Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


BRIONI in MOTOVUN, 29.6.2024

1 dni - AVTOBUS
ODHOD:CENA:
izlet, SOBOTA,29.6.od 54 €
BRIONIod 35 €
Atraktiven enodnevni avtobusni izlet v MOTOVUN, kjer si bomo ogledali staro mestno jedro, z ladjico na Brione ter ogled Safari parka z vlakcem, po želji skok v morje

MOTOVUN IN Z LADJICO NA BRIONE

brioni ladja

SOBOTA, 29.6.2024

ZARADI VELIKEGA POVPRAŠEVANJA PONAVLJAMO ŽE TRADICIONALNI IZLET NA BRIONE!

  brioni safari izleti
  rovinj slider


- 6.00 SUPERNOVA MERCATOR BRŠLJIN NOVO MESTO, na parkirišču

- po potrebi in predhodni najavi pobiranje potnikov na poti


PREDVIDEN PROGRAM:


Vožnja do Motovuna, kjer bomo naredili daljši postanek.
Sprehodili se boste po ozkih ulicah in spoznali viharno zgodovino. Mestece je poznano predvsem po Motovunskem filmskem festivalu, vinu in tartufih. Leži na hribu od koder se razteza čudovit razgled na dolino reke Mirne.
Občudujete lahko njegovo obzidje (vstopnina v poletnem čas: skupinska vstopnica najmanj 20 oseb 3,5 € /osebo, individualna vstopnica 5 €/osebo) ali se sprehodite po trgu Josefa Ressela. Popoln pogled s krajevnih razgledišč sega na okoliške vinograde in mističen Motovunski gozd, kjer rasejo vrhunski tartufi.
Vožnja v Fažano, kjer se boste vkrcali na ladjo in odpluli v nacionalni park Brioni.
Brioni so skupina štirinajstih otokov, od tega so trije večji, enajst pa manjših. Od istrskega polotoka jih ločuje 2 km širok Fažanski kanal, v severnem Jadranskem morju. Brioni so bili najljubša poletna rezidenca Josipa Broza Tita in Franja Tuđmana.
Vožnja s panoramskim vlakom po otoku in ogled znamenitih arheoloških izkopanin ter muzeja. V parku prebivajo živali, ki jih je od tujih državnikov dobil v dar Tito. Videli bomo tudi stalno razstavo Tito na Brionih, številne vile in rezidence. Park slovi po svoji lepoti, blagi mediteranski klimi in bogati ter raznovrstni flori in fauni. Po ogledu možnost nakupa spominkov in vrnitev z ladjo v Fažano.

Če se morda kdo od potnikov ne odloči za izlet z ladjico na Brione, lahko seveda preživi popoldne v Fažani na plaži.
Povratek proti domu, kamor prispemo v večernih urah.


CENA : 54 € – (na osebo pri udeležbi najmanj 40 potnikov)-cena za naročnike DOLENJSKEGA LISTA
REDNA CENA : 58 €


DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO : 8 €  (pri udeležbi najmanj 30 potnikov)


Cena vključuje: avtobusni prevoz,  zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

DOPLAČILO po želji : 35 €:  izlet v NP Brioni (vožnja z ladjo, turistični vlakec, ogled muzejskih zbirk, lokalno vodenje): v Fažani se bomo vkrcali na ladjo, ki nas bo zapeljala v nacionalni park Brioni. Brioni so bili najljubša poletna rezidenca Josipa Broza Tita. Voden sprehod po otoku in ogled znamenitih arheoloških izkopanin ter muzeja. V parku prebivajo živali, ki jih je od tujih državnikov dobil v dar Tito. Videli bomo tudi stalno razstavo Tito na Brionih, številne vile in rezidence. Park slovi po svoji lepoti, blagi mediteranski klimi ter bogati ter raznovrstni flori in fauni. Po ogledu možnost nakupa spominkov in vrnitev z ladjo v Fažano.


Ostala dopačila po želji: ostale vstopnine pribl. 3 € do 6 €.


SPLOŠNI POGOJI V NAVODILI SO SESTAVNI DEL VSAKEGA PROGRAMA!

PRIPOROČAMO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.
Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji