Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


ČEŠNJE-8.JUNIJ 2024

1 dni - AVTOBUS
ODHOD:CENA:
sobota,8.6.,NAROČNIKIod 35 €
sobota,8.6.,redna cenaod 39 €
PRAZNIK ČEŠENJ V BRDIH, ENODNEVNI IZLET, POSTAJALIŠČA: NOVO MESTO, QULANDIA IN TREBNJE

ENODNEVNI IZLET V GORIŠKA BRDA, PRAZNIK ČEŠENJ 2024!

- SOBOTA, 8.JUNIJ 2024

stojnice z lokalnimi proizvodi, češnjami in pecivom, ....

pokušine vin z goriških gričev, ....

211142 180883 cesnje

ODHOD: v SOBOTO, 8. junija 2024

Doživite utrip zorenja briškega kraljevega rdečega sadeža in vsa doživetja, ki vas bodo popeljala v odkrivanje dežele češenj!

Veliko vasic je sklenilo verigo dogajanja, ki bo povezalo celotna Brda! Vsaka vasica ima čisto svoj poseben čar, zgodbo in doživetje. Spoznajte dom kraljeve briške češnje. Iz vseh zornih kotov in razgledov! Etnološke iskrice iz tradicionalne povorke se torej letos umeščajo v sama jedra briških vasic.

Spoznajte vsa prizorišča/vasice z organiziranim brezplačnim BUS prevozom.

Na vseh lokacijah bodo v soboto in nedeljo stojnice z lokalnimi produkti in izdelki, kulinarična doživetja, kulturni in otroški živ žav, likovni extempore, delavnice z lokalci, sproščenost trenutka in pa seveda velikooo češenj.

- avtobusna postaja Novo mesto ob 7.30

- parkirišče MERCATOR CENTER ob 7.35

- postaja na izvozu za MIRNO PEČ in AP TREBNJE (po predhodnem dogovoru)

- LJUBLJANA, postajališče DOLGI MOST ob 8.30

Vožnja s postanki na postajališčih po dogovoru in mimo Ljubljane z vmesnim postankom v smeri Razdrtega, po Vipavski dolini ter nato po Osimski cesti, ki vodi iz Nove Gorice v Goriška Brda prek znamenitega Solkanskega mostu, ki deloma poteka po italijanskem ozemlju, mimo slikovite vasice Kojsko do vasice Gonjače. Vzpon na 23 m visok razgledni stolp v Gonjačah, s pogledom na slikovite briške vasice, vinograde in sadovnjake, ob jasnem vremenu pa tudi na vrhove Julijcev in Gradeško laguno.

Dobre volje se bomo z avtobusom odpeljali naprej v Dobrovo, v največjo slovensko vinsko klet, kjer sledi po želji in za doplačilo kratek ogled ter degustacija. Sprehodili se bomo do centra, na prireditev » PRAZNIK ČEŠENJ ». Pozno popoldne sledi povratek proti domu s prihodom v Novo mesto v zgodnjih večernih urah.


park miru sabotin

CENA na osebo: 39 € (minimalno 40 oseb)

CENA za naročnika DOLENJSKEGA LISTA: 35 €

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, aperitiv, oglede po programu, cestnine, vodenje in organizacijo, strošek prijavnine.
MOŽNA DOPLAČILA: degustacija vin v kleti DOBROVO.

Doplačilo za manjše število potnikov na avtobusu: 8 € za minimalno 30-39 potnikov na enem avtobusu.Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji