Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


TOPOLŠICA - HOTEL VESNA 3*

HOTEL: VESNA 3 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
1xPOL,3 NOČI, do 30.6.od 57 €
OTROK DO 12 LETod 0 €
TERME TOPOLŠICA, HOTEL VESNA

Terme Topolšica, Hotel Vesna ***

 

BREZPLAČNO OTROK DO 12 LET V SOBI S STARŠI!


· brezplačen WiFi ob recepciji in v sobah
· prost vstop na bazene, tudi na dan odhoda
· prost vstop v hotelske savne, tudi na dan odhoda
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom


V OSREDNJEM HOTELU VESNA »DOGAJA«: VODENA AEROBIKA, JUTRANJA TELOVADBA, POHODI, VODENA NORDIJSKA HOJA …Wellness center Zala je sodoben tempelj miru. Savne, masaže, kozmetične sobe in fitnes. Za intimne trenutke pa sprostitveni prostori. Starodavni Rim, skrivnostni Orient ali Japonska?

Okolju in kopalcem prijazna priprava vode dobiva tukaj posebno pozornost. Z vsakodnevnimi meritvami skrbno preverjajo najsodobnejšo tehnologijo.Ko korak zaide z glavnih poti tja v osrčje narave, se ustavi v Topolšici, blizu Velenja. Tu se zberejo prav vse energije, ki so že od nekdaj zdravile človeško telo. Tudi z mirom.

Terme Topolšica ležijo pod visokimi vrhovi Karavank, v kraju Topolšica, 10 km od Velenja. Terme obdaja slikovita narava srednjegorske pokrajine z blagim podnebjem, zato prihajajo sem ljudje predvsem po mir in popolno sprostitev.

 

Sodoben hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča, ki ga odlikujejo vrhunske medicinske storitve, predstavlja pa tudi idealne terme za lajšanje težav z dihali, revmatskimi obolenji, lažjimi bolezni srca in ožilja ter premagovanje vsakdanjega stresa. Dobrodošle so tudi družine z otroki, saj bo zanje predvsem v času šolskih počitnic poskrbela ekipa animatorjev, ki ima na zalogi prikupne simpatične zgodbe in igre polne smeha. Prav tako pa se v osrčju hotela odpira mesto vodnih atrakcij za vso družino.

Prepustite se objemu topline, sproščujočih barv in poživljajočih naravnih vonjev ter si privoščite razvajanje v savnah, masažnih in kozmetičnih sobah ali vadbo v vrhunsko opremljenem fitnesu. Najbolj intimnim trenutkom so namenjeni zasebni sprostitveni prostori, ki vas popeljejo skozi starodavni Rim, skrivnostni Orient ali japonski minimalizem.

V hotelu je skupaj 182 urejenih sob (standard sobe in novejši del), ki imajo brezplačen WiFi in LCD TV (v večini sob je tudi minibar).
V hotelski restavraciji je poleg samopostrežnega zajtrka in večerje, kjer je pogosto najti tudi slovenske tradicionalne jedi, mogoča priprava dietne hrane.

 

Bazeni in wellness:

V hotelu Vesna so notranji termalni bazeni povezani z zunanjim (29–36 °C, skupaj pribl. 800 m²), kjer so mnoge vodne atrakcije. Tu so še savne, solarij, telovadnica, jutranja gimnastika v bazenu in v telovadnici, animacija.
Vodni park Zora ponuja atraktivne termalne vodne površine na prostem, prelivajoče se bazene, vodne atrakcije, 100-metrski tobogan ...
Wellness center Zala je oaza užitkov, miru in sprostitve na 4700 m². Hodnik ga povezuje s hotelom in VIP garažo. Fitnes dvorana, čajnica in vitaminski bar, medico wellness, VIP wellness (za 2–4 osebe), Svet savn, masaže, whirlpool, knajpanje, Spa wellness …
 

Sobe:

 
  • DS3 (1/2+1): dvoposteljna soba, 25 m²; kopalnica s kadjo ali prho, sušilnik za lase, minibar (v večini sob), LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, možnost dodatnega ležišča
  • DS3 (1/2+1) B plus: dvoposteljna soba v novejšem delu, 27 m²; kopalnica s kadjo ali prho, sušilnik za lase, minibar, LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, balkon, možnost dodatnega ležišča
  • ES1: nastanitev ene osebe v DS2-3, DS2-3B ali DS2-3B – novi del (single use)
 

Informacije:

Prijava: 14–23h (javiti pozen prihod), odjava: 7–10h.
Kartice: Mastercard, Visa, American Express, Diners Club, Maestro.
Prednost: Na voljo so številne športne aktivnosti: vodna aerobika, jutranja telovadba, sprehodi in pohodi v bližnjo okolico, izleti, vodena nordijska hoja … Hotel je prilagojen invalidom, na voljo 4 sobe za invalide. Možnost a la carte kosila ali dnevnega kosila v restavraciji Wellness Zala (z doplačilom).
Z doplačilom: otroška posteljica 2 €/dan, enoposteljna soba +10 €/dan; kopalni plašč 3 €/dan; garaža 5 €/dan; nekatere športne aktivnosti; kavcija za zapestnico za bazen 10€; kavcija za ključ od omarice v garderobi 5€.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Vodni park Zora je odprt v poletnih mesecih.

 

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji. 

TERME TOPOLŠICA

sezona 2024

     min.stay


HOTEL VESNA 3*

57 €/

januar-junij

BREZPLAČNO ZA

 1 OTROKA DO 12.LET 

MINIMALNO BIVANJE 3 NOČI


HOTEL VESNA 3*

za akcije pokličite

BREZPLAČNO ZA

 1 OTROKA DO 12.LET 

MINIMALNO BIVANJE 2 NOČI

Minimalno bivanje

3  NOČI

3 NOČI
Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji