Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


PLANICA, MOJSTRANA, BLED

HOTEL: PO PROGRAMU 1 dni - AVTOBUS
ODHOD:CENA:
datum po izbiri skupineod 47 €
ZA ZAKLJUČENE SKUPINE ORGANIZIRAMO ALI PRIPRAVIMO PROGRAM PO ŽELJI!

 Planica in Planinski muzej 


Zjutraj ob 07.00 odhod avtobusa in vožnja skozi Ljubljano, mimo Kranja, Jesenic vse do Mojstrana. Tam si bomo ogledali Planinski muzej, kjer so postavili zanimivo in bogato zbirko, ki nudi obiskovalcu vpogled v množičnost in pomembnost planinske dejavnosti v slovenskem prostoru. Zbirke novega Slovenskega planinskega muzeja so plod dolgoletnega zbiranja ter prizadevanj posameznikov in društev za ohranitev spomina in ljubezni do gorskega sveta in vseh dejavnosti, povezanih z njim. Temelj Slovenskega planinskega muzeja je nekdanja Triglavska muzejska zbirka, pa tudi predmetno in dokumentarno gradivo, ki je zbrano po celotnem slovenskem ozemlju.


Po ogledu se bomo odpeljali v Planico. Planica je majhen kraj svetovnega slovesa, ki je v svetu izjemno poznana po smučarskih skakalnicah, kjer že desetletja prirejajo tekme za svetovni pokal v smučarskih skokih. Tu je bila postavljena množica svetovnih rekordov in ravno Planica je kraj, kjer je človek na smučeh prvič poletel prek 100 in 200 metrov. Ogled skakalnice, razstave fotografij in filma in po želji krajši sprehod po okolici.

Sledi kratka vožnja do gostilne, kjer nas bodo pričakali s kosilom. Po kosilu vožnja mimo Kranjske do Bleda, kjer se bomo sprehodili ob jezeru in si vzeli čas za znamenite blejske kremšnite. Vrnitev domov v večernih urah.


CENA : od 47 €  (najmanj 45 potnikov)


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, voden ogled Planice, kosilo, organizacijo, vodenje in DDV.
DOPLAČILA PO ŽELJI: Voden ogled Planinskega muzeja 6€/osebo 

 

 

plan planica 2017 prizorišče Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji