Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


JESENSKI PRAVLJIČNI PARIZ

HOTEL: Bellevue Montmartre 3 4 dni - letalo iz Trevisa
ODHOD:CENA:
letalo + 3xNZ, 30.10.-2.11.od 319 €
POKLIČITE ZA OSTALE TERMINEod
PARIZ, 4-DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM IZ TREVISA V MESTO LJUBEZNI, KROMPIRJEVE POČITNICE

PARIZ - CVETOČE MESTO LJUBEZNI
Pariz je težko opisati zgolj v enem stavku... Je mesto umetnikov vseh vrst, kjer Montmartre predstavlja zbirališče slikarjev, glasbenikov in plesalcev. Je hkrati mesto bogate kulturne dediščine in je mesto najbolj prestižnih galerij in muzejev.

Je mesto številnih svetovno znanih znamenitosti, kot so mogočni Eiffelov stolp, Slavolok zmage, katedrala Notre Dame, trg Concorde, Elizejske poljane, muzej Louvre in še bi lahko naštevali... Hkrati so to verjetno najbolj zaželeni cilji svetovnih popotnikov, ki se vsako leto v milijonskih številkah zgrinjajo v Pariz.

V kateremkoli predelu mesta se boste znašli, boste našli znamenitosti, vzemite pa si čas tudi za okušanje vrhunskih francoskih sladic in pekovskih izdelkov. Opazovanje okolice, medtem ko sedite v eni izmed njihovih tipičnih kavarn, je namreč del doživetja tega romantičnega mesta. Če vam čas dopušča, pa se odpravite še izven mesta, na ogled razkošnega dvorca Versailles ali pa na nepozabno zabavo v pravljični Disneyland.


Razpoložljivost:

Cena paketa velja na dan objave 09.06.2022, vendar se lahko zaradi dinamike cen letalskega prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni.


PAKET 3 NOČI ŽE ZA 319 EUR


Predlagan termin:


30.10.2022
Treviso 15:45 - Pariz Beauvais 17:30

02.11.2022
Pariz Beauvais 13:10 - Treviso 14:45


*na povpraševanje možni tudi drugi termini

Do Trevisa/Benetk že za 28 eur iz Ljubljane.


Cena paketa vključuje:


letalsko vozovnico na omenjeni relaciji
letališke takse
ročno osebno prtljago do 10 kg
izbrano število nočitev z zajtrkom v hotelu
brošura mesta

Priporočamo:


Križarjenje z ladjico po Seni
Vkrcanje na ladjico ob vznožju Eifflovega stolpa, ter eno urno križarjenje po Seni.
Cena: 15 €
Cena otroci 4-11 let: 7 €

Cityrama panoramski ogled Pariza z avtobusom ( 1:30 ure )
Cena odrasli: 33 €
Cena otroci 4-11 let: 17 €


Hotel Bellevue Montmartre


Hotel Bellevue stoji ob vznožju bazilike Sacré Coeur v okrožju Montmartre, kjer ponuja zvočno izolirane sobe s televizijo in z brezplačnim dostopom do brezžičnega interneta. Preprosto opremljene sobe vključujejo lastno kopalnico s sušilcem za lase in z razkošnim toaletnim priborom. Vse so dostopne z dvigalom. V jedilnici vam postrežejo s kontinentalnim zajtrkom, na voljo pa so tudi prodajni avtomati s pijačami. Na 24-urni recepciji vam na zahtevo nudijo opremo za likanje perila. Hotel Bellevue Montmartre se nahaja 15 min hoje od bulvarja Boulevard Clichy in kabareta Moulin Rouge. Podzemna postaja Anvers je oddaljena 160 m, od tam pa je možen direktni dostop do pokopališča Pere Lachaise in postaje Charles de Gaulle Etoile.

Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji