Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


KRANJSKA GORA - izbor nastanitev

HOTEL: izbor APARTMA: izbor 1 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
AKCIJA RULETA 4* hotelod 40 €
(kom) Aktivni oddih v Kranjski Gori, ugodne ponudbe, za ostale ponudbe pokličite

Slovenija: aktivni oddih v Kranjski Gori

AKCIJA RULETA HOTELOV 4*, PROSTO TUDI V ČASU POLETJA

kolesarjenje kranjska gora


Kranjska gora je moderna gorsko športna vasica obdana s Triglavskim narodnim parkom ter mogočnimi Julijci.
S svojim odličnim izhodiščem za vse poletne aktivnosti ki jih ponuja vabi družine, pare ali posameznike da okusijo lepoto narave. Pohodniške in gorske ture, tudi za alpiniste. Urejene kolesarske steze do Jesenic ali do Rateč-Planica, proge za gorsko kolesarjenje. Kopališče in oddih na jezeru Jasna. Odlična kulinarična ponudba v hribovskih kočah kot tudi v samem centru Kranjske gore. Seveda pa ne smemo pozabiti na prireditve v novem Kulturnem domu in kulturne znamenitosti , ki jih ponuja samo mesto. Več informacij boste ob vašem bivanju našli na turističnem društvu - v dvorani Vitranc, ki pripravlja program dogodkov za 14 dni naprej.
Energijo in dobro voljo si lahko obnovite v masažnih bazenih, finskih, turških in infrardečih savnah, masažah, solariju in kozmetičnih storitvah v hotelih.
Nekaj predlogov za pohodništvo za družine pare, seniorje: Gozd Martuljkovi Slapovi, Pr. Srnjak, Planica-Tamar, Srednji vrh, Tromeja, Ciprnik, Krnica s Kekčevo deželo. Zahtevnejši pa na Špik, Prisojnik, Mojstrovka….

AKCIJA RULETA = 1xNZ od 40 eur na osebo !!


NAMESTITVE


Hotel Kompas 4*


Hotel z restavracijo, barom, prijetnim vrtom za vroče dni, notranji bazen z izhodom na vrt z ležalniki, savna. Sobe za 2-4 oseb.
Izbirate lahko med ponudbo Poletna osvežitev kjer je cena ugodnejša, za Kompasove goste pa še posebna ugodnost (v terminih 22.5.-11.7., 16.8.-3.9., 7.9.-1.12. OTROK do 12 leta Brezplačno), kjer prejme odrasla oseba vrednostni bon za 5 € ali ponudba Kekčeva doživetja kjer je cena nekoliko višja, je pa ugodnost za otroka do 12 leta brezplačno, darilo 1 x piknik košara na sobo, 1 x sankanje na poletnem sankališču Besna Pehta( za otroka)

1.5. – 1.12.

ŽE OD 49 € NA OSEBO/POLPENZION

Ugodnosti za vse naše goste: kuponi s 15% popustom, katere izkoristite v času vašega bivanja za:
najem in servis koles *MTB Republic in prehrana in pijača v Sporty Baru Kranjska Gora

Hotel Kompas kranjska gora

Apartmaji Vitranc 3* in Apartmaji Rožle 3*


Za vse ki si želijo počitnice preživeti v apartmajih, kjer se lahko počutite kot doma, si pripravite zajtrk ali večerjo ali pa si izberete ponudbe v restavracijah, ki jih v Kranjski Gori ne manjka. Apartmaji za 2 – 6 oseb.


APARTMAJI VITRANC

1.5. – 1.12. 

ŽE OD 77 € NAJEM NA DAN

Ugodnosti za vse naše goste: ob prejemu voucherja za namestitveni objekt v Kranjski Gori prejmete kar 3 kupone s 15% popustom, katere izkoristite v času vašega bivanja za:
najem in servis koles *MTB Republic in prehrana in pijača v Sporty Baru Kranjska Gora
APARTMAJI ROŽLE

1.5. – 1.12.

ŽE OD 56 € NAJEM NA DAN


Ugodnosti za vse naše goste: ob prejemu voucherja za namestitveni objekt v Kranjski Gori prejmete kar 3 kupone z 15% popustom katere izkoristite v času vašega bivanja:
najem in servis koles *MTB Republic in prehrana in pijača v Sporty Baru Kranjska Gora

apartmaji rozle kranjska gora

Ramada Hotels&Suites 4*


Hotel z restavracijo, čajnica z odličnimi slaščicami, pizzerija Sobe za 2-4 osebe.
Izbirate lahko med ponudbo Poletna osvežitev kjer je cena ugodnejša in prejme odrasla oseba vrednostni bon za 5 € ali ponudba Kekčeva doživetja kjer je cena nekoliko višja, je pa ugodnost za otroka do 12 leta brezplačno, darilo 1 x piknik košara na sobo, 1 x sankanje na poletnem sankališču Besna Pehta( za otroka)

1.5.-1.12.

ŽE OD 46 € NA OSEBO/POLPENZION


Ugodnosti za vse naše goste: ob prejemu voucherja za namestitveni objekt v Kranjski Gori prejmete kar 3 kupone s 15% popustom katere izkoristite v času vašega bivanja za:
najem in servis koles *MTB Republic in prehrana in pijača v Sporty Baru Kranjska Gora

ramada hotel in suites kranjska gora

Ramada Resort 4*


Hotel z restavracijo, bar , terasa, notranji bazen in plaža z ležalniki. Sobe za 2 osebe z možnostjo dodatnega ležišča za otroka do 12 let.
Izbirate lahko med ponudbo Poletna osvežitev kjer je cena ugodnejša in prejme odrasla oseba vrednostni bon za 5 € ali ponudba Kekčeva doživetja kjer je cena nekoliko višja , je pa ugodnost za otroka do 12 leta brezplačno, darilo 1 x piknik košara na sobo, 1 x sankanje na poletnem sankališču Besna Pehta( za otroka)


1.5.-1.12.

ŽE OD 51 € NA OSEBO/POLPENZION


Ugodnosti za vse naše goste: ob prejemu voucherja za namestitveni objekt v Kranjski Gori prejmete kar 3 kupone s 15% popustom katere izkoristite v času vašega bivanja za: najem in servis koles *MTB Republic in prehrana in pijača v Sporty Baru Kranjska Gora

ramada resort kranjska gora

Hotel Best Western 4*


Hotel z restavracijo, bar, terasa, notranji bazen, jacuzzi, savne. Sobe za 2-4 osebe. Ugodnosti; 50% popusta za savne,10% popusta na masaže in kozmetične storitve. Izberite akcijske cene pri Kompasu do 1.7. in po 1.9.

1.5.-1.12.

ŽE OD 42 € NA OSEBO/POLPENZION


Ugodnosti za vse naše goste: ob prejemu voucherja za namestitveni objekt v Kranjski Gori prejmete kar 3 kupone s 15% popustom katere izkoristite v času vašega bivanja za:
najem in servis koles *MTB Republic in prehrana in pijača v Sporty Baru Kranjska Gora

best western kranjska gora


Hotel Alpina 3*


V hotelu restavracija, bar, recepcija. Sobe 1-3 posteljne in 4-posteljne in družinske sobe locirane v glavni stavbi in prizidku.
Vsi gostje hotela imajo 50% popust na vstop v SPA center, ki nudi jacuzzi, savne in ročne masaže.


TERMIN: 1.5. – 29.11.
 
ŽE OD 79 € NOČITEV Z ZAJTRKOM ZA 2 OSEBI NA DANUgodnosti za vse naše goste: ob prejemu voucherja za namestitveni objekt v Kranjski Gori prejmete kar 3 kupone s 15% popustom katere izkoristite v času vašega bivanja za: najem in servis koles *MTB Republic in prehrana in pijača v Sporty Baru Kranjska Gora

kranjska gora alpina hotel

Hotel Špik 3* in 4* Gozd Martuljek


V idiličnem in umirjenem okolju Gozd Martuljka sredi neokrnjene narave, 5 km oddaljen od Kranjske Gore. Hotel razdeljen na 2 dela: neprenovljeni del sob 3* za 2-4 osebe, ali prenovljene sobe 2 +1 4*. Hotel nudi restavracijo, teraso, pokrit bazen , odličen wellnes s tematskimi sobami, 2 igrišči za skvoš z možnostjo izposoje opreme, odbojka na mivki in badminton, otroško igrišče


hotel špik kranjska gora


HOTEL ŠPIK 3*

TERMIN: 22.5. – 7.12. 

ŽE OD 43 € NA OSEBO/POLPENZION DAN


- 15% POPUST ZA VSE WELLNESS STORITVE


HOTEL ŠPIK 4*

Termin 1.5.-7.12.

ŽE OD 53 € NA OSEBO/POLPENZION DANUgodnosti za vse naše goste: ob prejemu voucherja za namestitveni objekt v Kranjski Gori prejmete kar 3 kupone s 15% popustom katere izkoristite v času vašega bivanja za: najem in servis koles *MTB Republic in prehrana in pijača v Sporty Baru Kranjska Gora


Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji