Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


MSC OPERA, GRŠKA MITOLOGIJA 2020

HOTEL: MSC OPERA 8 dni - LADJA
ODHOD:CENA:
25.10.-1.11.20od 510 €
OTROK DO 18 LETod 140 €
(POZ) Križarjenje, grški otoki sonca in mitologije, slovensko vodenje, ogledi, AKCIJA SAMO ŠE TA TEDEN!

GRŠKI OTOKI SONCA IN MITOLOGIJE

BENETKE – KOTOR – MYKONOS – SANTORINI – KEFALONIJA - BARI

MSC OPERA, 25. 10. – 1. 11. 2020 (8 dni)

JESENSKE POČITNICE 2020 


DAN

DATUM

DESTINACIJA

PRIHOD

ODHOD

NED

25. 10.

BENETKE - Italija

-   

16:30  

PON

26. 10.

KOTOR – Črna Gora

14:00

20:00

TOR

27. 10.

PLOVBA

-

-

SRE

28. 10.

MYKONOS – Grčija

9:00

23:00  

ČET

29. 10.

SANTORINI – Grčija

8:00

15:00

PET

    30. 10.

KEFALONIJA – Grčija

9:00

16:00

SOB

31. 10.

BARI – Italija

7:00

13:00

NED

1. 11.

BENETKE – Italija

9:30

-   MSC OPERA spada med ladje razreda Lirica. Popolnoma prenovljena je bila v jeseni 2015 z dodanimi novimi kabinami, prostori za potnike in bari. Prevzema jo italijanski šarm, romantična atmosfera, bogata notranja oprema… V dolžino meri 275 metrov ter 32 metrov v širino. Na 9 potniških palubah sprejme do 2680 potnikov in 700 članov posadke. Na voljo vam je več  barov, gledališče, fitnes center, wellness, bazen… 
Vse kabine so opremljene s kopalnico (prha/twc), telefonom, tv, mini barom in klimo.

KOTOR

Kotor je znamenito črnogorsko srednjeveško, obmorsko mesto v zalivu Boke Kotorske z okoli 1300 prebivalci. Stari del mesta je obdan z impresivnim in dobro ohranjenim mestnim obzidjem. V svojem obstoju je zaradi svojega strateškega položaja imelo burno zgodovino. Med leti 1420-1797 je pripadal pod Beneško republiko. V mestu je kar 18 cerkva, 1 bazilika, 2 samostana in mnoge mestne hiše značilnega obmorskega in sredozemskega stila. Zaliv Boke Kotorske je eden najdaljših in najglobljih zalivov  v Jadranskem morju in se pogosto imenuje najjužnejši fjord v Evropi.


MYKONOS

Kot eden manjših otokov v Kikladih, si Mikonos sloves najdražjega, svetovljanskega in nekonvencionalnega grškega otoka tudi zares zasluži. Z vstopom v otoško okolje pridemo v svet, kjer je nenavadno navadno in nedovoljeno dovoljeno. Najbolj znan grški otok, svet prestiža in zabav, zlatega peska in nočnih klubov, slavnih in bogatih, dekadentnih in ekstravagantnih, svet kontrastov in barv. Prestižni bari, najboljše restavracije, mondeni butiki, marina, polna luksuznih jaht, okus hladnega koktajla, razgreta telesa v divjem ritmu noči, občutenje glamurja. Korak vstran pa idilične vijugaste uličice, polne snežno belih kockastih hišic z živo pobarvanimi okni, prodajalka cvetja z osličkom, barantanje ribičev za jutranji ulov in na vrhu hriba mlini na veter z razpetimi krili. 


SANTORINI

Santorini je otok lave in sonca, poznan tudi kot zaljubljen grški otok. Obiskovalce navduši predvsem pol potopljena kaldera, ostanek verjetno največjega vulkanskega izbruha v zgodovini. Osupljivo vulkansko pokrajino dopolnjujejo kikladska arhitektura, tisočletna zgodovina, bogata turistična ponudba in prijaznost domačinov. Santorini je bil že večkrat izbran za najbolj priljubljeno počitniško destinacijo v Evropi, najlepši vulkan na svetu in vasico Oia, ki se ponaša z najlepšim sončnim zahodom na svetu. 


BARI

Bari je drugo največje mesto v južni Italiji in pomembno pristaniško mesto v italijanski deželi Apulija. Je pomembno kmetijsko, industrijsko in predvsem trgovsko središče širšega zaledja. Njegova zgodovina je neločljivo povezana s pomorstvom. Že v času Rimljanov so preko pristanišča v Bariju prevažali vino in žito. Bizantinci so še povečali obseg trgovanja, medtem ko je v času Normanov dobil prekrasno arhitekturo. V tem času sta nastali tudi najpomembnejši sakralni stavbi: katedrala in cerkev sv. Miklavža, ki velja za mestnega zavetnika.

KEFALONIJA

Je grški otok, ki leži v Jonskem morju. Velja za enega najlepših grških otok s prečudovitimi plažami, gorovji ter visokimi stenami, ki se dvigajo iz morja. Otok je leta 1953 doživel velik potres, ki je uničil večji del otoka, prizanesel je le mestu Fiskardo, ki leži na skrajnem severnem delu otoka. Vse nepremičnine so tako v veliki meri bile obnovljene ali so nastale po 1953, kar tudi vpliva na samo arhitekturo, kar pomeni, da je vse zgrajeno zelo namensko in se ne občuti toliko zgodovinskega pridiha kot v ostalih delih Grčije. Glavno mesto je Argostoli, v katerem je tudi pristanišče za trajekte. Drugo največje mesto je Lixouri, ki leži na drugi strani zaliva od glavnega mesta.NAMESTITEV V KABINI

FIRST MINUTE

 DO 06. 12. 2019

REDNA CENA:

notranja kabina Bella 

460 €

510 €

notranja kabina Fantastica 

510 €

560 €

zunanja kabina z oknom Bella *

610 €

660 €

zunanja kabina z oknom Fantastica 

710 €

760 €

zunanja kabina z balkonom Fantastica 

990 €

     1.040 €

odrasla oseba na 3 / 4. ležišču

420 €

470 €

otroci do 18. leta

140 €

140 €

*zunanje kabine z oknom Bella imajo delno oviran pogled


CENA VKLJUČUJE:

križarjenje po programu, 7x namestitev v izbrani kabini, razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja), zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, slovensko vodenje in spremstvo na poti, brezplačna peš vodena ogleda Barija in Kotorja, pristaniške takse v višini 140 €.


DOPLAČILA (po želji ob prijavi):

povratni avtobusni transfer: 70 € za odrasle in 50 € za otroke do 18. leta, fakultativni izleti, paketi pijač na ladji, riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,45 % cene aranžmaja.


NAPITNINE: Priporočen strošek napitnin za odrasle znaša 10 EUR/ dan in za otroke od 4-14 leta 5 EUR/ dan. Otroci mlajši od 4 let ne plačajo napitnin. Ladjar priporočeni znesek napitnin dnevno dodaja na vaš kabinski račun. Napitnine na MSC-ju trenutno niso več obvezne in jih v primeru, da z nekaterimi storitvami niste zadovoljni, na recepciji prilagodite znesku, ki ga želite plačati. Ladjar lahko svojo politiko glede napitnin spremeni brez predhodnega obvestila.Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji