Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


LONDON IZ ZAGREBA, 1.2.2023

HOTEL: hotel 3* 4 dni - LETALO
ODHOD:CENA:
1.2.-4.2.,IZ ZAGBREBAod 492 €
28.4.-1.5. iz LJUod 477 €
LONDON IZ ZAGREBA, V PRIPRAVI TUDI ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE V LONDON, saj

LONDON iz Zagreba - 4 dni 


- PREDVIDENA ODHODA ZA ZIMSKE POČITNICE, 1.2.2023 iz Zagreba ( 4.2. iz Ljubljane)


1. dan: Zbor potnikov na letališču v Zagrebu predvidoma ob 14.00. Polet z nizkocenovno družbo Ryanair ob 16.10 in pristanek na letališču Stansted ob 17.45. po lokalnem času. Avtobusni prevoz v LONDON in takojšen večerni panoramski ogled mesta: londonska trdnjava, Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, … Kasnejša večerna nastanitev v hotelu turistične kategorije in nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji). Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.

4. dan: Zajtrk in prosto dopoldne v Londonu za individualne oglede oz. obisk katerega izmed številnih muzejev v lastni režiji (oz. s pomočjo našega vodnika), možnost nakupov, ipd. Organiziran popoldanski transfer na letališče. Polet nizkocenovne družbe Ryanair iz letališča Stansted predvidoma ob 18.05 ter pristanek na letališču v Zagrebu ob 21.15 po lokalnem času. Po želji še transfer nazaj do Ljubljane, Celja in Maribora.

CENA: 492 EUR pri najmanj 35 potnikih
532 EUR pri najmanj 25 potnikih


7% POPUSTA za hitre prijave in plačilo v celoti velja do 15.12.2022.


CENA VKLJUČUJE: letalski polet z nizkocenovno družbo na relaciji Zagreb-London-Zagreb, vse letališke takse, 1 večji kos ročne prtljage do 10 kg (v dimenzijah 55 x 40 x 20 cm) + 1 kos manjše ročne prtljage (dimenzij 40 x 20 x 25 cm), 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, transfer iz letališča do hotela in nazaj (vključen krožni avtobusni ogled mesta prvi dan), vozovnice za metro za drugi in tretji dan v Londonu, slovensko vodenje in organizacijo.MOŽNA DOPLAČILA v agenciji (ob prijavi):
- za sobo 1/1 v hotelu = 120 EUR/osebo,
- za muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) = 40 EUR/osebo (otroci do 15. let = 35 EUR),
- za prevoz iz Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice, Celja in Maribora do Zagreba in nazaj = 45 EUR/osebo,
- za dodaten kos prtljage za oddajo do 15 kg = cca 75 EUR/kos na obeh poletih (cena se spreminja).MOŽNA DOPLAČILA vodniku na potovanju:
- za vožnjo z ladjico po Temzi = cca. 15 GBP,
- za vstopnine v različne muzeje oz. atrakcije po dogovoruPOPUST:
- za otroka do 12 let na dodatnem ležišču = 15%

ZELO POMEMBNO:
- vstop v Veliko Britanijo je od 1. oktobra 2021 možen le z veljavnim potnim listom.
- v času objave programa poleti še niso bili fiksno rezervirani (potrditev letalskih poletov je odvisna tudi od števila pravočasnih rezervacij s strani potnikov), zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in MORDA  tudi datum odhoda za kak dan.


Pridržujemo si pravico do prerazporeditve ogledov po dnevih.

Ogled Londona bo potekal vodeno z našim vodnikom. Vključeni so vsi zunanji ogledi po programu, notranji obisk muzeja Victoria & Albert in Britanskega muzeja, kjer ni vstopnine. Priporočamo, da se za obisk muzeja voščenih lutk odločite že ob prijavi na potovanje. Izlet v London lahko izkoristite tudi za nakupe oz. oglede v lastni režiji.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in letalskega prevoznika!Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji