Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


PAKOŠTANE - PINE BEACH ALL 3*

HOTEL: SLAMNATE HIŠKE PINE BEACH 3 dni - LASTEN
ODHOD:CENA:
FM/A2, 10.7.-21.8.od 47 €
FM/A2,4.9.-11.9.od 29 €
PINE BEACH PAKOŠTANE, ROBINZONSKE POČITNICE, ALL INCLUSIVE,

PAKOŠANE - JADRANSKI RESORT PINE BEACH NA PLAŽI 3 *

FIRST MINUTE POPUSTI cene veljajo za prijave do 31.3.2021 in so že znižane za popust za zgodnjo prijavo. 


PRIPOROČAMO- zavarovanje rizika odpovedi CLASSIC (3% od vrednosti celotnega aranžmaja): velja v primeru bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu (v povezavi z Covid-19 to zavarovanje velja le v primeru, če eden izmed potnikov zboli za koronavirusom).

- zavarovanje rizika odpovedi COVID-SAFE: velja v primeru bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu (enako kot klasično zavarovanje rizika odpovedi). V povezavi s Covid-19 vključuje tudi zavarovanje v primeru:
o ker se razvijejo simptomi COVID-19
o ker je vaša temperatura izmerjena višja, tudi če je poznejši rezultat testa negativen
o ker ste bili pozitivni na COVID-19 brez simptomov.
o ker je bližnji sorodnik (*) ali oseba, ki živi v istem gospodinjstvu, zbolela za COVID-19 in je vaša prisotnost nujno potrebna.
o ker je bližnji sorodnik (*) v skupnem gospodinjstvu bolan za COVID-19, zato morate iti v karanteno.

Več informacij in natančno ceno zavarovanja boste prejeli skupaj s ponudbo.

Covid-19: v primeru ukrepov (uvedba epidemije, zaprtje meje, obvezna splošna karantena, ipd.), ki bi jih sprejela naša ali hrvaška vlada in bi vam onemogočali odhod na oddih, se vaša rezervacija nemudoma brezplačno odpove, že plačani del pa se vam vrne v roku 14 dni od odpovedi. V kolikor bi prišlo do uvedbe enega izmed ukrepov v času vašega bivanja, boste lahko resort predčasno zapustili, za neizkoriščen del oddiha pa boste prejeli povračilo.

SLAMNATE HIŠKE, VSE VKLJUČENO, DRUGAČNE POČITNICE, ANIMACIJA


pine beach c5

hiška C5


Pine Beach Pakoštane se nahaja v prelepem območju v borovem gozdičku. Središče kraja Pakoštane je oddaljeno pribl. 800 m, Biograd pa pribl. 5 km. V naselju je 700 m dolga prodnata plaža s ploščadmi za sončenje in pomoli ter zaliv s 500 m dolgo naravno peščeno plažo, pravšnjo za najmlajše.

Naselje brez avtomobilov je urejeno v stilu polinezijske vasi, vendar ne skrbite, poskrbeli bodo za prevoz prtljage iz parkirišča v bližino vaše hiške. Otroci se bodo tukaj razveselili minikluba, igrišča, pa še zabave na vodi. Če si želite vaše počitnice preživeti aktivno, lahko izbirate med več kot 20 športi. Naj omenimo samo odbojko na mivki, košarko, minigolf, mali nogomet, plezanje, jadranje … Ko se želite umiriti, si privoščite wellness tretma v nepozabnem vzdušju in se prepustite veščim rokam.

Zvečer se bodo otroci zabavali v minidisku, čez dan pa svoje razigrane otroke prepustite animatorjem. Za vašo zabavo pa bo poskrbela animacijska ekipa s tematskimi večeri, karaokami, muzikali …. Si želite na izlet? Rezervirate ga lahko kar na recepciji, prav tam si lahko izposodite tudi kolo in se na izlet podate kar sami.

Naselje sestavlja 560 hišk zgrajenih iz trsk, opremljene so s posteljo in policami za oblačila. V hiškah ni električne energije in sanitarij. Skupne sanitarije so skrbno razporejene po celotnem naselju.

Restavracija Pine Beach ponuja predvsem sredozemsko hrano, pripravljeno iz svežih sestavin. Naselje ponuja tako polpenzion kot polni penzion plus, pri slednjem so v času samopostrežnih obrokov v restavraciji brez doplačila na voljo voda, sok, točeno pivo ter rdeče in belo vino.


Oprema hotela: hotelski sef, avla, dvigalo, kavarna, trgovine, frizer, bar, casino , igralnica, restavracija, restavracija s klimatsko napravo, restavracija s prostorom za nekadilce, konferenčna soba, internetni dostop, WiFi, sobna strežba, pralnica perila, parkirišče, miniklub za otroke, igrišče, TV soba

Sobe: kopalnica, prha, kad, sušilnik za lase, telefon, satelitska televizija, internetni dostop, minibar, klimatska naprava (centralna regulacija), ogrevanje (centralna regulacija), sef, balkon ali terasa, TV, primerno za invalidski voziček

Storitev: polpenzion, samopostrežni zajtrk, samopostrežno kosilo, kosilo z izbiro menijev, samopostrežna večerja, večerja z izbiro menijev, all inclusive

Šport in zabava: notranji bazen, zunanji bazen, otroški bazen, bar ob bazenu, ležalniki, sončniki, savna, terasa za sončenje, masaža, surfanje, pedalin, namizni tenis, fitnes studio, odbojka na mivki, mini golf, razvedrilni program, tenis

Plaža: prodnata plaža, ležalniki, sončniki

V bližini: center mesta: 800 m, plaža: 50 m, javni prevoz: 600 m

Samo v hiši 2xA2 (min. Bivanje 7 dni):
DRUŽINE 2 + 1: en otrok do 4. leta z 2 odraslimi osebami v HIŠKI A2 (brez lastnega ležišča) - BREZPLAČNO
DRUŽINE 2 + 2: prvi otrok do 12. leta biva BREZPLAČNO , drugi otrok do 7. leta -50% POPUST; drugi otrok od 7.-14. leta -30%
FAMILY FRIENDLY: 2 ODRASLA IN 2 OTROKA DO 17 LET V DVEH HIŠICAH A2,OBA OTROKA BIVATA BREZPLAČNO!

Doplačila po želji: otroška posteljica.

PRIHODI: vsak dan.


FIRST MINUTE CENIK 2021

CENE VELJAJO ZA PRIJAVE DO 31.3.2021 IN SO ŽE ZNIŽANE ZA POPUST ZA ZGODNJO PRIJAVO!

HIŠKA PINE BEACH 3*STORITEV/OS./DAN29.5.-19.6.
4.9.-11.9.
19.6.-10.7.
21.8.-4.9.
10.7.-21.8.

HIŠKA A2

7 x ALL LIGHT + TT

29 €

44 €

47 €

HIŠKA A2 – morje

7 x ALL LIGHT + TT

31€

49 €

52 €

HIŠKA A2/SU za 1 osebo

7 x ALL LIGHT + TT

35 €

56 €

60 €

HIŠICA 2xA2 Family Friendly

7 x ALL LIGHT + TT

52 €

81 €

89 €

HIŠKA B3

7 x ALL LIGHT + TT

46 €

72 €

77 €

HIŠKA C4

7 x ALL LIGHT + TT

57 €

88 €

95 €

HIŠKA C5

7 x ALL LIGHT + TT

62 €

97 €

104 €

MINIMALNO BIVANJE

3

3

3


Popust: otrok do 4. let preko max zasedenosti: BREZPLAČNO.


Cena vključuje: namestitev (posteljnina, mreža za komarje), polni penzion (samopostrežna zajtrk, kosilo in večerja ter voda, sokovi, vino in pivo iz avtomata), popoldanski prigrizek (sadje, pizzette, bruschette, brezalkoholna pijača v restavraciji), šport (pod opis all inclusive light), animacija za otroke in odrasle, ležalniki na plaži (omejeno število), parkirišče, WiFi, turistična taksa.

Doplačila: otroška posteljica ob predhodni rezervaciji 3€/dan, pijača v barih, izleti, rent a bike, športne šole, krajše bivanje +30%.

POPUST ZA REZERVACIJE DO 28.2.2020!


 AKCIJA ZA DRUŽINE Z DVEMA OTROKOMA, 2 SOSEDNJI HIŠKI A2: 

EN OTROK DO 4. LETA BREZPLAČNO

POKLIČITE ZA RAZLIČNE OBRAČUNE !

potepuh borova plaža pakostane eco resort hisice a2   potepuh pocitnice jadran borova plaža pakostane 4

potepuh pocitnice jadran borova plaža pakostane 1  potepuh borove plaže pakostane eko resort mini klub

potepuh pocitnice borova plaža pakostane 2  potepuh pocitnice jadran borova plaža pakostane 14Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji