Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


BEOGRAD IN NOVI SAD, 14.05.

HOTEL: PO PROGRAMU 2 dni - AVTOBUS
ODHOD:CENA:
BG,14.05.-15.05.,od 136 €
BEOGRAD IN NOVI SAD, 14.5.2022

BEOGRAD   in  NOVI SAD  • panoramska vožnja po Beogradu z lokalnim vodnikom

  • elitne Dedinje in možen ogled Hiše cvetja

  • hram Svetega Save

  • večerja na splavu ob zvokih starogradske glasbe

  • ogled Petrovaradinske trdnjave

  • voden ogled Novega Sada z lokalnim vodnikom
bg advent   avala stolp

DATUM: 14.12.-15.12.2019

Predviden program: ODHOD AVTOBUSA: QULANDIA NOVO MESTO OB 5.20


1. dan: Zgodnja jutranja vožnja v Beograd. Prosto za kavo ali kosilo. Na »Ušču« se nam bo pridružil lokalni vodnik in nas popeljal na panoramsko vožnjo po mestu. Videli bomo Novi Beograd s Sava centrom, zgradbo Delte, stavbo Centralnega komiteja in kasneje zgradbo Izvršnega sveta, spomenik administracije bivše Jugoslavije. Videli bomo ulico srbskih vladarjev; Stari, Novi dvor, Terazije, Trg republike… Vožnja na elitni predel Dedinje s Hišo cvetja. Proti doplačilu ogled. Na poti nazaj v mesto bomo videli stadion JNA in Marakano, Arkanovo in Cecino hišo in Pink TV. Sprehod do hrama Svetega Save, ene največjih pravoslavnih cerkva na svetu. Prevoz v hotel in namestitev. Peš odhod na večerjo, ki bo tokrat na enem izmed splavov, kjer se bomo predali nostalgičnim zvokom „starogradske glasbe“ ter uživali ob dobrotah srbske kuhinje. Peš povratek v hotel in prenočitev.


2. dan: Po zajtrku vožnja v Novi Sad, eno najlepših srbskih mest. Najprej se bomo odpeljali na Petrovaradinsko trdnjavo, ki jo imenujejo tudi Gibraltar na Donavi. Trdnjava je tipičen primer vojne arhitekture 18. stol. Od tu se nam bo odprl pogled na mesto Novi Sad, reko Donavo in ravninsko Vojvodino. Velika zanimivost trdnjave so podzemne galerije, ki se raztezajo v dolžini preko 16 km, ki si jih bomo v spremstvu lokalnega vodnika tudi ogledali. Zatem vožnja v središče Novega Sada, ki si ga bomo ogledali v spremstvu lokalnega vodnika. Še nekaj prostega časa za morebitno kosilo, kavico…, nato pa vožnja proti domu. Prihod domov v poznih večernih urah.


Cena na osebo:

pri udeležbi najmanj 40 oseb: 136 €
pri udeležbi najmanj 25 oseb: 171 €


Možna doplačila: ENOPOSTELJNA SOBA 30,00 EUR

Možni popusti: OTROK DO 12 L. NA DOD. LEŽIŠČU 5.00 %


V ceno je všteto:

avtobusni prevoz na omenjeni relaciji,

cestnine in vstopna taksa v Srbijo,

namestitev v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah,

nočitev z zajtrkom,

večerja na splavu (pijača za doplačilo),

turistična taksa,

lokalno vodenje v Beogradu,

lokalno vodenje v Novem Sadu,

vstopnica in voden ogled vojnih galerij na Petrovaradinski trdnjavi,

slovensko vodenje z licenco GZS, organizacija in ddv.


Možno doplačilo na licu mesta: vstopnina v Hišo cvetja približno 3,40 € / osebo


Opomba k ceni:

Orgnizator lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 7 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

Opombe:


Program bo izveden ob prijavi vsaj 25 potnikov, v nasprotnem primeru vas bomo obvestili nekaj dni pred začetkom potovanja / izleta.

Za potovanje potrebujete veljavni osebni dokument.
Ob prijavi je potrebno plačati 30 % cene aranžmaja, preostali del pa najkasneje 8 dni pred pričetkom potovanja / izleta.
Splošni pogoji so sestavni del programa.

OPOMBA: zaporedje programa se lahko spremeni, vsebinsko pa ostaja program nespremenjen. Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji