Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


BEOGRAD - YUGO NOSTALGIJA

HOTEL: PO PROGRAMU 2 dni - AVTOBUS
ODHOD:CENA:
po izbiriod 153 €
BEOGRAD - za zaključene skupine po želji

Doživite edinstveno Yugo nostalgijo v Beogradu z nami. Nepozabna izkušnja, ki vam bo gotovo za vedno ostala v spominu.
  • edinstveno doživetje ogleda Beograda z avtomobili naše in vaše mladosti

  • kultna avtomobila Yugo in Zastava

  • ogled mestnih znamenitosti

  • prosti čas za samostojno raziskovanje

  • Yugo nostalgija


zastava-car1. dan: Zgodnja jutranja vožnja v Beograd. Prosto za kavo ali kosilo. Ob predvidoma 12.00 uri bomo začeli spoznavati Beograd, tokrat na malo drugačen, nostalgičen način. Spoznavali ga bomo namreč s kultnimi avtomobili Yugo in Zastava. Vodiči/vozniki nas bodo popeljali do zgodovinskih stavb bivše Jugoslavije. Naše Yugo popotovanje bomo pričeli v starem delu mesta in se najprej odpeljali do bivšega koncentracijskega taborišča Staro Sajmište. To je verjetno edino koncentracijsko taborišče na svetu, kjer danes ljudje živijo, tam pa najdemo tudi restavracijo. Pot bomo nadaljevali do stavbe Centralnega komiteja in kasneje zgradbe Izvršnega sveta, spomenika administracije bivše Jugoslavije. Ogled in vožnja do hotela Jugoslavija, nekoč kultnega hotela, v katerem so prebivali Richard Nixon, kraljica Elizabeta, Tina Turner. Izvedeli bomo zakaj je Josip Broz Tito svoje goste nastanjal ravno v tem hotelu. Sledila bo vožnja na elitni predel Dedinje, kjer si bomo ogledali Hišo cvetja s Titovo grobnico in Muzej Jugoslavije. Sledila bo vožnja proti mestu, med katero bomo videli še stadion JNA in Marakano, Arkanovo in Cecino hišo in Pink TV. Naša zadnja postaja bodo Zahodna vrata Beograda oz. stolpa Genex. To je eden izmed najbolj impresivnih primerov brutalistične arhitekture na svetu. Na vrhu stolpa pa najdemo tudi rotirajočo restavracijo, ki pa do danes ni še nikoli rotirala… Tukaj bomo naše Yugo popotovanje zaključili. Nekaj prostega časa za osvežitev. Avtobusna vožnja do hotela v centru mesta, namestitev in prosti čas. Prenočitev.


2. dan: Po zajtrku se bomo sprehodili do hrama Svetega Save, ene največjih pravoslavnih cerkva na svetu. Sledi prosti čas za samostojno raziskovanje mesta in kosilo. Predlagamo obisk Muzeja Nikole Tesle, znanstvenika, izumitelja in inženirja. Muzej hrani bogato zbirko Teslinih originalnih dokumentov, knjig, tehničnih eksponatov, načrtov, inštrumentov… Obiščete lahko trdnjavo Kalemegdan, ki se bohoti nad mestom. Sprehodite se lahko po ulici Kneza Mihajla, kjer lahko popijete kavo v najstarejši kavarni v mestu. Za okrepčilo priporočamo obisk Skadarlije, kjer boste gotovo zbudili svoje brbončice v eni izmed številnih restavracij. Lahko pa se podate do ene izmed mestnih tržnic – buvljaka ali v Kitajski četrti. Predvidoma ob 15.00 uri odhod iz mesta in vožnja proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.CENA NA OSEBO:

pri udeležbi najmanj 40 oseb:153,00 EUR
pri udeležbi najmanj 30 oseb:173,00 EUR


Možna doplačila: ENOPOSTELJNA SOBA 30,00 EUR

Možni popusti: OTROK DO 12 L. NA DOD. LEŽIŠČU 5.00 %
V ceno je všteto:

avtobusni prevoz na omenjeni relaciji,

cestnine in vstopna taksa v Srbijo,

namestitev v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah,

nočitev z zajtrkom,

*popotovanje z avtomobili Yugo in Zastava z vodniki/vozniki in vključeno pijačo,

vstopnina v Hišo cvetja,

vstopnina v Muzej Jugoslavije,

turistična taksa,

turistično vodenje z licenco GZS, organizacija in ddv.


Okvirne cene vstopnin: Muzej Nikola Tesla: približno 3,40 €Organizator lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili nekaj dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

Opombe

Program bo izveden ob prijavi vsaj 30 potnikov, v nasprotnem primeru vas bomo obvestili najmanj 7 dni pred začetkom potovanja / izleta.

*Popotovanje z avtomobili Yugo in Zastava: v vsak avtomobil gredo 3 osebe in vodnik/voznik. Nato se bomo v koloni avtomobilov Yugo odpeljali na popotovanje po Beogradu, kakor je opisano v programu. Po želji lahko avtomobile vozite tudi sami.

Za potovanje potrebujete veljavni osebni dokument.

Ob prijavi je potrebno plačati 30 % cene aranžmaja, preostali del pa najkasneje 8 dni pred pričetkom potovanja / izleta.

Splošni pogoji so sestavni del programa.

Foto: www.yugotour.com

Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji