Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


ROGLA IN ZREČE

HOTEL: ROGLA 1 dni - lastni
ODHOD:CENA:
1xNAJEM ZA 3od 75 €
1xPOL, BGWod 51 €
AKTIVNI ODDIH V SLOVENIJI, ROGLA, ZREČE, POČITNICE V SLOVENIJI, AKTUALNO

Slovenija - aktivni oddih, SUPER ZA DRUŽINE IN PARE

rogla novo slovenija  


ROGLA & ZREČE


Če načrtujete večdnevne aktivne počitnice na gorskem zraku z izbiro kolesarjenja po razvejanih poteh Rogle zagotovo ne boste zgrešili. Odlična športna aktivnost na svežem zraku vas bo napolnila z energijo in telo vam bo hvaležno za vsak prevoženi kilometer. Med letne dvigovalce utripa sodi Bike Park Rogla sredi pohorskega gozda. Šest raznolikih gozdnih prog različnih težavnosti (od modre do črne) se razteza od Mašinžage do Ostruščice. Popestrijo jih elementi, ki jih pozna vsak pravi downhill kolesar, torej table, banda, drop, step up itd. Številne planinske poti, ki se razpredajo po planoti Rogla.
Označene poti, primerne za pohodnike vseh generacij, vas popeljejo do Lovreniških jezer, Ribniške koče, Osankarice ali Črnega jezera. Skikanju in rolanju namenjena 2,4 km dolga asfaltirana proga, kjer lahko rekreativci varno vadite. V poletnem času vam dve nogometni igrišči na naravni travi, nogometno igrišče na umetni travi, 4 peščena teniška igrišča, zunanja igrišča za košarko in outdoor center ponujajo odlične možnosti za sprostitev in rekreacijo, druženje pa skupine rade nadgradijo z piknikom v naravi ali gostinsko ponudbo naših hotelov, restavracij in koč.Za razvajanje savna center in notranji bazen.

Hotel Rogla 3*s/ Planja 4* 


Hotel Rogla se nahaja v isti zgradbi kot hotel Planja, zato boste tudi tu doživeli aktivne počitnice ali kakovosten oddih. V hotelu je restavracija s samopostrežnim bifejem, bogata a la carte ponudba, kjer vam bodo postregli tudi s tradicionalnimi pohorskimi jedmi. Razvajate se lahko v sodobno opremljenem wellness centru Planja ali zaplavate v bazenu in preizkusite bogato ponudbo športnih aktivnosti v veliki športni dvorani. Nudi 2-4 posteljne sobe.


HOTEL ROGLA 3*s

ROGLA HOTELI   ROGLA SOBA


ŽE OD 64 € NA OSEBO POLPENZIONHOTEL PLANJA 4* 

hotel planja triposteljna

Hotel Brinje 3*


Hotel Brinje se nahaja na odlični lokaciji v središču smučarskega centra Rogla, le 150m od smučarskih prog in 50m od glavne recepcije hotelov Rogla in Planja. Primeren je za družine in pare, ki si želijo hitrega dostopa do smučišča, obenem pa odmaknjenosti od vrveža. Hotel Brinje ponuja standardno opremljene sobe in apartmaje, prehrana pa je organizirana v restavraciji hotelov Planja in Rogli.

Hotel Brinje 2 3

ŽE OD 37 € NA OSEBO NOČITEV Z ZAJTRKOM

ŽE OD 51 NA OSEBO POLPENZIONHotel Natura 4*


V hotelu se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Izbirate lahko med dvoposteljnimi sobami, povezanimi sobami ali apartmaji. V Tekaškem baru ali v kavarni Natura se ustavite na zdravem okrepčilu, v restavraciji Brusnica pa poizkusite izbrane »Okuse Rogle« in »Okuse Nature«. Po aktivnem dnevu poiščite sprostitev v novem Wellness centru Natura.ŽE OD 69 € NA OSEBO POLPENZION


Bungalovi Rogla 3*


Od hotelskega kompleksa Rogla in Planja so bungalovi oddaljeni od 200 do 450 m. Tukaj radi počitnikujejo tudi aktivni športni navdušenci, saj se v bližini nahajajo tekaške in pohodniške poti. Bungalovi nudijo udobne dvo- in štiriposteljne bungalove različnih velikosti. Gostje lahko koristijo bazene, savne, športno dvorano, restavracijo in bar v hotelskem kompleksu Rogla in Pl,anja. Izbirate lahko ponudbo najema ali polpenziona (zelene počitnice) prehrana pa je organizirana v restavraciji hotelov Planja in Rogli. Ne spreglejte AKCIJE pri najemu bungalova 3=4, 5=7, 7=10 v terminih 22.5.-19.7. in 16.8.-22.11.

bungalovi rogla

ŽE OD 51 € NA OSEBO POLPENZION

ŽE OD 75 € NAJEM NA DAN


Kontaktirajte nas za ostale nastanitve! Prosti termini tudi še v času poletja!Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji