Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


Vikend za dušo, 27.-29.5. - hormoni in pomlajevanje

HOTEL: VILE PARK 3 dni - lastni
ODHOD:CENA:
27.-29.5.22, paketod 350 €
paket brez hrane in nočitevod 232 €
KLEPET OB KAVI, PORTOROŽ, TURISTIČNI BONI, HORMONI IN POMLAJEVANJE

MAJ 2022: Vikend za dušo - hormoni in pomlajevanje 

V sodelovanju s Klepetom ob kavi.

27.5. - 29.5.2022 - Hotel Vile Park 3* PortorožTokratni vikend za dušo je namenjen izključno ženskam.
Tema tokratnega druženja bo celično pomlajevanje, globoka sprostitev zagotavljanje počitka in hitre regeneracije, autofagija, hormonskega ravnovesja in nasploh umestitev tega znanja v vsakdanje življenje.
Vsaka ženska bi bila rada lepa. A to lepo odžira stres vsakdanjih obveznosti, pričakovanj v službi, s strani moža, družine. Na tokratnem vikendu za dušo bomo pozornost posvetili praktičnemu znanju, ki ženski omogoča, da bolj spoštuje, ceni sebe in optimalno izkoristi nekaj minut dnevno, ki si jih nameni zato, ker se ima rada.
Dejstvo je, da je že nekaj minut, ki jih pravilno koristi le zase, naredi veliko!
Pomladi njeno telo, ga regenerira in to se pozna ne le na fizičnem telesu (lepša koža, manj gub, vitko in gibko telo), temveč tudi na počutju in posledično v odnosih.
Stres nas naredi zadirčne, nejevoljne in prepirljive, a obstajajo triki, kako ga znižamo, kako uravnovesimo svoje hormone in začnemo živeti tako, da bolje poskrbimo zase, saj le tako tudi bolje in brezpogojno poskrbimo za tiste, ki so v našem življenju.
 Izčrpanost, utrujenost od vsega, kar se nam dogaja je lahko preteklost, saj se bomo na vikendu za dušo naučile poskrbeti zase na način, da bomo  nadgradile sebe in posledično bomo bolj uspešne tudi na vseh ostalih področjih v življenju!
Vikend za dušo je namenjen ženskam in bo sestavljen iz praktičnega in teoretičnega dela.
Za globoko sprostitev pa ne bomo poskrbeli samo z izvajanjem različnih tehnik, zvočnih kopeli, temveč sam kraj, kjer je izjemna energija najmočnejših energijskih točk močno prisotna in že sama po sebi blagodejno vpliva na človeka.

Pridete, če pride vaša prijateljica?
Ne čakajte nanjo, velika večina se pridruži sama, kar je tudi najboljša oblika, saj že leta opažamo, da takšni ljudje naredijo največji napredek.
Sicer pa je celoten vikend za dušo res vikend za dušo. Brez napora, neobremenjeno, sproščeno bo, a vendar vedno tudi neizmerno napredujemo osebnostno, najdemo vzroke, zakaj se nam določene stvari ponavljajo v življenju in seveda ... vedno tudi zelo dobro jemo in krasno spimo.
Ne samo, da si boste napolnili baterije, naučili se boste življenja, naučili se boste, kako pomagati sebi, da bo življenje še bolj prijazno do vas. Sobe v hotelu so 2-posteljne. Vendar tudi, če se odločite za oddih sami, vas bomo v sobe razvrstili z osebo, katero menimo da se boste ujeli oziroma od nje kaj naučili.
Predhodne prijave so obvezne, saj so vikendi za dušo tradicionalno vedno razprodani tedne pred samim dogodkom, zato poskrbite, da pridete na seznam in da se boste pridružili skupini.


NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA


Prišla bi, pa nimam nikogar, da bi šel z mano?

Predvsem vam priporočamo, da pridete sami. Največ boste naredili in zares vam garantiramo, da je to vrhunska odločitev, saj boste vse doživljali veliko bolj intenzivno, spoznali izjemne ljudi.

Če ne želim plačati sobe zase, to pomeni, da bom v sobi s tujcem?

Ta oseba, ki vam bo dodeljena v sobo je vaš veliki učitelj. In tujca bosta vse dokler se ne predstavita. Dejansko je to najbolj zanimiva stvar, da zmeraj prideš v sobo s tistim, ki ga potrebuješ, ki ima takšno življenjsko zgodbo, ki pomaga tebi. Imamo povratnike na vikende za dušo zgolj zato, da vidijo koga bodo dobili v sobi. Tako da, le pogumno! Krasna izkušnja!

Nimam prevoza, kaj lahko naredim?

Naša sodelavka vas bo povezala z ljudmi, ki gredo iz vašega konca, tako da se boste lažje skoordinirali.

Težko hodim, oziroma imam izzive v gibanju. Lahko vseeno pridem?

Seveda, ne počnemo nič takšnega, če pa že ... potem pa vedno pokažemo tudi tehniko ali način, ki ustreza vam in je izvedljiv za vas.

Se lahko na vikendu za dušo kupi tudi kakšno knjigo, dopolnilo ali kaj podobnega?

Da, in to po posebnih cenah, zadnji dan je možnost.

Kdo bo predaval, vodil vikend za dušo?

Vaša gostiteljica je Jasmina osebno, ki vas bo popeljala skozi celoten vikend skupaj z izbranimi strokovnjaki, ki jih videvate tudi na ekranih oddaje Klepet ob kavi.

Kaj se bomo učili, o čem bo govora, kaj bomo počeli?

Program se vedno prilagodi skupini, stopnji znanja, potrebam. Se pa vedno osredotočamo na to, kako si postaviti dnevne rituale, na tehnike, ki človeka zares sčistijo in mu prinesejo stabilnost in harmonijo, tako na nivoju telesa kot duše in duha. Govorimo tudi o hrani, prehrani, odgovarjamo na vsa vprašanja, svetujemo točno kaj je primerno za vas individualno. Na energijskih točkah se naučimo sprejemati in akumulirati energijo, tam se pomlajujemo ob izjemnih energijah, ki so v Sloveniji najmočnejše!
Čez vikend pa nas spremljajo tudi različna glasbila, kot so gong, kristalne posode, šamanski bobni, digiridoo, piščali, školjke. Naučili se boste nešteto energijskih tehnik, meditacije, vsega, kar vam lahko koristi skozi celo življenje.

Vsekakor pa so presenečanja tudi posebni gostje, ki zmeraj pripravijo vsebine, ki so namenjene točno tisti skupini, ki se zbere skupaj.

Obroki - je tudi opcija za vegane in vegetarijance?

Da. Brez skrbi, le sporočite nam to predhodno.

Kaj potrebujem s sabo?

- podlogo za jogo ali telovadbo,
- udobna oblačila, gojzerje, kapo ter rokavice in copate,
- zvezek in pisalo,
- nekaj denarja za kakšen nakup, saj bo v nedeljo na voljo tudi Klepetova trgovinica.

Kje bomo spali?

V hotelu VILE PARK 3*** Portorož, kjer vas bo čudovita okolica svežega zraka podprla ter vam napolnila baterije!
Ne samo, da si boste napolnili baterije, naučili se boste življenja, naučili se boste, kako pomagati sebi, da bo življenje še bolj prijazno do vas. 

Točen naslov: Obala 2b, 6320 Portorož

Kdaj je PRIHOD v hotel in kdaj se program zaključi?

V hotelu  se bomo namestili med 15. in 17.uro. Ob 17:30 pa se že začne program. V nedeljo se program konča ob 13. uri. 


CENA:  350,00 € 

*** priporočamo plačilo RIZIKA ODPOVEDI
Možnost je tudi udeležba brez nočitev in hrane. Cena v tem primeru je 232,00 EUR.
***Na dogodek prihajate na lastno odgovornost, vsi udeleženci so dolžni upoštevati priporočila NIJZ.
Za udeležbo na dogodku morate izpolnjevati enega izmed PCT pogojev .

Kaj vključuje cena?

2x nočitev v dvoposteljni sobi – s prijavo na dogodek, potrjujete, da se strinjate z bivanjem s sostanovalcem, ki ga ne poznate – pogoj izpolnjevanje pogojev PCT 
2x večerja,
2x zajtrk,
celoten program delavnic, terapij in material,
TT + prijavnina je všteta v ceno

Kaj cena NE vključuje?

prevoz tja in nazaj.

DOPLAČILA PO ŽELJI: kosilo, kava, pijača, dodatne storitve, ki niso v programu
Možnost je tudi udeležba brez nočitev in hrane. Cena v tem primeru je 232,00 EUR.

 Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji