Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


ŠPANIJA-MALAGA, 26.6.

HOTEL: EUROSTARTS ASTORIA 4 dni - LETALO IZ TREVISA
ODHOD:CENA:
26.6.,iz Trevisaod 295 €
pokličite za ostale termineod
Španija, Malaga, SKOK V EVROPSKA MESTA, Španski City Break,

ŠPANIJA - MALAGA

Malaga je s 570.000 prebivalci drugo največje mesto v Andaluziji ter šesto največjo mesto v Španiji. Leži 100 kilometrov od Gibraltarske ožine in ima izrazito subtropsko podnebje. Mesto ima zelo bogato zgodovino, saj je eno najstarejših na svetu, zgrajeno že leta 770 pred našim štetjem. Bogata zgodovina se odraža tudi v prelepi arhitekturi in številnih znamenitostih, kot so utrdba Alcazaba, katedrala, rimsko gledališče, Plaza de Toros, pristanišče (eno najpomembnejših v Španiji) in muzeji, med katerimi je zadnja leta najbolj obiskan prav Picassov muzej. V desetletju in več je Malaga postala turistična destinacija številnih evropskih turistov, saj leži na območju Costa Del Sol. Malaga je super izhodišče tudi za izlete v druga prelepa mesta španskega juga: Cordoba, Sevilla, Alicante, Granada ...


Predlagan termin: 26. do 29. JUNIJ


Málaga, mesto in mestna občina, glavno mesto Province Málaga v avtonomni regiji Andaluziji, Španija. Mesto je s 568.507 prebivalci (2010) drugo največje v Andaluziji in šesto največje v Španiji. Je tudi najjužnejše veliko mesto v Evropi. Leži na Sredozemlju na obali Costa del Sol (Sončna obala), približno 100 km od Gibraltarja in 130 km od severne Afrike.
Málaga ima subtropsko-sredozemsko podnebje in eno od najtoplejših zim v Evropi. V obdobju od decembra do februarja je povprečna dnevna temperatura 17 °C, nočna pa 7-8 °C. Poletna sezona traja približno osem mesecev, od aprila do novembra, čeprav tudi v preostalih štirih mesecih temperature včasih dosežejo okoli 20 °C.
Zgodovina Málage je dolga okoli 2800 let, kar jo uvršča med najstarejša mesta na svetu. Ustanovili so jo Feničani kot Malako okoli leta 770 pr. n. št.. Od 6. stoletja pr. n. št. je bila pod oblastjo antične Kartagine, po letu 218 pr. n. št. pa kot Malaca pod oblastjo Rimske republike in kasneje Rimskega cesarstva. V 8. stoletju so jo osvojili Berberi, ki so jo preimenovali v Mālaqah (مالقة), in ji vladali 800 let. Leta 1487 je med rekonkvisto ponovno prišla v krščanske roke.Razpoložljivost: Cena paketa velja na dan objave 3.5.2022, vendar se lahko zaradi dinamike cen letalskega prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni.


Paket 3 noči že od  295 € dalje


Predlagan termin:

26.06.2022

Treviso 08:50 - Malaga 11:35

29.06.2022

Malaga 08:15 - Treviso 10:55

Cena paketa vključuje:

✔ letalsko vozovnico na omenjeni relaciji

✔ letališke takse

✔ ročno osebno prtljago do 10 kg

✔ izbrano število nočitev z zajtrkom v hotelu

✔ brošura mesta

DOPLAČILA PO ŽELJI:

Povratni transfer na letališče:Treviso že za 28€ iz Ljubljane

Za vse destinacije so možni tudi drugi termini in namestitve glede na razpoložljivost. Ponudbo pripravimo na povpraševanje - #EM#696f646c4468676969277962#EM#.

Priporočamo: izlet v okolico ( Gibraltar, Ronda, Granada )


Zaradi dinamike cen letalskega prevoznika in hotelske namestitve se lahko cena kadarkoli spremeni.


Hotel Eurostars Astoria 3*

Hotel Eurostars Astoria ima idealno lokacijo v središču Málage, 10 min hoje od muzeja Picasso in 1 km od plaže. Ponuja brezplačen brezžični internet. Sobe hotela so urejene v nevtralnih tonih in so opremljene s klimatsko napravo. Vse vključujejo kopalnico s sproščujočo masažno kopeljo. 24-urna recepcija ponuja recepcijo in izposojo avtomobilov. Prijazno osebje z veseljem ponuja turistične informacije in predlaga bližnje restavracije in bare. Eurostars Astoria se nahaja 500 m od železniške postaje María Zambrano AVE, z neposrednimi linijami do Madrida in letališča. V območje okrog hotela so muzeji in zgodovinske stavbe, vključno s katedralo.
Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji