Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


VALENCIJA, VODENO 11. - 14.5.23

HOTEL: ILUNION AQUA 4 dni - LETALO
ODHOD:CENA:
skupinsko, 11.5.-14.5., FMod 399 €
ŠPANIJA - SKUPINSKI CITY BREAK V MAJU, VODENO SKUPINSKO POTOVANJE, UGODNE CENE, POMLAD 2023


ŠPANIJA - kratek skok v Valencio

Zanimivo moderno mesto, za katerega pravijo da ima najboljše večerno življenje, hkrati pa je tudi zibelka paelle. Valencia je zagotovo eno bolj futurističnih mest v Španiji, ki se ga splača obiskati.
Atrakcije mesta so gotska katedrala, katere zvonik je imenovan Micalet in predstavlja simbol mesta, prav tako pa sta edinstvena LaLonja (tržnica iz 15. stoletja) in stari trg. Najbolj impresiven pa je nov projekt arhitekture Ciudad de Las Artes y las Ciencias (mesto znanosti in umetnosti).

Cena paketa velja na dan objave, vendar se lahko zaradi dinamike cen letalskega prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni.


SKUPINSKI ODHOD
Termin: 11.5. - 14.5.2020
Posebna FIRST MINUTE cena!
Skupinski odhod v Valencio
Že za 399 € / osebo!
CENA VKLJUČUJE:
  • Letalo iz Trevisa
  • Ročna prtljaga do 10 kg
  • 3x nočitev+zajtrk v hotelu 3*
  • Slovensko spremstvo
  • Najem koles (1 dan)
  • Povratni transfer letališče-hotel

Možna doplačila ob prijavi:

✔ povratni transfer do letališča v Trevisu = od 30 €

✔ predstava flamenka - cca 15 €


✔ OCEANOGRAFSKI-MUZEJ
Odrasli 33,70€ , otroci 4-12 let = 25,00 €
*popust na vstopnino v primeru 20 oseb in več
**cena vstopnic se lahko vedno spremeni

✔ BIOPARC
Odrasli 26,90€ , otroci 4-12 let = 21 €
*popust na vstopnino v primeru 20 oseb in več
**cena vstopnic se lahko vedno spremeni

✔ riziko odpovedi

✔ turistično zavarovanje za tujino

✔ možno doplačilo za manjšo skupino (15 potnikov in manj)Program potovanja:


11.05.2023
Zbor potnikov na letališču v Trevisu 2 uri pred vzletom. Ob 15:40 uri polet letala proti Valencii. Ob 17:55 uri pristanek na letališču v Valencii. Transfer iz letališča do hotela in namestitev v hotelu. Nočitev v hotelu.

12.05.2023
Po zajtrku se bomo podali na oglede mestnih atrakcij v starem delu mesta. Ogledali si bomo vse najpomembnejše mestne zanimivosti kot so: stari del mesta s katedralo, pokrito tržnico, park Turia, stolp Serranos, La Lonja, trg Ayuntamiento, arena za bikoborbe. Po kosilu prosto za ogleda katerega izmed muzejev ali shopping v mestu.
Nočitev v hotelu.

13.05.2023
Po zajtrku se odpravimo na ogled novega dela mesta in to kar s kolesi. V objemu parka Turia bomo kolesarili po urejenih kolesarskih stezah in uživali v razgledu. Na koncu parka nas čaka Mesto znanosti in umetnosti s čudovitim oceanografskim muzejem (doplačilo). Nadaljujemo vožnjo do pristaniškega dela s prizoriščem Formule 1 in Americas Cup, se podali čez najstarejši del mesta - Cabanyal s prelepimi uličicami z barvnimi fasadami, dan pa zaključili na mestni plaži Valencije!
Prosto za kosilo (poizkusite znamenito paello!). Nato pa počasi nazaj proti hotelu. Peljali se bomo mimo kultnega nogometnega stadiona Mestalla in po sreči doživeli dan tekme, ko se hrup razlega še nekaj ulic stran. Zvečer možen ogled predstave flamenka (doplačilo).

14.05.2023
Po zajtrku prosto. Predlagamo obisk živalskega parka -Bioparc. Živalski vrt brez meja, kjer se živali počutijo in gibljejo kot v naravnem okolju. Bioparc ponuja celoten spekter afriške flore in faune. Tako boste tu lahko občudovali živali kot so: leopard, hijene, levi, žirafe, nosorogi, sloni, gorile... Ob cca. 15:30 uri zbor potnikov pred hotelom, nato pa transfer nazaj na letališče v Valenciji, ter povratek v Treviso, kamor boste prispeli okoli 20:50 ure.


Hotel ILUNION AQUA 3*


Moderen Ilunion Aqua 3 se nahaja nad Aqua Multiespacio veleblagovnico, kjer so trgovine, fitnes, spa in kinodvorane, ki so za goste hotela na voljo po ugodnejših cenah. Le nekaj korakov od hotela je avtobusna postaja, ki goste lahko popelje v center mesta ali do plaže.

Hotel nudi elegantno urejene sobe, 24-urno recepcijo in brezplačen WiFi. HIšni ljubljenčki so dovoljeni, na voljo je tudi garaža.
Klimatizirane sobe z lesenimi tlemi vključujejo delovni prostor, sef in satelitsko televizijo. Kopalnica je opremljena s kadjo in sušilcem za lase.

V hotelu je restavracija, kjer strežejo vsakodnevni zajtrk, na voljo je tudi a-la-carte kosilo ali večerja.
Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji