Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


BARCELONA, potovanje - 16. april 2022

HOTEL: po programu 3 dni - letalo iz BENETK
ODHOD:CENA:
AKCIJA, potovanje 16.4.od 399 €
(SA) PODALJŠAN VIKEND V BARCELONI - MESTU UMETNIKOV, city break, nočitev z zajtrkom, letalo iz Benetk

Organizirano potovanje - Barcelona 

s prevozom iz Slovenije in letalom iz Benetk


BARCELONA SAGRADA

TERMIN: 16.4. - 18.4.2022

Izkoristite velikonočne praznike za obisk Barcelone, enega najznamenitejših evropskih mest. Sagrada Familia, Parc Guell, hrib Montjuich, veličastna promenada Las Ramblas ...


PROGRAM


1. dan: Možnost organiziranega prevoza iz Slovenijo oziroma zbor potnikov na letališču Marco Polo v Benetkah ob 07.30 zjutraj. Ob 09.40 uri polet nizkocenovnega letala družbe Vueling proti Barceloni. Po pristanku ob cca 11.40 uri sledi avtobusni prevoz v mesto in takojšnji krožni ogled mesta in glavnih znamenitosti katalonske prestolnice: avenija Diagonal, Plaza Espana, hrib Monjuich z gradom in olimpijskim stadionom, Plaza Catalunya, ulica Ramblas, slavolok zmage, .... Popoldanska nastanitev v hotelu v mestu. Prvi prosti čas za prvo spoznavanje mesta po svoje. Večerni ogled (prevoz z metrojem) znamenitih glasbenih fontan. Nočitev v hotelu.

2. dan: Po zajtrku (prevozi z metrojem oz. javnim prevozom) sledi celodnevni ogled glavnih znamenitosti Barcelone: najprej skok do slovite Gaudijeve cerkve Sagrada Familia za zunanji ogled (ogled notranjosti proti doplačilu in vnaprejšnji rezervaciji), nato obisk parka Guell-druge pomembne Gaudijeve stvaritve. Sledi obisk parka Ciutadella in nato še sprehod do gotske četrti s katedralo ... Oglede bomo zaključili na sloviti promenadni ulici Ramblas. Vrnitev v hotel in nočitev. Možnost večernega obiska predstave flamenca (z večerjo ali brez).

3. dan: Zajtrk. Prost dan v mestu za oglede v lastni režiji, različne oglede, nakupe in podobno (možnost ogleda slovitega nogometnega stadiona Camp Nou, možnost obiska akvarija oziroma obiska katerega izmed številnih muzejev; npr. muzej Picasso, Pueblo Espanyol, ipd.). V popoldanskih urah transfer na barcelonsko letališče (prevoz predvidoma z metrojem) in polet predvidoma ob 19.20 uri nazaj proti Benetkam, kjer bo pristanek ob 21.10 uri. Zaključek potovanja oz. na željo še organiziran prevoz nazaj v Slovenijo.

POSEBNA AKCIJSKA CENA: 399 eur na osebo! Zadnja mesta


CENA: 425 EUR pri najmanj 25 potnikih


465 EUR pri najmanj 15 potnikih


5% POPUST za hitre prijave in plačilo v celoti do 15.3.2022.


CENA VKLJUČUJE: letalski polet na relaciji Benetke-Barcelona-Benetke z nizkocenovnim letalskim prevoznikom Vueling, vključena ročna prtljaga + 1 kos prtljage za oddajo do 20kg po pogojih prevoznika, vse letališke takse, 2 x nočitev z zajtrkom v sobah 1/2 TWC v hotelu*** v Barceloni, avtobusni transfer iz letališča do hotela v Barceloni (vključno s cca 2 urnim krožnim panoramskim ogledom prvega dne), vozovnice za javni prevoz za oglede po programu prvi dan zvečer, za celoten drugi dan in za povratek iz mesta nazaj na letališče, odlično slovensko vodenje in celotno organizacijo.
Vključena vstopnina: za park Guell.

MOŽEN POPUST:
- za otroka do 12. leta = 15% (v sobi z 2 odraslima),

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji:
- za ogled Sagrade Familie = 28 EUR/osebo za individualni vstop ob določeni uri,
- za obisk stadiona Camp Nou in muzeja NK Barcelona = 30 EUR/osebo (vključen prevoz z metrojem),
- za povratni prevoz iz Maribora, Celja, Ljubljane do letališča Benetke in nazaj = 50 EUR/osebo,

MOŽNA DOPLAČILA na licu mesta:
- za obisk akvarija (cca 21 EUR) in ostalih muzejev po dogovoru,
- za obiska predstave flamenca z večerjo ali brez (od 45 EUR dalje),

Izvedba ogledov se lahko še prerazporedi po dnevih.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. Ob prijavi je potrebno oddati kopijo veljavnega osebnega dokumenta.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih! Veljajo splošni pogoji agencije, organizatorja in pogoji letalskega prevoznika!


Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji