Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


SPLAVARJENJE PO DRAVI

1 dni - AVTOBUS
ODHOD:CENA:
avtobus iz NMod 45 €
SPLAVARJENJE PO DRAVI IZ NOVEGA MESTA

SPLAVARJENJE NA KOROŠKEM - IZLET IZ NOVEGA MESTA 

 

Datum: po izbiri, PRIPOROČAMO V POLETNIH MESECIH


PROGRAM PRILAGODIMO ZAKLJUČENIM SKUPINAM!

Odhod: iz Novega mesta ob 6.30

Vožnja z vmesnim postankom na TROJANAH, kjer bo možno kupiti krof ali popiti kavico do SLOVENJ GRADCA.


splav


1. OGLED DRAVOGRADA in CERKVICE SV. VIDA 
Staro trško jedro Dravograda je ohranilo prvotno srednjeveško podobo. Kulturni utrip starega trškega jedra bogatijo razstave v romanski cerkvici Sv. Vida – eni redkih z vzhodnim zvonikom – s katero je povezan tudi nastanek trga. Ogled mestnega jedra in cerkvice.


2. OGLED KMETIJE KLANČNIK
Postanek na kmetiji KLANČNIK, ogled kmetije, predstavitev in sprejem, pokušina domačih salam in jabolčnika (vse pridelano doma). Možnost nakupa suhomesnatih izdelkov iz domače.


3. SPLAVARJENJE PO REKI DRAVI
Prihod v splavarski pristan, prevzem vozovnic na prodajnem mestu.
Sprejem na splav. Pogostitev s kruhom in soljo ter domačim žganjem, pričetek plovbe s predstavitvijo flosarjev. Pogostitev s splavarskim kosilom, krstitev novega flosarja. Zaključek ob kavi pri povratku. Spremljajo vas flosarji, flosarske frajle in muzikantje z zanimivim, glasbenim in animacijskim programom. Program in vožnja trajata 2 uri.
Na splavu imajo zagotovljeno gostinsko ponudbo, zato vnos lastne pijače na splav ni zaželjen. Povratek domov v večernih urah!
 


CENA NA OSEBO: PRIBLIŽNO 45 € za najmanj 45 potnikov na avtobusu

Cena vključuje: avtobusni prevoz, cestnine, splavarjenje po DRAVI s pogostitvijo in animacijskim programom, ogled Dravograda s cerkvico in degustacijo, ogled, predstavitev ter pokušino domačih izdelkov na kmetiji KLANČNIK, flosarsko kosilo na splavu na žlico s kavico, osnovno nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje izleta, DDV. Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji