Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


TERME 3000 - BUNGALOVI 3*

HOTEL: BUNGALOVI TERME 3000 2 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
1XPOL,JUNIJod 52 €
BUNGALOVI 3*, TERME 3000, MORAVSKE TOPLICE

BUNGALOVI V TERMAH 3000 


KAPACITETE SE HITRO POLNIJO, POHITITE!


Moravske toplice, v bližini bazenov in hotelov.


BUNGALOVI/HIŠICE: 

značilno panonsko Turistično naselje – s slamo krite hiške, grajene z elementi starih prekmurskih vasi. V naselju je 19 hišk, v vsaki so štiri dvoposteljne sobe s sat. TV, ločenim vhodom, s svojo teraso in pogledom na prekmurske ravnice. Preproste a nadvse prijetne prekmurske hiške, kjer je bivanje sproščeno v vseh letnih časih. Svoje čute lahko prebujate z rekreacijo, saj je okolica še posebej prijazna do kolesarjev in pohodnikov. Telesu pa privoščite sprostitev v kopališču hotela Termal ali v bazenskem kompleksu Term 3000. Animacija za najmlajše v hotelu Ajda, kjer otroke zabava maskota – lokalni živalski predstavnik Štrk Viki.

WELLNESS IN BAZENI: 

Hotel Termal se ponaša s povsem prenovljenim notranjim kopališčem z zimskim vrtom, kjer lahko uživate v dobrodejnih učinkih moravske termo-mineralne vode, občutite moč kristalov ter pomirjujoče delovanje barvne svetlobe. Na voljo sta še whirlpool in finska savna. Kopališče v hotelu Termal z zimskim vrtom (notranji bazen 88 m², izplavalni zunanji bazen 572 m², whirlpooli, bazen s »črno« izvirsko vodo 64 m²; 34–38 °C); finska savna.


V kolikor si boste namesto miru in tišine zaželeli več vodnih atrakcij in pestrejši program, vas vabi bazenski kompleks Term 3000 s svojimi 12 bazeni (6 zunanjih in 6 notranjih) na 3127 m². Otrokom je na voljo ločen otroški notranji bazen. V kopališkem kompleksu so tudi savne in solarij.


Bazenski kompleks Terme 3000: 

na 3127 m² je bil 2017 popolnoma prenovljen in ima skupno 12 bazenov; 6 notranjih in 6 zunanjih, od katerih trije delujejo tudi pozimi (27–38 °C), za otroke je ločen otroški notranji bazen. Bazeni v dveh nivojih ponujajo pestre programe in atrakcije: divjo reko – brzico, vodno-zračne ležalnike, gejzirje, slapove, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodne tokove, žvrkljajoče kopeli, in vedno priljubljeni cevni tobogani z zvočnimi in vizualnimi atrakcijami. Sprehodite se lahko po bosonogi poti, ki deluje kot akupresurna masaža stopal ali pa najdete svoj kotiček v Ajdovi počivalnici, kjer boste počivali na blazinah, polnjenimi z ajdovimi luščki. V kopališkem kompleksu so tudi savne in solarij.


SOBE: 
dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho, sat. TV, terasa, možnost dodatnega ležišča

OPOMBA: 
naselje ni prilagojeno invalidom, priporočamo nastanitev v katerem od hotelov.


STORITEV: 
PO ŽELJI polpenzion v Hotelu Termal.POMEMBNO: 
Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 27.11.2019


MOŽNOST DOPLAČIL IN OSTALA PONUDBA:
kosilo
otroška posteljica
enoposteljna soba
hišni ljubljenčki (na vprašanje)
garaža
športne aktivnosti.

CENA: POLPENZION JUNIJ 2022 od 52 €/osebo/dan

POKLIČITE ZA PONUDBO NOČITEV Z ZAJTRKOM

Cena vključuje:


nastanitev v izbrani sobi na bazi polpenziona (samopostrežni obroki v restavraciji Hotela Termal),
neomejeno kopanje v bazenih hotela Termal in bazenskem kompleksu Terme 3000)
na dan odhoda možnost celodnevnega kopanja v bazenih hotela nastanitve.


Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji