Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


SICILIJA-16.7. in 23.7.,8 dni

8 dni - LETALO IZ TRSTA
ODHOD:CENA:
16.7.-8 DNIod 795 €
23.7.-8 DNIod 795 €
POČITNICE NA SICILIJI - ORGANIZIRANE IN VODENE- ZA OSTALEPROGRAME POKLIČITE!POČITNICE NA SICILIJI-letalo-letalo

HOTEL DELLE PALME***

Odlične počitnice na obali vzhodne Sicilije v manjšem a živahenm počitniškem letovišču Letojanni. Hotel blizu plaže, slovenski predstavnik na destinaciji, možnost različnih izletov po otoku (Etna, Palermo, Taormina, Eolski otoki ...)


Počitnice v LETOJANNI-ju

ODHOD V DVEH TERMINIH:

A-1: 16. julij 2022 | 8 dni (7 nočitev, polpenzion) | letalo - letalo  IN 

B-1: 23. julij 2022 | 8 dni (7 nočitev, polpenzion) | letalo - letalo

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PROGRAM A1: 16.–23.7.2022 (letalo-letalo)


1. dan: Organiziran transfer iz Maribora v zgodnjih jutranjih urah. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani in Postojni in transfer v Italijo do letališča Ronchi v Trstu. Jutranji polet z nizkocenovno letalsko družbo Ryanair ob 08.55 proti letališču Catania na SICILIJI, kjer bo pristanek ob 10.35 uri. Sledi transfer z vlakom ali linijskim busom do letoviškega mesteca LETOJANNI, nedaleč od znamenite Taormine. Nastanitev v hotelu, prvo spoznavanje okolice, prosto za prvo kopanje. Večerja in nočitev v hotelu.


2.–7. dan: Prosti dnevi za kopanje, slovenski predstavnik na lokaciji je bo na voljo za informacije in pomoč za različne aktivnosti. Možnost udeležbe na različnih izletih po otoku po dogovoru (vzpon v staro Taormino, vzpon na pobočje vulkana Etna do 1.900 m, izlet na Liparske otoke, izlet v Cefalu in Palermo ...) in čas za ostale aktivnosti. Bivanje v hotelu na osnovi ponudbe polpenzionov.


8. dan: Po zajtrku takojšen avtobusni transfer iz Letojannija na letališče v Catania. Polet z letalom nizkocenovne letalske družbe Wizzair predvidoma ob 10.55, pristanek na letališču v Benetkah ob 12.45. Še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Postojne, Ljubljane, Celja, Slov.Bistrice in Maribora, kamor bo prihod enkrat v kasnejših popoldanskih urah.


CENA: 795 EURCENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu Delle Palme*** v Letojanniju, turistično takso, povratni letalski polet z nizkocenovnima družbama Ryanair in Wizzair na relaciji Trst–Catania in Catania-Benetke, vse letališke takse (vključen 1 manjši kos ročne prtljage/osebo v omejenih dimenzijah + 1 kos velike prtljage do 20kg/sobo), transfer iz letališča Catania do hotela v Letojanniju z javnim prevozom (vlak ali linijski bus) in organiziran avtobusni transfer iz hotela do letališča v Catanii, organiziran transfer (z našimi kombiji ali z Gooptijem) iz Maribora do letališča Ronchi v Trstu in organiziran avtobustni transfer iz letališča Marco Polo v Benetkah nazaj do Maribora, slovenskega predstavnika-vodnika v kraju ves čas letovanja, celotno organizacijo.POMEMBNO: ta ponudba je objavljena kot dopolnitev našega programa POČITNICE NA SICILIJI v izvedbi avtobus-letalo (prevoz iz Slovenije na Sicilijo z avtobusom, povratek z letalom) za vse tiste, ki želite imeti organiziran letalski prevoz v obe smeri. Razpoložljivost in cena letalskih vozovnic na liniji Trst–Catania se lahko spremeni. V primeru zasedenosti ali previsoke cene letalskih vozovnic, lahko namesto poleta iz Trsta, skupaj s transferjem ponudimo tudi polet iz Benetk ali drugega bližnjega letališča v Catanio. Cena velja pri izvedbi skupno najmanj 40 potnikov v posamezni skupini (štejejo tudi potniki, ki bodo potovali v eno smer z avtobusom). V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 60 EUR/osebo.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


PROGRAM B1: 23.–30.7.2022 (letalo-letalo)
1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora predvidoma v jutranjih urah. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani in Postojni in transfer v Italijo do letališča Marco Polo Benetke. Polet z nizkocenovno letalsko družbo Wizzair ob 13.20 in pristanek predvidoma ob 15.05 na letališču Catania na SICILIJI. Po pristanku sledi transfer do letoviškega mesteca LETOJANNI nedaleč od znamenite Taormine. Kasnejša popoldanska nastanitev in prosto za prvo kopanje. Večerja in nočitev v hotelu.2.–7. dan: Prosti dnevi za kopanje, slovenski predstavnik na lokaciji je bo na voljo za informacije in pomoč za različne aktivnosti. Možnost udeležbe na različnih izletih po otoku po dogovoru (vzpon v staro Taormino, vzpon na pobočje vulkana Etna do 1.900 m, izlet na Liparske otoke, izlet v Cefalu in Palermo ...) in čas za ostale aktivnosti. Bivanje v hotelu na osnovi ponudbe polpenzionov.8. dan:
Po zajtrku predvidoma še prost dan za kopanje in zadnje nakupe. Proti večeru transfer iz Letojannija na letališče v Catainii z lokalnim prevozom (vlak ali linijski avtobus). Polet z letalom nizkocenovne letalske družbe Ryanair predvidoma ob 21.00, pristanek na letališču v Benetkah ob 22.45. Seldi še organiziran transfer (z našim kombijem ali z Gooptijem) nazaj v Slovenijo do Postojne, Ljubljane, Celja, Slov.Bistrice in Maribora, kamor bo prihod v poznih nočnih urah.


CENA: 795 EURCENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu Delle Palme*** v Letojanniju, turistično takso, povratni letalski polet z nizkocenovnima družbama Wizzair in Ryanair na relaciji Benetke–Catania in Catania-Benetke, vse letališke takse (vključen 1 manjši kos ročne prtljage/osebo v omejenih dimenzijah + 1 kos velike prtljage do 20kg/sobo), organiziran avtobusni transfer iz letališča Catania do  do hotela v Letojanniju, transfer z javnim prevozom (vlak ali linijski bus) iz Letojannija do letališča v Catanii, organiziran avtobusni transfer iz Maribora do letališča v Benetkah in organiziran transfer nazaj iz letališča Benetke (z našimi kombiji ali z Gooptijem) iz letališča Marco Polo v Benetkah nazaj do Maribora, slovenskega predstavnika-vodnika v kraju ves čas letovanja, celotno organizacijo.


POMEMBNO: ta ponudba je objavljena kot dopolnitev našega programa POČITNICE NA SICILIJI v izvedbi letalo-avtobus (polet na Sicilijo z letalom, povratek nazaj v Slovenijo z avtobusom) za vse tiste, ki želite imeti organiziran letalski prevoz v obe smeri. Razpoložljivost in cena letalskih vozovnic na liniji Catania–Benetke se lahko spremeni. V primeru zasedenosti ali previsoke cene letalskih vozovnic, lahko skupaj s transferjem v Slovenijo, ponudimo tudi povratni polet iz Catanie na katero drugo bližnje letališče.


Cena velja pri izvedbi skupno najmanj 40 potnikov v posamezni skupini (štejejo tudi potniki, ki bodo potovali v eno smer z avtobusom). V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 60 EUR/osebo.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 140 EUR,
- za sobo s pogledom na morje = 70 EUR/sobo,
- za dodatne kos velike prtljage = cca 70 EUR (cena se spreminja).


MOŽNI POPUSTI: - za otroke do 12 let (z 2 odraslima) = 20%,
- tretja in četrta odrasla oseba v sobi = 10% (večje sobe proti potrditvi).


MOŽNI DODATNI IZLETI (z doplačilom):
- poldnevni izlet v staro Taormino,
- poldnevni izlet – vzpon na pobočje vulkana Etna do višine cca 1.900 m,
- celodnevni izlet na Liparske otoke,
- celodnevni izlet v Palermo in Cefalu.


Za izvedbo izletov z našim vodnikom in s slovenskim vodenjem je potrebnih najmanj 20 udeležencev. Podrobnosti izletov in cene bodo na voljo v naših poslovalnicah nekaj tednov pred odhodom in na licu mesta pri našem predstavniku.


Ogledi po dnevih se lahko še prerazporedijo.

HOTEL DELLE PALME*** je cca 80m oddaljen od obale v jedru letoviškega LETOJANNI-ja. Vse sobe so klimatizirane, s kopalnico (tuš ali kad, sušilnik za lase), sefom, mini-hladilnikom, telefonom, televizorjem in balkonom. Hotel ima restavracijo (samopostrežni zajtrki, večerje–izbor menujev; gostje si sami postrežejo priloge, sladice in sadje) bar in teraso za sončenje z manjšim bazenom na strehi hotela. Gostje lahko koristijo tudi (doplačilo v sezoni) ležalnike in senčnike na peščeni plaži, ki je od hotela oddaljena samo 100–150m.    Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji