Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


DOLINA SOČE-DEŽELA ŽIVE VODE, 25.5.

APARTMA: izbor 1 dni - AVTOBUS IZ NM
ODHOD:CENA:
25.5.IZ NMod 64 €
25.5.AKCIJSKA CENAod 59 €
ENODNEVNI IZLET V DOLINO SOČE-DEŽELO ŽIVE VODE!

Slovenija: DOLINA SOČE IN DEŽELA ŽIVE VODE

sobota, 25.maj 2024

bovec slovenija

Stare zgodbe pripovedujejo o izvirih čudežne žive vode, ki ozdravljajo bolezni, preganjajo smrt in vračajo mladost. Mogočni slapovi, pravljično lepi tolmuni, izjemna Soča, skrite grape, številni izviri in tesni kanjoni so aduti projekta Dežela žive vode.

Bovec je turistična destinacija odličnosti. Poleti največ turistov privabi reka Soča, rafting, kajakaštvo in druge vodne aktivnosti na tej alpski reki. Od ostalih poletnih aktivnosti sta priljubljena tudi kolesarstvo, pohodništvo v Julijskih Alpah in razni adrenalinski športi (zipline).


DEŽELA ŽIVE VODE -SOBOTA, 25.MAJ


*ob 6.00 - avtobusna postaja NM
*ob 6.10 - Mercator center NM (avtobus pride na parkirišče)


Dolina Soče, verjetno najbolj “fotogenična” slovenska destinacija, nobenega ne pusti ravnodušnega! Na izletu se ustavimo v Kanalu ob Soči, s prelepim mostom, kjer vsako leto organizirajo skoke z mostu. Kanal se lahko pohvali tudi z nadvse simpatičnim trgom ter starim mestnim jedrom, kjer bomo spili jutranjo kavico. Kmalu bo že čas za okusno malico. V Kobaridu se bomo poklonili Simonu Gregorčiču in obiskali italijansko kostnico, ki kraljuje nad mestom. Nato bomo obiskali eno od sirarn z etnološko zbirko in predstavitvijo sirarstva, ter seveda obvezno degustacijo. 


Na poti do Bovca si ogledamo še prečudovit slap Kozjak in najbolj vodnati slovenski slap Boka ter nadaljevali pot v Korita Soče pri Lepeni. Postanek še v kraju MOST NA SOČI, sprehod in vožnja prosti domu.

 Zares avtentičen izlet v Dolino Soče, dolino nepozabnih doživetij!


OSNOVNA CENA  : 64 € / najmanj 45 oseb na enem avtobusu

AKCIJSKA CENA ZA NAROČNIKE IN BRALCE DL: 59 € / najmanj 45 oseb na enem avtobusu

(Doplačilo za manjše število potnikov na enem avtobusu: 35-44: 8 € na osebo)


• Cena vključuje: avtobusni prevoz po programu, parkirnine in cestnine, vodenje in organizacijo izleta, ogledi po programu, obisk sirarne z etnološko zbirko in degustacijo, ogled italijanske kostnice na prostem, malica v domači gostilni, osnovno nezgodno zavarovanje, DDV.
Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji