Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


LIFE CLASS PORTOROŽ

HOTEL: LIFECLASS PORTOROŽIN SVETIMARTIN 2 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
1xNZ roulette 4*od 53 €
1XPOL,JAN-MARod 68 €
1xPOL+GRAŠA,8.2.od 83 €
PORTOROŽ, LIFECLASS, AKCIJE, MIN 2 NOČI, RULETA HOTELI 4*, WELLNESS

SLOVENSKA OBALA - LIFE CLASS HOTELI 2024-

POKLIČITE ZA AKCIJSKO PONUDBO

portorož lucija sončni zahod

Mediteranska klima, kulinarična doživetja, hoteli visoke kategorije, 800 let termalne tradicije, najpopolnejša wellness in termalna ponudba - dobrodošli v svet zdravih užitkov. 


Mind Hotel Slovenija 5*

Grand Hotel Portorož 4*supWellness Hotel Apollo 4*sup

Hotel Neptun 4* / Hotel Riviera 4* / Hotel Mirna 4*

Hoteli Roulette 4*

 
NOČITEV Z ZAJTRKOM od  53 €  /os /dan


 brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenu
· prost vstop v bazenski kompleks s termalnim Pramorjem
· prost vstop v bazenski kompleks z morsko vodo (SPA WELLNES je v določenih terminih zaprt)
· prost vstop na hotelsko plažo Meduza 4*
· prost vstop v igralna salona Riviera in Grand Casino PortorožLifeClass resort sestavljajo štirje hoteli kategorizirani s 4*: Wellness Hotel Apollo, Hotel Riviera, Hotel Neptun in Hotel Mirna. Hotel Riviera je povezan z bazenskim kompleksom z morsko vodo Sea Spa, Apollo, Neptun in Mirna pa so povezani z bazeni s termalnim Pramorjem. V bližini je hotelska plaža Meduza s štirimi zvezdicami. V letu 2024 vas bo Hotel Riviera pričakal poponoma prenovljen.

Bi se želeli potopiti v 42.000 let staro termomineralno vodo – Pramorje, ki se razteza na 2000 m², ali bi se raje okopali v bazenih z morsko vodo ali še bolje – kar v morju? Bazenski kompleks z morsko vodo se razprostira na več kot 1500 m² med hoteloma Riviera in Slovenija. Obsega tako zunanje kot notranje bazene, otroške bazene in še več. Za piko na i se pustite razvajati v raznolikih savnah ali z dotikom daljnega vzhoda.
.
Otroci bodo zagotovo navdušeni nad Neptunovo igralnico Igralnica je novejša, obogatena s certificiranimi didaktičnimi igrali, multimedijskim kotičkom. V času šolskih počitnic jih bo obiskala maskota Mini-ION. Navdušeni bodo tudi kolesarji, saj je Act-ION Hotel Neptun prvi hotel s kategorizacijo 5 koles na Obali. Vsi željni športnih aktivnosti lahko najamete kolesa in raziščete okolico, obiščete bližnje soline ali se peš podate do Pirana. V hotelu povprašajte po sodobnem centru zdravja, ki predstavlja fitnes na kar 180 m². V hotelu Mirna pa boste našli še nešteto priložnosti za druženje s prijatelji, sodelavci ali družino ob dobri družabni igri. Kot že ime hotela pove, je koncept hotela druženje (»socializing«). V modernem lobiju boste tako našli številne družabne igre.

Hotel Neptun ima 89 sob, Hotel Apollo 87, Hotel Mirna 78 in Hotel Riviera 176 prenovljenih sob in 7 suit. Vse sobe so sodobno opremljene, imajo klimatsko napravo, minibar in LCD TV. Na voljo je brezplačen WiFi. Zunanje parkirišče in garažna hiša se doplačata.


Namestitev v hotelu Apollo, Neptun, Riviera ali Mirna bo znana ob prihodu na recepcijo hotela Apollo.

V hotelskih restavracijah vam bodo vsak dan pripravili čudovite samopostrežne jedi, pravšnje za vaše zdravje in dobro počutje.

Sobe:


DR2-4 (1/2+2): družinska soba; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, telefon, brezplačen WiFi, minibar, sef, možnost dveh dodatnih ležišč
DR2-4 M: družinska soba; morska stran, kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, telefon, brezplačen WiFi, minibar, sef, možnost dveh dodatnih ležišč
DS2 (1/2): dvoposteljna soba; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, telefon, brezplačen WiFi, minibar, sef
DS2 M: dvoposteljna soba; morska stran, kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, telefon, brezplačen WiFi, minibar, sef
DS3 (1/2+1): dvoposteljna soba; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, telefon, brezplačen WiFi, minibar, sef, možnost dodatnega ležišča
DS3 M: dvoposteljna soba; morska stran, kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, telefon, brezplačen WiFi, minibar, sef, možnost dodatnega ležišča
ES1 (single use): nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, telefon, brezplačen WiFi, minibar, sef
ES1 M (single use): nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); morska stran, kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase,LCD TV, klimatska naprava, telefon, brezplačen WiFi, minibar, sef

Koristne informacije:


Prijava: po 15h (javiti pozni prihod), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: animacijski program, ki zajema glasbene večere, miniklub za otroke v času šolskih počitnicah, rekreacijski program (vodeni sprehodi, nordijska hoja…). Na voljo je dodatno parkirišče v Marini (z doplačilom). Za goste hotela je organiziran shuttle transfer hotel – parkirišče – hotel. Za shuttel transfer se gostje dogovarjajo sproti na recepciji – gost pove na recepciji, kdaj bi želel, da se ga zapelje do parkirišča. Če gostje povedo, da bodo rabili avto vsak dan, ker bodo hodili na izlete, jim poskuša recepcija urediti parking pri hotelu, če pa avtomobila ne potrebujejo pogosto, ga imajo lahko brez težav parkiranega v Marini.
Z doplačilom: otroška posteljica 5 €/dan, kopalni plašč 6 €/bivanje; brisače za bazen 4 €/dan, garaža 15 €/dan (1.1.-31.5.; 1.10.-1.1.), garaža 18 € (1.6.-30.9.), zunanje parkirišče 5 €/dan (do zapolnitve mest, 1.1.-31.5.; 1.10.-1.1.), zunanje parkirišče 12 €/dan (do zapolnitve mest, 1.6.-30.9.), manjši psi (do 15 kg, na vprašanje, rezen v hotelu Neptun) 25 €/dan, ležalniki in sončniki na plaži Meduza 4* vsak 6 €/dan, komplet 2 ležalnikov in sončnika 17 €/dan, fitnes, Sauna Park.
Omejitve: v Hotelu Neptun psi niso dovoljeni. Potrebna predhodna najava za parkiranje v garažni hiši. Plaža ter del zunanjih bazenov so v zimski sezoni zaprti. Termalni bazeni bodo zaprti zaradi letnega vzdrževanja od 1.7.–14.7.2024. Savna Park bo zaprt od 1.7.-31.7.2024. Bazeni z morsko vodo se v poletni sezoni ne bodo zapirali, zapirajo se okvirno 1.1.-26.4.2024 in od 5.11.-22.12.2024. Plaža Meduza odprta 15. 6.–15.9.

Valentinov koncert Petra Graša

VALENTINOV VIKEND V PORTOROŽU Z VKLJUČENIM BUTIČNIM KONCERTOM PETRA GRAŠA

»Triba nam malo, triba nam samo, da se volit znamo,« poje Petar. In vsake toliko se moramo ustaviti, se umakniti iz vrtiljaka vsakdana in se enostavno prepustiti lepoti življenja. Ljubezni. Pesmi. Prijateljstvu. Družini. Lepotam sveta. In se spomniti, da »imamo na svitu sve«.


Dobrodošli v LifeClass hotelih v srcu Portoroža, kjer so vam na voljo tudi bazeni, wellness centri s pridihom morja in vzhoda. Izkoristite dneve za zdravilne sprehode ob morju in odkrivajte kulinarično Istro v zaledju.

Koncert bo v četrtek, 8. februarja, zvečer.
Pripravili smo vam pakete z 2 ali 3 nočitvami!
Paket s koncertom in 2 polpenzionoma vam je na voljo že za 166 € na osebo!

Paket Valentinov vikend v Portorožu z vključenim koncertom Petra Graša je terminsko omejen od 8.2.-11.2..

Kaj vključujejo počitnice v Portorožu?

· nastanitev v hotelu **** skupine LifeClass
· nastanitev v izbranem tipu sobe
· polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)
· večerni koncert Petra Graša (četrtek, 8.2.)
· kopanje v bazenih

Dobro je vedeti:
Turistična taksa in prijava z doplačilom.
Pri ponudbi Hotel Lifeclass se gostje ob prihodu oglasijo na recepciji hotela Apollo, kjer bodo izvedeli ime hotela nastanitve.
Bivanje 2 oz. 3 dni.
Paketna cena po osebi.

Apartmaji Terme Sveti Martin

Sveti Martin na Muri, Hrvaška

 

 

od 49€/os/POL

 

JANUAR-MAREC 2024


polpenzion

apartma

APP standard, Klima

OD 49/OSEBO-POL


 


Opis

LIFECLASS Resort (hoteli 4* no name)

Portorož, Slovenija

 

 

od 53 €/os/NZ

 

JANUAR-MAREC

nočitev z zajtrkom

dvoposteljna soba

OD 53 EUR/OS


 

APRIL

nočitev z zajtrkom

dvoposteljna soba

OD 60 EUR/OSJANUAR-MAREC

polpenzion

dvoposteljna soba

OD 68 EUR/OSMAJ

nočitev z zajtrkom

dvoposteljna soba
morska stran

 OD 72 EUR/OS


 

OKTOBER

polpenzion

dvoposteljna soba

OD 74 EUR/OS


 

JANUAR-MAREC

polpenzion

dvoposteljna soba
morska stran

OD 80 EUR/OSJULIJ-AVGUST

polpenzion

dvoposteljna soba

OD 110 EUR/OS

Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji