogaške riviere
- samopostrežne večerje v četrtek, petek in soboto, ter samopostrežni zajtrki od petka do nedelje
- v petek in soboto jutranja gimnastika v hotelskem bazenu, v primeru velikega interesa, bo vadba potekala ob 9.00 in ob 10.00 oba dneva,
- sprehod z vmesnim postankom pri Tilčki za morebitno kavico do razgledne točke Bellevue ( termin bomo določili glede na vremenske razmere)
- pitje donata iz vrelca v bližini bazenskega kompleksa, po želji in za doplačilo pa tudi v osrednjem salonu na trgu
- brezplačno neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu v bližini hotela ter kopanje v hotelskem bazenu v skladu s covid -predpisi
- v nedeljo bomo sobe zapustili okoli 11.00, tako boste lahko po zajtrku še skočili na bazen ali pa se sprehodili po naselju
- vožnja proti domu s postankom v Olimju, po želji sprehod do samostana Olimje in naprej do čokoladnice Olimje in nekaj več časa za morebitno kosilo po želji na Jelenovem grebenu
- prihod domov predvidoma med 17.00 in 18.00 uro


CENA NA OSEBO:
-naročniki Dolenjskega lista: 186 € + 20 € = 206 €
- redna cena: 191 € +20 €= 211 €


(Doplačilo za enoposteljno sobo: 13 € dan – omejeno število sob, čakamo na potrditev dodatnih enoposteljnih sob)
Opomba k ceni: Po dogovoru s hotelirjem in organizatorji izleta smo morali v ceno vključiti vsa obvezna doplačila, ki bi jih sicer plačali na avtobusu ali v hotelu (takse in enkratna prijava v znesku 10 € ter vstopnine po programu 10 €), zato smo ceni dodali še 20 €.

CENA VKLJUČUJE: prevoz po programu, aperitiv, 3 polpenzione v samopostrežni restavraciji, neomejeno kopanje na bazenski rivieri, kopanje z jutranjo gimnastiko v hotelskem bazenu, vstopnine in voden ogled dvorca Strmol, muzeja na prostem in rokodelskega centra, pitje donata iz naravnega vrelca, ogled samostana in čokoladnice v Olimju, turistično takso in prijavo v hotelu, vodenje in organizacija.
(Plačilo z boni: v hotelu bo možno koristiti bon 2020 v vrednosti 110 €, v naši poslovalnici pa bon 2021 v vrednosti do 100 €!
Bone in izjavo PCT – po NIJZ predpisih bomo izpolnili v agenciji ali na avtobusu.)

 


 

V osrčju Rogaške Slatine, s pogledom na veličasten park, se nahaja Grand Hotel Rogaška, ki je popoln primer brezčasne arhitekture. S 194 zgodovinskimi sobami vas popelje goste v obdobje princese Sissi (Elizabeta Bavarska), Franca Jožefa in navdušujočih večernih koncertov, ki jih je izvajal pianist Liszt.
Visoko kakovostna 24-urna storitev skupaj s pristno in lično okolico pooseblja dom za vse goste. Skozi leta je osebje doseglo neprimerljivo raven zanesljivosti, zaupanja in povezanosti z gosti.
Grand Hotel Rogaška je hotel, ki umirja ter poživi telo in duha.
Naravna mineralna voda Donat Mg, ki je stara okoli 8000 let je dokazano zdravilna.
Izvirsko vodo v globini (med 280 in 600 metri pod zemljo) bogatijo minerali iz raztapljajočih se kamnin (magnezij, kalcij, sulfati, hidrogenkarbonati) in drugi elementi (CO2), kar lajša ali preprečuje številne bolezni in varuje naše zdravje. Zaradi svoje kemične sestave, fizikalnih lastnosti, balneoloških izkustev in medicinskih spoznanj se v Rogaški Slatini že več kot 100 let uporablja v terapevtske in preventivne namene.


Elegantno opremljene sobe in apartmaji z lastno kopalnico imajo ohranjeno prvotno zasnovo ter nudijo sodobno opremo, kot so mini bar, TV in brezplačen brezžični internet. Veliko sob ima razgled na vrtove, nekatere pa nudijo tudi balkon.
Na voljo so 24-urna recepcija, informacijski pult, trgovine, lepotni salon in športne aktivnosti, kot so tenis, skvoš, namizni tenis ter jahanje konjev. V Veliki kristalni dvorani vse leto prirejajo koncerte in druge dogodke.
V hotelu se nahaja tudi notranji bazen, v bližini pa bazenski kompleks Riviere Rogaška:

Bazeni Rogaške Riviere v Rogaški Slatini so od Grand Hotela Rogaška oddaljeni samo nekaj minut hoda po promenadi. Temperatura vode je med 27 in 36 stopinjami.
– Plavanje prijetno sprošča in regenerira. Še posebej ugodno vpliva na določena vnetja sklepov in mehkega tkiva.
– Vodena vodna gimnastika.
– 15 minutna sprostitev v masažnem whirpoolu s toplo vodo med 34 in 36 stopinj.
– Notranji bazen z različnimi vodnimi masažnimi šobami.
– Povezani notranji in zunanji bazen.

 Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji