Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


Z AVTOM NA POT, CITY BREAK - IZBOR

HOTEL: po izbiri 3 dni - lastni prevoz
ODHOD:CENA:
BG, 4xNZ, 29.3.-2.4.od 155,5 €
Praga, 4xNZ, 23.-27.4.od 119 €
Gardsko j., 4xNZ, 10.-14.5.od 205,5 €
CITY BREAK Z AVTOM, LASTNI PREVOZ, IZBOR MEST IN NASTANITEV, UGODNI IZLETI, ODDIH V MESTU - Beograd, Benetke, Dunaj, Bratislava, Firence, Milano, Praga, Jezero Como, Gardsko jezero, Budimpešta, ...

Z AVTOM NA ODDIH V MESTU

Kalemegdan beograd

ZAUPAJTE NAM SVOJE ŽELJE IN PRIPRAVILI VAM BOMO USTREZNO PONUDBO.


**Navedene cene so na osebo v dvoposteljni sobi. Vključena je storitev NOČITEV Z ZAJTRKOM, posteljnina, brisače, čiščenje, wi-fi, uporaba bazenov (kjer na voljo), ...Vas skrbi odpoved leta, izguba prtljage ali vas je strah letenja, v tem primeru je najboljše da se na počitnice odpravite z avtom.

Privoščite si pobeg iz vsakodnevnega domačega okolja in za nekaj dni odpotujte v mesto, ki ste si ga vedno želeli obiskati. Odmislite vsakodnevne težave in odmor izkoristite za obogatitev svojega raziskovalnega duha!
Obvezno poskusite katere od lokalnih specialitet, ki jih v večjih mestih nikoli ne manjka, neskončne izbire trgovin pa kar vabijo v shopping.

S sabo ne pozabite prinesti kakšnega spominka, ki vas bo spominjal na vaš Citybreak. Izberite svojega!

V ponudbi ne najdete vaše želene destinacije oziroma vam ne odgovarjajo predlagane namestitve, pošljite nam vaše želje in pripravimo vam želeno ponudbo.


Na povpraševanje vam pripravimo tudi ponudbo za:


✔ rent a car


✔ letalsko vozovnico


✔ želeni transfer/taxi


✔ različne vstopniceČe najdete nižjo ceno namestitve nam jo sporočite in bomo preverili če vam lahko ponudimo boljšo ceno.


Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji