Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


MOTO GP MISANO 2023

HOTEL: HOTEL RIMINI 2 dni - AVTOBUS
ODHOD:CENA:
MOTO GP 2023, MISANOod 239 €
MOTO GP 2023, MISANO, ITALIJA, DIRKA V MISANU, DOMAČI KRAJ ROSSIJA, UGODNI PAKETI

MOTO GP MISANO 2023

  

DIRKA PO ITALIJI, 9. - 10.9.2023


Prvi dogodek za Veliko nagrado, ki je potekal v Misanu, je bil leta 1980, prizorišče pa je postalo stalnica na koledarju MotoGP od leta 2007, potem ko je bilo popolnoma prenovljeno.
Dirka v Misanu, kjer so bile trume zvestih privržencev Valentina Rossija, kdo bo nov naslednik src najzvestejših navijačev?. Hiša Valentina Rosija v Tavuliji je od dirkališča oddaljena vsega 20 minut vožnje. Manj znano dejstvo pa je, da je poleg Valentina Rossija ta regija proizvedla še več odličnih italijanskih dirkačev. Med dirkače, ki so odraščali na bližnjem območju so tudi pokojni Marco Simoncelli, Andrea Dovizioso in Marco Melandri. Dirka predstavlja izjemen izziv za dirkače na tehnično zelo zahtevnem dirkališču in je krasna dirka za gledalce, ki lahko spremljajo dogajanje le nekaj deset metrov od steze na naravnih pobočjih ob stezi.

Dirkališče se nahaja v neposredni bližini San Marina, ene najmanjših državic na svetu in tik ob morju, blizu živahnega mesteca Rimini, ki je znano po prečudovitih peščenih plažah in bujnem nočnem življenju.
FIRST MINUTE
CENA PAKETA OD 239€/OSEBO

Cena paketa vključuje:

Avtobusni prevoz iz Ljubljane/Fernetiči, vstopnico za ogled sobotnih kvalifikacij in nedeljske dirke (stojišče -Prato 1), 1x nočitev z zajtrkom v hotelu v Riminiju, slovensko spremstvo, organizacijo potovanja in strošek rezervacije.Doplačilo za drugo vstopnico

Tribuna A: 94€
Tribuna B: 94€
Tribuna C: 94€
Tribuna D: 32€
Tribuna D-Top: 73€
Tribuna Brutapela: 53,5€
Tribuna Brutapela Gold: 78€
Tribuna Misanino: 99,5€
Tribuna Centrale Partenza: 160€
Prato 2: ob tej karti je paket cenejši 30€
*vstopnice se vedno lahko razprodajo


Na povpraševanje možno kupiti tudi samo vstopnice.
✔ Avtobusni prevoz iz Ljubljane in Fernetičev
✔ Nočitev z zajtrkom v hotelu v Riminiju
✔ Vikend vstopnica Prato 1
✔ Ogled Rossijevega domačega kraja Tavullia
✔ Spremljevalec na potiProgram potovanja:

09.09.2023
Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 01:30. Nočna vožnja čez mejni prehod Fernetiči in naprej mimo Benetk, Padove, Bologne in Riminija do dirkališča v Misanu. Sledi vstop na dirkališče, ogled sobotnih kvalifikacij in prostih treningov. Ob 16:00 (na željo še prej zaradi gneče), sledi zbor potnikov pred dirkališčem in vožnja do bližnje Tavullie - domačega kraja Valentina Rossija. Prosto za sprehod po mestu, kjer je vse v znamenju znamenite številke 46! Prosto pozno popoldne v Riminiju. Nočitev.


10.09.2023
Po zajtrku, prevoz do dirkališča in ogled nedeljskih dirk. Okoli 16:00 sledi zbor potnikov pred dirkališčem in povratek v Slovenijo, kamor predvidoma prispemo med polnočjo in 02:00 uro zjutraj.


NASTANITEV V HOTELU RIMINI 3*

  


Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji