Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


TURČIJA, LAST MINUTE

HOTEL: IZBOR HOTELOV 8 dni - letalo iz Lj
ODHOD:CENA:
7.8., 5* 7XALLod 742 €
ACAR 5*,7.8.od 765 €
DIAMOND ELITE 5*,7.8.od 1004 €
UGODNE PONUDBE, CELOTNA PONUDBA POČITNIŠKIH PAKETOV IN POTOVANJ PO TURČIJI!

 TURČIJA 2022

Turčija spada med tiste dežele, ki jih lahko obiščete v vseh letnih časih in vedno znova navdušijo. Turčija premore čudovite plaže, moderna letovišča ter veličastno kulturno dediščino. Med najbolj znane destinacije spadajo Antalija, Alanya, Side, Belek, Bodrum, Dalaman in Izmir. Navdušeni popotniki pa si lahko privoščite tudi izlet v Pamukkale ali Kapadokijo.

Last minute Turčija

Turčija spada zadnja leta med cenejše destinacije za preživljanje počitnic ob sredozemlju. V vsakem trenutku lahko v Antalijo poletite iz vseh bližnjih letališč. Hoteli v Turčiji so urejeni, prijazni domačini pa bodo poskrbeli, da bodo vaše počitnice nepozabne.

Kdaj v Turčijo?

Vsak dan v letu, najboljše pa poleti. Turčija ima na jugo države kjer je večina letovišč mediteransko klimo in je primerna za počitnice skozi celotno leto. V morju se lahko začnete kopati v mesecu aprilu in se kopate vse do poznih jesenskih dni. Poleti temperature narastejo tudi nad štiridest stopinj. Poleti v Antalijo so vam na voljo skozi celotno leto tako iz avstrijskih letališč kot tudi Ljubljane.

Kapadokija in Pamukkale

Kapadokija je ena najbolj prepoznavnih dolin v Turčiji. Gre za celotna mesta, katerih zgradbe so vklesane v skale. Danes Kapadokije privablja na milijone turistov iz celotnega sveta zaradi svoje geološke posebnosti in bogate kulturne dediščine. Kapadokija je tako posebna, da jo imenujejo kar mesečeva pokrajina saj so tukaj so celotne cerkeve, samostani, razna bivališča in svetišča vklesana v skale. Zunanji dejavnik kot so veter, sonce in dež so tisočletja tukaj ustvarjali znamenita mesta kot so Uschisar, Goreme in Urgup. Kapadokije je nekoč služila tudi kot skrivališče kristjanov pred arabskimi vdori.

Pamukkle ležijo približno 400 km severo-zahodno od Antalije in jih je iz vseh znanih letovišč možno obiskati v enem dnevu. Agencije urejajo dnevne avtobusne prevoze do znamenitih Pamukkal. Pamukkale so bele apnenčaste terase po katerih se pretaka kristalno čista voda, po nekaterih podatkih celo zdravilna. Voda, ki se pretaka po belih kapnikih, koritih in kotanjah različnih oblik ustvarja pravljično svetlikajočo se modro barvo. Nikar ne pozabite fotoaparata. V bližini se lahko okopate tudi v zdravilnem Kleopatrinem vrelcu.

Turčija in vstopni vizumi

Vstopni vizum v Turčiji ni več potreben za osebe, ki potujejo iz turističnega, osebnega ali poslovnega vidika. Tako, da vam je na tem področju prihranjene nekaj birokracije.

Varnost v Turčiji

Turčija je izredno prijazna dežela. Domačini in turistični delavci se izredno trudijo in na vsakem koraku želijo zadovoljiti potrebam turistov. Turistični predeli Turčije so primerni za preživljanje družinskih počitnic.

Pomembno: Za potovanje je potreben potni list veljaven vsaj še 6 mesecev po končanem potovanju. Nakup lokalnih proizvodov in storitev med potovanjem na lastno odgovornost.

IZBRANI HOTELI ZA LAST MINUTE PONUDBO - CENE NA OSEBO VKLJUČUJEJO LETALSKI PREVOZ IZ LJUBLJANE, ASISTENCO, TRANSFER NA DESTINACIJI DO HOTELA IN ZADNJI DAN NA LETALIŠČE ,PREDSTAVNIKA NA DESTINACIJI.


Hotel SERRA PARK
Side

Hotel SERRA PARK  * * * *

7 nočitev, All inclusive, DS 2
Classique
Odhod (Ljubljana):
01.08.


1. otrok od 2-13 let: 359 €

2. otrok od 2-13 let: 359 €


711 €


Hotel KAILA CITY
Alanya

Hotel KAILA CITY  * * * *

7 nočitev, All inclusive, DS 2
Classique
Odhod (Ljubljana):
01.08.


1. otrok od 2-13 let: 359 €729 €Hotel SUN BEACH PARK
Side

Hotel SUN BEACH PARK  * * * *

7 nočitev, All inclusive, DS 2
Classique
Odhod (Ljubljana):
01.08.


1. otrok od 2-13 let: 359 €

2. otrok od 2-13 let: 359 €765 €


Hotel FUN&SUN FAMILY LIFE SIDE
Side

Hotel FUN&SUN FAMILY LIFE SIDE  * * * * *

7 nočitev, Ultra all inclusive, DS 2

Classique

Odhod (Ljubljana):
01.08.


1. otrok od 2-12 let: 422 €


981 €


Hotel ALBA QUEEN
Side

Hotel ALBA QUEEN  * * * * *

7 nočitev, All inclusive, DS 2
Classique
Odhod (Ljubljana):
01.08.


1. otrok od 2-13 let: 359 €


1285 €

 


Hotel SORGUN AKADIA LUXURY
Side

Hotel SORGUN AKADIA LUXURY  * * * * *

7 nočitev, Ultra all inclusive, DS 2

Classique

Odhod (Ljubljana):
01.08.


981 €

Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji