Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


aktivni oddih v Goriških brdih

APARTMA: izbor 1 dni - lastni
ODHOD:CENA:
1xnajemod 30 €
1xNZod 35 €
Goriška brda, izbor iz Goriških brdih, pokličite za ostale nastanitve in akcije

Slovenija: aktivni oddih v Goriških Brdih

goriska brda razgled

Na skrajnem zahodu Slovenije, tam, kjer nešteto gričev prekrivajo vinske trte, oljčna in sadna drevesa, lahko občudujemo Goriška Brda. Verjetno jih pozna vsak, sploh tisti, ki radi dobro jedo in pijejo. Vendar je v Brdih mogoče odkriti še več - utrjeno srednjeveško vas z obzidjem - Šmartno, katere ozke ulice ali ‘gase’ kar kličejo po pravljičnem sprehodu skozi vas, razgledni stolp v Gonjačah, kjer lahko ulovite neskončne razglede proti Jadranskemu morju, Furlaniji, Karnijskim in Julijskim alpam ter Vipavski dolini, ... ste se že sprehodili skozi trte in užili jutranje sonce, ko vas obdaja le briška opoka pod nogami, tišina okrog vas in le sonce nad vami?


NAMESTITVE


Hiša Valentinčič Turizem - sobe in apartmaji


Valentinčič Turizem se nahaja v začetku v vasi Podsabotin. Kamnita hiša stara 100 let sedaj prenovljena stoji ob prihodu v Goriška Brda ob vinogradu pod izletniško točko Sabotin in ponuja bivanje v apartmajih (6 apartmajev) in sobah ( skupaj 34 ležišč). Odlično izhodišče za raziskovanje briških vasi, ko se zabriše pogled na smaragdno reko Sočo in goriško raven. Na voljo so skupni prostori: velika jedilnica in zunanjo BBQ kuhinjo za pripravo kosila ali večerje . Vsem gostom je na voljo brezplačno javno parkirišče.
Sobe in apartmaji so razdeljeni v dveh objektih. Med objekti je prelep bazen z ležalniki na voljo za vse goste.

TERMIN: 29.5. – 31.12.

ŽE OD 30 € NA OSEBO NA DAN

Za vse naše goste brezplačna mini degustacija pri Hiši Valentinčič


valentincic goriska brda

Hiša Štekar


V majhni vasici Snežatno v osrčju čudovitih Goriških Brd se nahaja Hiša Štekar. Prva turistična kmetija v teh krajih in obratujemo že od leta 1986. Vrata hiše so odprta skozi celo leto, kjer so vam na voljo udobne in v slogu nekdanjega časa opremljene sobe, tradicionalna briška hrana in ekološko pridelano vino. V turizem je vpeta celotna družina, ki poskrbi da se na naši kmetiji počutite sproščeno in imate občutek domačnosti.

TERMIN: 29.5. – 31.12.

NOČITEV ZAJTRK ŽE OD 35 € NA OSEBO NA DAN

Za vse naše goste brezplačna mini degustacija pri Hiši Štekar


hisa stekar goriska brda

Apartmaji ZOI


Aparmajska hiša se nahaja v Vipolžah v idiličnem in mirnem okolišu nad vinogradi in sadovnjakom pod srednjeveškim dvorcem iz 11. stoletja, kateraga arhitektura je edinstvena v Sloveniji in tem delu Evrope.
Apartmajska hiša stoji ob prihodu v osrčju Goriških Brd s prelepim pogledom na vinogarade in čudovito okolico. Dobra lega, lepo opremljene apartmajske hiše ima tudi prelep bazen in manjši wellness center s sauno in jacuzzijem.

TERMIN: 29.5. – 31.12.

NAJEM APP ŽE OD 67 € NA DAN


goriska brda apartmaji zoiPošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji