Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


LEGOLAND V NEMČIJI-2 DNI

HOTEL: NZ 3* 2 dni - avtobus
ODHOD:CENA:
2 DNI IZ LJUod 108 €
2 DNI IZ NMod 115 €
LEGOLAND - DEŽELA KOCK,ZA SKUPINE PRIPRAVIMO PROGRAM PO ŽELJI

LEGOLAND - 2 DNI, TERMIN PO ŽELJI ZA ZAKLJUČENE SKUPINE


LEGOLAND

DEŽELA KOCK - Lego - kombinacija danskih besed Leg in Godt oz. "Lepo se igraj". Lego kocke so ena najbolj priljubljenih igrač zadnjih desetletij in izhajajo iz Danske.


1. DAN: SLOVENIJA - MÜNCHEN večerja, nočitev
Odhod v zgodnjih jutranjih urah in vožnja do Münchna. Po prihodu ogled najpomembnejših mestnih znamenitosti: Osrednji trg, Kraljevi trg z znamenito Ludvikovo cesto, ob kateri so Bavarska državna knjižnica, Ludwik - Maksimiljanova univerza. Prosto za samostojno raziskovanje mesta. Predlagamo obisk enega najboljših Tehničnih muzejev na svetu ali BMW - sveta. Popoldan vožnja do olimpijskega mesta, kjer se bomo po želji povzpeli na Olimpijski stolp (doplačilo) in uživali ob razgledu na bavarsko prestolnico. Zapeljali se bomo še do modernega nogometnega stadiona Allianz Arena (zunanji ogled). Vožnja do hotela v okolici Münchna ali na poti proti Legolandu. Nastanitev in prenočevanje.


2. DAN: LEGOLAND - SLOVENIJA zajtrk
Po zajtrku obisk dežele legokock - Legoland. Četrti največji Legoland na svetu se razprostira na več kot 5000m2 površine in ponuja zabavo za male in velike. Izbirali bomo lahko med več kot 50 atrakcijami. Obiskali bomo katero od predstav ali trgovin in se sprehodili med milijoni legokock, ki sestavljajo najrazličnejše atrakcije (lego mesto, lego avantura, lego domišljija, lego gradovi, miniland, lego pustolovščina, dežela piratov... ). Prijetno utrujeni ter polni vtisov se bomo v popoldanskem času odpravili proti domu. Prihod v poznih nočnih urah.CENA: 108 € min. 45 potnikov - IZ LJUBLJANE

CENA: 122 € min. 35 potnikov - IZ LJUBLJANE


Doplačilo za odhode iz Celja ali Novega mesta:7 €


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, zunanje oglede po programu, prijavnina je všteta, vodenje in organizacijo potovanja.
MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 20-25 €.


MOŽNA DOPLAČILA na poti (cene vstopnin so okvirne, odvisne tudi od števila oseb, ob rezervaciji sporočimo točne cene): Tehnični muzej odrasli 12 €, otroci do 15 let 4 €, Allianz Arena odrasli 19 €,otroci do 13 let 11 €, Olimpijski stolp od 5€ do 7€, Bavarski filmski studii od 11 €, Legoland od 21 € do 31 €.


Priporočamo DOPLAČILO ZA odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile.


ZA ZAKLJUČENE SKUPINE PRIPRAVIMO PROGRAM PO ŽELJI!


Splošna pravila poslovalnice so sestavni del programa!
Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji