Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


ČRNA GORA IN DUBROVNIK-21.9.-25.9.

HOTEL: 3* 5 dni - avtobus
ODHOD:CENA:
AVTOBUS IZ NMod 255 €
zaključene skupineod
POTEP PO ČRNI GORI in skok v DUBROVNIK, BEČIČI, BUDVA, KOTOR, DUBROVNIK

Črna gora in Dubrovnik, 21.09.2022-25.09.2022

   budva crna gora

Vabimo vas na potovanje po Črni gori. Uživali boste na plovbi z ladjo po Boki Kotorski, preizkušali ribje ter morske specialitete in odlična vina, se navduševali nad visokimi planinami, globokimi kanjoni in čudovitimi razgledi.

Datumi odhodov: za  zaključene skupine prilagodimo datum in program po želji

Budva 

Program potovanja


1. dan: LJUBLJANA–NOVO MESTO–HRVAŠKA
Odhod avtobusa s parkirišča na Dolgem mostu v Ljubljani ob 22.00. V

ožnja mimo Novega mesta do Metlike in naprej na Hrvaško.


2. dan: DUBROVNIK–BUDVA–BEČIĆI / večerja
Po nočni vožnji po avtocesti skozi Liko in Dalmacijo boste v jutranjih urah prispeli v dolino Neretve in pot nadaljevali skozi Neum ob polotoku Pelješac, mimo Elefitskih otokov. V jutranjih urah prihod v Dubrovnik. Postanek za sprehod po mestu in ogled bisera južne Dalmacije, Dubrovnika, z lokalnim vodnikom: frančiškanski samostan z lekarno, Stradun, palača Sponza, cerkev Sv. Vlaha, katedrala. Po ogledu še nekaj prostega časa; priporočamo sprehod po polovici mestnega obzidja. Odhod iz Dubrovnika v opoldanskih urah. Vožnja mimo Cavtata v Črno goro. Skozi Igalo in Hercegnovi boste mimo ožine Kumbor prispeli do Kamenarov, se s trajektom zapeljali čez bokokotorski zaliv v Lepetane, od tam pa mimo Tivta in Budve v Bečiće. Nastanitev v hotelu, večerja, prenočevanje.

3. dan: BUDVA–KOTOR–NJEGUŠI–(LOVĆEN)–CETINJE–BUDVA / zajtrk, večerja
Po zajtrku zanimiv izlet, ki ga ne gre zamuditi: najprej boste obiskali Kotor, utrjeno srednjeveško pomorsko mesto, ki ima zelo slikovito lego na koncu zaliva Boke Kotorske. Postanek za sprehod po utrjenem mestu in ogled starega mestnega središča. Nato vožnja po eni najlepših gorskih cest nad zalivom Boke Kotorske do Njegušev. Postanek na Bukovici, kjer boste pokusili njeguški sir, pršut in vino. Nadaljevanje vožnje do narodnega parka Lovćen. Če bo vreme primerno, se boste zapeljali do Njegoševega mavzoleja, delo kiparja Ivana Meštrovića. Obiskali boste tudi Cetinje, nekdanji sedež črnogorskih vladarjev, danes pa muzejsko mesto. Ogled cetinskega manastira in dvorca kralja Nikole. Povratek po slikoviti gorski cesti v Bečiće. Najprej se boste spuščali proti morju in občudovali obalna letovišča od Budve do Bečićev, potem se boste zapeljali do Sv. Štefana. Za konec še postanek v Budvi, sprehod po starem mestnem središču in nekaj prostega časa. Vrnitev v hotel, večerja, prenočevanje.

4. dan: BEČIĆI / zajtrk, večerja (za doplačilo izlet z ladjo po Boki Kotorski z ribjim piknikom)
Zajtrk in večerja v hotelu, prost dan za sončenje, sprehode po plaži ob obali v Bečićih ali do Budve, nakupovanje spominkov. Za doplačilo priporočamo slikovit panoramski izlet z ladjo po Boki Kotorski s postankom za ogled otočka Gospa od Škrpjela, v Perastu in Kotoru, z narezkom, pijačo in ribjim piknikom na ladji. Zvečer večerja v hotelu in prenočevanje.

5. dan: BEČIĆI–TIVAT–BOKA KOTORSKA–DUBROVNIK–LJUBLJANA / zajtrk
Po zajtrku vožnja mimo Tivta do Kotora in ob kotorskem in risanskem zalivu. Ustavili se boste ob ožini Verige in mimo Tivatskega zaliva skozi ožino Kumbor mimo Hercegnovega in Igala prispeli na Hrvaško. Potovali boste mimo Dubrovnika, Elafitov, Pelješca. Postanek za kosilo ali osvežitev v Neumu, nato nadaljevanje potovanja v čudovito dolino Neretve. Pri Pločah boste prišli na avtocesto in po njej pot nadaljevali skozi Dalmacijo in Liko. Na mejnem prehodu Metlika se boste vrnili v Slovenijo in se čez Gorjance zapeljali mimo Novega mesta proti domu. Prihod v Ljubljano v večernih urah.

SVETI ŠTEFAN  slovenska plaža

REDNA CENA pri udeležbi najmanj 45 oseb - od 255 EUR

V ceno je vključeno:

prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu
3 polpenzioni v hotelu najmanj 3* v dvoposteljnih sobah v Bečićih ali v Budvi
celodnevni izlet po Črni gori
ogled Dubrovnika z lokalnim vodnikom
ogled Budve in Kotora
stroški vodenja in organizacije potovanja

Obvezna doplačila ob prijavi: 

pri udeležbi manj kot 45 potnikov 20  EUR/osebo

Dodatna ponudba doplačila ob prijavi: 

enoposteljna soba 48,00 EUR/osebo

Na kraju samem: (vodniku na poti) dodatni izletiPošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji