Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


DUBAJ, BISER ARABSKEGA POLOTOKA

HOTEL: Pullman Dubai Jumeirah Lakes Towers 5* 6 dni - LETALO
ODHOD:CENA:
potovanje 6 dni, 16.12.od 1299 €
potovanje 6 dni, 29.4.od 1199 €
(R) 6-dnevno vodeno potovanje, Emirati, letalo iz Ljubljane, ugodne ponudbe 2022/23

ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI - OSUPLJIVI DUBAJ

dubaj emirati potovanja ras al khaimah

ZAGOTOVLJENI TERMINI: 16.12.2022, 29.4.2023

SKORAJ ZAGOTOVLJENO: 20.1. in 5.2.2023


Cena na osebo od 1199 € (odhod 29.4.2023)


Simbol za luksuz in ekstravaganco je več kot 800 metrov visok nebotičnik Burj Khalifa. Kot vesoljska raketa iz 60. let se dviga iz puščavskega peska - sijajna in veličastna. Burj Khalifa je najvišja zgradba na svetu in simbolizira vzpon Dubaja. Z neomejenimi možnostmi za nakupovanje, finimi peščenimi plažami, osupljivimi umetnimi otoki, kot npr. The Palm Jumeirah, ter drugimi čudesi, je Dubaj postal svetovno znan. Izjemnega luksuznega hotela Burj Al Arab med obiskom Dubaja ne smete izpustiti. Hotel je kot iz sanj, zgrajen na umetnem otoku in sije v prekrasni arhitekturi v obliki jadra. Dubaj, izmed vsega naštetega, velja za eno od najbolj čistih in najbolj varnih destinacij na svetu.Cena vključuje:


- letalski prevoz (Flydubai) v ekonomskem razredu na liniji LJUBLJANA-DUBAJ-LJUBLJANA

- letališke in varnostne pristojbine

- asistenco na letališčih

- en kos ročne in en kos oddane prtljage

- topel obrok na letalu

- prevoz z letališča v Dubaju do hotela in nazaj

- 5 x nočitev z zajtrkom v hotelu Pullman Dubai Jumeirah Lakes Towers 5* (sobe 1/2) (4 x nočitev pri odhodu 29.4.2023)

- 2 x ogled Dubaja po programu (zgodovinski in moderni Dubaj)

- izlet v puščavo »jeep safari« z vključeno vožnjo po sipinah in večerjo z glasbo v beduinskem kampu

- vzpon na Burj Khalifo (najvišjo zgradbo na svetu)

- 1 x križarjenje z vključeno večerjo (Dhow Cruise Dubai Marina)

- spremljava oziroma vodenje v slovenskem jeziku (celotno potovanje)

- organizacijo in izvedbo potovanja. 


PROGRAM ZA ODHODE: 16.12.2022; 20.1.2023 in 5.2.2023


1. DAN: LJUBLJANA – DUBAJ


Zbor potnikov na letališču v Ljubljani 2 uri in pol pred poletom. Direkten polet Ljubljana - Dubaj predvidoma ob 14.30 uri (obrok na letalu). Prihod na letališče v Dubaju predvidoma ob 23.20 uri. Prevoz do hotela PULLMAN DUBAI JUMEIRAH LAKES TOWERS 5*. Namestitev v hotelu. Nočitev.


2. DAN: DUBAJ – ZGODOVINSKO MESTO


Zajtrk v hotelu. V dopoldanskem času odhod na ogled starejšega dela prestolnice emirata Dubaj (stara mestna četrt Bastakiya s prepoznavno arabsko gradnjo, vzdolž morskega preliva Creek vožnja z vodnim taksijem abra, ogled tržnice (souk) zlata, tržnice (souk) z začimbami, postanek pri hotelu Burj Al Arab, hotelu, ki mu pripisujemo sedem zvezdic in je najbolj znan hotel na svetu, vožnja mimo Downtowna, modernega dela mesta. Povratek v hotel in kratek počitek. V popoldanskih urah izlet v puščavo. Adrenalinska vožnja s terenskimi vozili po sipinah in večerja v beduinskem kampu ob beduinski glasbi in plesu. Vrnitev v hotel. Nočitev.


3. DAN: DUBAJ – MESTO PRESEŽKOV

Po zajtrku prosto za kopanje (zunanji bazen), sončenje, samostojno raziskovanje mesta in nakupe (možnost brezplačnega prevoza do plaže ali do nakupovalnega središča Mall of The Emirates, drugi največji nakupovalni center v Dubaju, kjer se nahaja tudi pokrito smučišče Ski Dubai (v neposredni bližini hotela je tudi metro postaja). Proti doplačilu možnost udeležbe na katerem od organiziranih izletov (v Sharjah, Miracle Garden, Dubai Frame ali Muzej prihodnosti. Vrnitev v hotel. Nočitev.


4. DAN: DUBAJ – MODERNO MESTO

Po zajtrku prosto do odhoda- Vožnja do znamenitega umetnega otoka v obliki palme (Palm Jumeirah). Postanek za fotografiranje pred hotelom Atlantis, hotelom, ki leži na konici Palme in se ponaša z največjim vodnim in zabaviščnim parkom na svetu, ter podvodnim svetom s preko 65.000 vrstami rib in morskih živali. V nadaljevanju dneva sprehod po znameniti promenadi The Walk, ki se razprostira ob peščeni plaži s tipično kuliso futurističnih nebotičnikov. V popoldanskih urah vzpon na najvišjo stavbo na svetu Burj Khalifa. Prosto za nakupe v enem največjih nakupovalnih središč na svetu The Dubai Mall, ki se nahaja tik ob Burj Khalifi. V večernih urah ogled znamenitih »plesočih fontan« - predstava luči, vodnih curkov in glasbe (pred Burj Khalifo). Ob zaključku dneva križarjenje z vključeno večerjo (Dhow Cruise Dubai Marina). Vrnitev v hotel. Nočitev.


5. DAN: DUBAJ - ABU DHABI

Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje, raziskovanje mesta in nakupe. Proti doplačilu možnost izleta v Abu Dhabi (2 urna vožnja po obalno puščavski cesti), ki je upravno in poslovno središče Združenih Arabskih Emiratov. Abu Dhabi je največji od sedmih emiratov in je eno izmed najmodernejših mest na svetu, kjer imajo sedež številne naftne družbe in svetovne korporacije. Ogled največje znamenitosti mesta, Velike mošeje Sheikh Zayed. Obiskovalce navdušujejo številni parki in vrtovi z vodometi in zelenimi bulvarji, ultra moderne zgradbe, nakupovalni centri in futuristični hoteli. Vrnitev v Dubaj. Nočitev.


6. DAN: DUBAJ - LJUBLJANA

Po zgodnjem zajtrku prevoz na letališče. Direkten polet iz Dubaja proti Ljubljani predvidoma ob 10.00 uri. Predviden prihod v Ljubljano ob 13.30 uri (obrok na letalu).PROGRAM ZA ODHOD: 29.04.2023


1. DAN: LJUBLJANA – DUBAJ

Zbor potnikov na letališču v Ljubljani 2 uri in pol pred poletom. Direkten polet Ljubljana - Dubaj predvidoma ob 15.15 uri (obrok na letalu). Prihod na letališče v Dubaju predvidoma ob 23.05 uri. Prevoz do hotela PULLMAN DUBAI JUMEIRAH LAKES TOWERS 5*. Namestitev v hotelu. Nočitev.


2. DAN: DUBAJ – ZGODOVINSKO MESTO

Zajtrk v hotelu. V dopoldanskem času odhod na ogled starejšega dela prestolnice emirata Dubaj (stara mestna četrt Bastakiya s prepoznavno arabsko gradnjo, vzdolž morskega preliva Creek vožnja z vodnim taksijem abra, ogled tržnice (souk) zlata, tržnice (souk) z začimbami, postanek pri hotelu Burj Al Arab, hotelu, ki mu pripisujemo sedem zvezdic in je najbolj znan hotel na svetu, vožnja mimo Downtowna, modernega dela mesta. Povratek v hotel in kratek počitek. V popoldanskih urah izlet v puščavo. Adrenalinska vožnja s terenskimi vozili po sipinah in večerja v beduinskem kampu ob beduinski glasbi in plesu. Vrnitev v hotel. Nočitev.


3. DAN: DUBAJ – MESTO PRESEŽKOV

Po zajtrku prosto za kopanje (zunanji bazen), sončenje, samostojno raziskovanje mesta in nakupe (možnost brezplačnega prevoza do plaže ali do nakupovalnega središča Mall of The Emirates, drugi največji nakupovalni center v Dubaju, kjer se nahaja tudi pokrito smučišče Ski Dubai (v neposredni bližini hotela je tudi metro postaja). Proti doplačilu možnost udeležbe na katerem od organiziranih izletov (v Abu Dhabi, Sharjah, Miracle Garden, Dubai Frame ali Muzej prihodnosti. Vrnitev v hotel. Nočitev.


4. DAN: DUBAJ – MODERNO MESTO

Po zajtrku prosto do odhoda. Vožnja do znamenitega umetnega otoka v obliki palme (Palm Jumeirah). Postanek za fotografiranje pred hotelom Atlantis, hotelom, ki leži na konici Palme in se ponaša z največjim vodnim in zabaviščnim parkom na svetu, ter podvodnim svetom s preko 65.000 vrstami rib in morskih živali. V nadaljevanju dneva sprehod po znameniti promenadi The Walk, ki se razprostira ob peščeni plaži s tipično kuliso futurističnih nebotičnikov. V popoldanskih urah vzpon na najvišjo stavbo na svetu Burj Khalifa. Prosto za nakupe v enem največjih nakupovalnih središč na svetu The Dubai Mall, ki se nahaja tik ob Burj Khalifi. V večernih urah ogled znamenitih »plesočih fontan« - predstava luči, vodnih curkov in glasbe (pred Burj Khalifo). Ob zaključku dneva križarjenje z vključeno večerjo (Dhow Cruise Dubai Marina). Vrnitev v hotel. Nočitev.


5. DAN: DUBAJ - LJUBLJANA 


Po zgodnjem zajtrku prevoz na letališče. Direkten polet iz Dubaja proti Ljubljani predvidoma ob 10.00 uri. Predviden prihod v Ljubljano ob 14.15 uri (obrok na letalu).Obvezna doplačila:


- lokalno predpisana turistična mestna pristojbina v Dubaju cca 5 € na sobo na noč (obvezno doplačilo na recepciji hotela)

- za posredovanje 23 € na prijavnico (voucher)

- za zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, ki krije tudi morebitno okužbo s Covid.


Možna ostala doplačila:


- za enoposteljno sobo 470 € za odhod 16.12.2022; 520 € za odhoda 20.1. in 5.2.2023 in 320 € za odhod 29.4.2023

- za vožnje z metrojem v prostem času v Dubaju cca 5 USD

- za napitnine cca 30 €

- za morebitne izlete na destinaciji, ki niso sestavni del programa (izvedeni ob zadostnem številu prijav): Abu Dhabi 64 € (za udeležbo je potreben dodaten PCR test, ki se opravi v Dubaju (cca 35 €), Dubai Frame 50 €, Miracle Garden 50 €, Sharjah 52 € po osebi.

- za predhoden izbor sedeža na letaluOPOMBA: Dodelitev sedežev na letu Flydubai je v izključni pristojnosti prevoznika. Željeni sedež, vrsto in sedenje dveh ali več oseb skupaj, je možno samo ob predhodni rezervaciji in doplačilu. Sedeže je možno rezervirati po naslednjih pogojih:

• sedež v ekonomskem razredu do 17 vrste od 16 do 23 € po osebi in smeri

• sedeži v ekonomskem razredu od 17 vrste nazaj pa med 10 in 17 € po osebi in smeri

• sedeži z več prostora – prva vrsta oz. zasilni izhodi od 55 € do 65 € po osebi in smeriPošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji