Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


TENERIFE - 26. april iz Ljubljane

HOTEL: PO IZBIRI 7 dni - letalo iz LJUBLJANE
ODHOD:CENA:
26.4.2021,TENERIFE,letod 599 €
26.4.2021,TENERIFE,let+appod 765 €
26.4.2021,TENERIFE,6xALLod 839 €
NA TENERIFE 26. aprila s posebnim letalom iz Ljubljane

POMLADNO SONCE KANARSKIH OTOKOV - TENERIFE 

7 dni, odhod 26. april 2021


Kanarsko otočje je arhipelag otokov v Atlantskem oceanu, ki deluje kot most med tremi kontinenti: Evropo, Afriko in Ameriko. Zaradi svoje lege je obdarjen s prijetno klimo preko celega leta. Vulkanska pokrajina vsak otok posebej oblikuje v samosvoj svet, zaradi rastja v višinskih pasovih pa je tudi vsak otok izredno raznolik in bogat. Vabimo vas na največji in najbolj razvit otok Tenerife z možnostjo izleta na kontrastni, drugi najmanjši in neokrnjeni otok Gomera. Odkrivanje in okušanje, ki nasiti telo in duha, lahko preživite kot počitnice ali pa kot aktivno potovanje.

Datum odhoda: 26.04.21 (povratek 02.05.21)

Direkten let iz Ljubljane na letališče Tenerife South (TFS)Splošne informacije:


- Kanarsko otočje je arhipelag otokov v Atlantskem oceanu, ki deluje kot most med tremi kontinenti: Evropo, Afriko in Ameriko.
- Zaradi svoje lege je otok obdarjen s prijetno klimo preko celega leta
- Tenerife je največji in najbolj razvit otok Tenerife
- Otok Gomera je popoln kontrast Tenerifom in je drugi najmanjši otok med Kanarskimi otoki
- Playa de Las Americas – izredno priljubljeno turistično območje s hoteli, restavracijami, bari, parki, ipd
- Mirujoči vulkan El Teide - najvišji vrh Španije z nadmorsko višino 3.718 m
- Obiščite Loro Park, ki je več kot živalski vrt in več kot klasična atrakcija
 - Razpisane imamo različne možnosti:

- Počitnice na Kanarskih otokih (v ponudbi različni hoteli na severu in jugu otoka, možnost doplačila za opcijske izlete)

- možnost Fly & drive (vključen let, najem avtomobila in nastanitev)


PROGRAM:

 

1.dan: LJUBLJANA – TENERIFE


Zbor potnikov predvidoma v dopoldanskih urah na letališču J. Pučnika pri Ljubljani in polet posebnega letala na Tenerife. Krajša vožnja do izbranega hotela, nastanitev in prenočevanje.

2.-6. dan: TENERIFE


Po zajtrku po želji sprehod z vodnikom po okolici in spoznavanje sprehajalnih poti, plaž s številnimi aktivnostmi, zabavno-nakupovalnih središč,… Preostanek dneva prosto. Prenočevanje.

7. dan: TENERIFE - LJUBLJANA


Zajtrk in prosto do odhoda na letališče. Predvideno v popoldanskih urah vožnja na letališče in polet posebnega letala proti letališču J. Pučnika pri Ljubljani.

 

SAMO LET
Cena na osebo od 599 €

PAKET LETALO + NOČITEV v apartmaju
Cena na osebo od 765 €

PAKET LETALO + NOČITEV S POLPENZIONOM V HOTELU
Cena na osebo od 899 € (velja do 29.3.)

PAKET LETALO + ALL INCLUSIVE V HOTELU
Cena na osebo od 839 € (top ponudba)


**ZA VEČ INFORMACIJ O HOTELIH IN AKCIJE NAS POKLIČITE ALI NAM PIŠITE.POGOJI ZA VSTOP NA TENERIFE:

Slovenski potniki morajo ob prihodu na Tenerife obvezno predložiti negativen PCR test (RT-PCR) COVID-19, ki ni starejši od 72 ur pred prihodom/pristankom na Tenerifi (otroci do 6. leta v spremstvu s starši testa ne potrebujejo). POMEMBNO: brez izkazanega negativnega rezultata opravljenega PCR Covid 19 testa v angleščini, vstop na letalo ne bo mogoč.

Potrdilo mora biti v pisni ali elektronski obliki in izdano v španskem, angleškem, nemškem ali francoskem jeziku ter mora vsebovati sledeče podatke: ime in priimek potnika, številko osebnega dokumenta (ki mora biti enak dokumentu s katerim potujete), datum in uro testa, identifikacijo oz. podatke in kontakt uradnega laboratorija oz. zdravstvene organizacije/organa, ki je izvedel test, uporabljeno tehniko za izvedbo testa ter negativni rezultat testa.

Samoplačniški test z obveznim naročanjem lahko opravite v pristojnih zavodih, zdravstvenih domovih in bolnicah od sobote od 16:00 ure naprej - potrjen negativni test ne sme biti starejši od 72 ur od pristanka na letališči na Tenerifi oz. mora veljati vsaj do 72 ur do ponedeljka 26.4.2021 do 16:00 ure po slovenskem času (ko je predviden pristanek letala).

Dodatno potrebuje VSAK POTNIK (tudi za otroke do 6. leta) pred odhodom izpolniti FCS obrazec (zaradi samih postopkov pridobivanja QR kode), ki ga najdete na povezavi https://www.spth.gob.es/. Vsak potnik, se mora najprej registrirati oz. urediti profil in nato izpolniti formular. Obrazec je v angleškem jeziku in ga lahko izpolni ena odrasla oseba na prijavi/skupni rezervaciji (na posamezen obrazec dodate osebe, ki potujejo skupaj z vami in imajo bivališče na istem naslovu (odrasle in mladoletne osebe – v vsakem primeru pa mora odrasla oseba dodati na isti formular mladoletne potnike, ki potujejo z vami oz. osebe do 18. leta. V primeru, da potniki na posamezni prijavi nimajo istega bivališča morajo izpolniti ločeno prijavo – za vsakega potnika posebej). Pomembno je, da v obrazec navedete tisti potovalni dokument s katerim boste potovali oz. se zglasili na letališču. Po izpolnitvi obrazca boste prejeli potrditveno sporočilo o uspešno izpolnjenem obrazcu ter QR kodo za vsakega potnika posebej, katero morate obvezno predložiti letališkemu osebju (tiskana ali mobilna verzija) ob pristanku na Tenerifi (brez omenjene kode v državo ne morete vstopiti). Izpolnitev spletne najave za vstop v Španijo je zavezujoča za vse potnike

Ob vstopu na Tenerife je potrebno na telefon naložiti aplikacijo RadarCOVID:

https://www.gobiernodecanarias.org/principal/coronavirus/radarcovid/.
Parki v Tenerifih:

- Vodni park SIAM PARK – začasno zaprt


- JUNGLE PARK – odprt od četrtka do nedelje


zoološki in botanični park, ki se nahaja v bližini plaže Los Cristianos. Park obsega 7,5 hektarjev džungle in več kot 500 živali. V parku najdete številne sprehajalne poti s tuneli, visečimi mostovi, slapovi, lagunami in jamami.

Vstopnina: pribl.11 €


- LORO PARQUE – odprt od četrtka do ponedeljka


Loro Park je svoja vrata odprl kot park papig, od tistega dne pa zrasel v eno največjih atrakcij na otoku. V bujni in čudovito urejeni okolici boste lahko opazovali 350 vrst papig, številne druge živalske vrste, ter se zabavali ob predstavah morskih levov, delfinov in kitov ork.

Vstopnina: samo EXCLUSIVE 1-DAY TOUR 100 € na osebo in vključuje kosilo, POMEMBNO: potrebna pa je predhodna rezervacija, ker je število mest omejeno

- MONKEY PARK – odprt vsak dan


Manjši živalski vrt se nahaja v Los Cristianos. Možnost hranjena živali ob dopl cca 3-5 € za paket zelenjava/sadja.

Vstopnina: 10 €/odr.os, 5 €/otroci 5-12 let

- AQUA LAND – odprt ob sredah in nedeljah


Vodni park na prostem z ogromnimi tobogani in cevmi ter otroškimi bazeni. Prav tako imajo vsak dan ob 15:30 šov z delfini.

Vstopnina: 29 €/odr.os., 21 €/otroci do 12 let

 
Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji