Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


MALTA - iz ZAGREBA

4 dni - letalo iz ZAGREBA
ODHOD:CENA:
letalo iz ZG,7.2.-11.2.od 269 €
letalo iz ZG,6.3.-10.3.od 289 €
MALTA iz ZAGREBA: PREŠERNOV PRAZNIK, DAN ŽENA, PRVOMAJSKE POČITNICE,.. CITY BREAK, NOČITEV Z ZAJTRKOM, UGODNO

MALTA - z letalom iz Zagreba
PREDLAGAN TERMIN: 

7.2.2024 - 11.2.2024 ....od 269 € na osebo v dvoposteljni sobi

6.3.2024 - 10.3.2024 ....od 289 € na osebo v dvoposteljni sobi


Malta je majhna in gosto naseljena otoška država v Južni Evropi, v osrednjem Sredozemskem morju. Malta je otočje dvajsetih otokov in čeri, od tega so trije glavni - Malta, Gozo in Comino. V času potovanja se definitivno splača obiskati vse tri, saj so dobro povezani, vsak od njih pa ima svoje čare in lepote.

Blaga klima, sredozemska vegetacija in peščene plaže... Že naravne lepote Malte so dovolj dober razlog za obisk, ko temu dodamo še cel kup kulturnih, sakralnih in arhitekturnih znamenitosti, ki so tukaj nastajale skozi njeno bogato zgodovino, dobimo otočje, ki vsako leto privablja na tisoče turistov.S svojo kristalno čisto turkizno vodo, starodavno arhitekturo in toplim podnebjem privablja popotnike, ki iščejo sprostitev in raziskovanje. 

Valletta, glavno mesto, ki je uvrščeno na Unescov seznam svetovne dediščine je znano po dobro ohranjeni baročni arhitekturi in impresivnih utrdbah.

Živahni malteški festivali, kot sta karneval in praznik svetega Janeza, prikazujejo njen živahen duh in verske tradicije. Lokalna kulinarika združuje sredozemske okuse z jedmi, kot so pastizzi (kosmičasto pe civo, polnjeno z rikoto ali grahom) in zajčja enolončnica, ki odražajo njeno kulinarično dediščino.

MALTA - 5-DNEVNI PAKET Z LETALOM IN NZ - ŽE OD 269 €

Cena vključuje:  

  • Povratno letalsko vozovnico Zagreb – Malta – Zagreb

  • Letališke in varnostne pristojbine  

  • 1 kos ročne prtljage dimenzij 40 x 20 x 25 (manjša torba ali nahrbtnik); opcijsko doplačilo za prtljago drugih dimenzij   

  • 4 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu 4* ** Cena aranžmaja velja na dan 20.10.2023 in se lahko zaradi dinamike cen letalskih vozovnic in hotelske namestitve kadarkoli spremeni. Lahko pride tudi do zasedenosti kapacitet in do sprememb s strani letalskih prevoznikov (sprememba dneva letenja, ure, ukinitev letov,..).  V tem primeru bomo poiskali optimalno nadomestilo, z zamiki v dnevih ali odhodih iz bližnjih letališč (odhod in vrnitev ni nujno iz istega letališča). 

** Na določenih destinacijah je v skladu z zakonodajo obvezno zaračunavanje turistične pristojbine in/ali eko davka, ki se le ta potniku obračuna na kraju samem.   Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji