Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


BOHINJ - aktivne počitnice v sloveniji

HOTEL: izbor APARTMA: izbor 1 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
1 x NA APPod 55 €
1 x hotel Jezerood 65 €
1 x Eco hotelod 67 €
BOHINJ, izbor nastanitev, aktivne poletne počitnice v Sloveniji

Slovenija - aktivni oddih, BOHINJ

bohinjsko jezero

Za vse naše goste 15% popust za vse športne aktivnosti pri Pac Sports.


Bohinj leži v osrčju julijskih Alp. Najobsežnejša in najvišja gorska skupina v Sloveniji je tudi najskrajnejši jugovzhodni del Alp. Bohinj obsega Nomenjsko kotlino, Spodnjo in Zgornjo Bohinjsko dolino, jezersko kotlino, planoti Pokljuka in Jelovica ter visokogorje.
Najbolj prepoznavna naravna lepota je bohinjsko jezero, največje naravno stalno jezero v Sloveniji. Predvsem je kraj primeren za veliko športnih aktivnosti. Od kolesarjenja po kolesarskih poteh in hribih, pohodništva v Julijskih Alpah do športno vodnih aktivnosti v Bohinjskem jezeru, tenisa, odbojke na mivki ….


bohinj s kolesiNAMESTITVE


ZA OSTALE NASTANITVE IN AKCIJE NAS KONTAKTIRAJTE


Hotel Jezero 4*

hotel jezero bohinj

Hotel Jezero se nahaja ob Bohinjskem jezeru v osrčju Julijskih Alp, kjer si lahko napolnite pljuča s svežim gorskim zrakom in občudujete prekrasen sončni zahod nad gorovjem. Ponuja brezplačen WiFi na javnih površinah in wellnes, v sklopu hotela pa najdete tudi restavracijo in brezplačno parkirišče.
Elegantno in sodobno opremljene sobe nudijo balkon z vrtnim pohištvom, predel za sedenje, hladilnik, TV ter zasebno kopalnico s prho in sušilcem za lase.
V restavraciji Vrtovin lahko na pokriti poletni terasi uživate v okusni slovenski kulinariki. Obsežno pokrito teraso ima tudi restavracija Zlatovčica z jedmi po naročilu.TERMIN: 1.6. – 4.7.


ŽE OD 65 € NA OSEBO NA DANBohinj Eco Hotel 4*

bohinj eco hotel


Razkošen hotel Bohinj Eco s 4 zvezdicami je oaza miru in udobja v Bohinjski Bistrici, ob robu Triglavskega narodnega parka, 6,5 km od Bohinjskega jezera ter 20 km od Blejskega jezera. Ponuja brezplačen brezžični internet in nastanitvene enote z opremo iz naravnih materialov ter s panoramskim razgledom na Julijske Alpe.
Nagrajen hotel je bil odprt junija 2009 kot 1. ekološki hotel v Sloveniji. V hotelski restavraciji vam postrežejo s slovensko in z mednarodno kulinariko ter s posebnimi vegetarijanskimi in nizkokaloričnimi jedmi, pripravljenimi iz ekoloških sestavin lokalnega izvora.TERMIN: 1.6. – 27.6.


ŽE OD 67 € NA OSEBOApartmaji Triglav 2*

apartmaji triglav bohinj


Apartmajska hiša Triglav se nahaja v idilični alpski vasici Stara Fužina 23, le nekaj minut hoje do Bohinjskega Jezera.
Apartmaji Triglav nudijo 27 sodobno opremljenih apartmajskih sob razdeljenih v 6 različnih kategorij, od malih studijev do Deluxe apartmajev za 2-5 ose. Nova restavracija Triglav, ki je odprta tudi za čas kosila in večerje in nudi vrhunsko lokalno kulinariko, odlično vino ter enkratni razgled na jezero.


TERMIN: 1.6. – 26.6.


NAJEM ŽE OD 92 € NA DAN Z ZAJTRKOMApartmaji SAVICA- Ukanc 3*

apartmaji savica ukanc bohinj


Apartmajska hiša v Ukancu v osrčju Triglavskega narodnega parka je odlično izhodišče za športne aktivnosti, sprehode, gorsko kolesarjenje, plavanje, smučanje, plezanje ... in pravljično potovanje po pravljični deželi Goldenhorn, ki je le nekaj korakov od hiše
Ime Ukanc izvira iz besedne zveze "na koncu", saj so ljudje nekoč verjeli, da se svet konča pod strmimi pobočji gore Komarče. Do zahodne obale Bohinjskega jezera je le kratek sprehod. Ura hoje je vedno osvežujoč in zelo hvaljen slap Savica. Najboljši razgledi so z bližnje gore Vogel, kamor se lahko odpeljete z gondolo, ki je oddaljena le kilometer. V poletni vročini se lahko odpravite na kampiranje v Zlatorog, kjer je možno najeti čolne in kanuje.


TERMIN: 1.6. – 1.7.


NAJEM ŽE OD 55 € NA DANPošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji