Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


NEW YORK - 5 noči

HOTEL: Hotel Eurostars Wall Street 4* 5 dni - letalo
ODHOD:CENA:
23.2.-28.2.19od 729 €
NEW YORK, ZDA, PRESTOLNICA SVETA, ZIMSKA IDILA

SVETOVNA PRESTOLNICA - POLETITE V NEW YORK

- OBJAVLJEN TERMIN JE RAZPRODAN, V PRIPRAVI NOVI DATUMI!


NewYork TimesSquare

Za mesto v nebo segajočih nebotičnikov, prestolnico denarja, uspeha, slave in moči velja, da je brezčasno, da je svet zase, da je kraj hitrih vzponov in hitrih padcev in spet ponovnih vzponov. V New Yorku, pravijo, je res vse mogoče. Ena stvar zagotovo drži – ob njegovi omembi skoraj nihče ne ostane ravnodušen. Če ga ljubiš, ali sovražiš, te nikdar ne bo pustil hladnega. O njem je veliko napisanega in ogromno povedanega, a nič ne šteje, če ga ne vidimo na lastne oči in ne doživimo z lastnimi čutili.
Eno najbolj pogostih vprašanj tistih, ki New York prvič obiščejo, je, kako se znajti v tako velikem mestu. Že sam osrednji Manhattan, za katerega velja, da se po njem ob prometni konici giblje nekaj milijonov ljudi, je prava mreža neskončnih avenij in ulic. A je skoraj vsak strah odveč, saj je sistem ulic precej enostaven in se ga človek hitro navadi. Avenije potekajo vzdolžno in vzporedno, sekajo pa jih (običajno) enosmerne ulice. Priporočljivo je, da se pred prvim sprehodom malce bolj poglobite v zemljevid. Ter seveda, da si vse izbrane destinacije, ki jih želite videti ali obiskati, označite po sistemu podzemne železnice. Torej, katera linija vas pripelje do tja in ime izstopne postaje. Nič novega za uigrane urbane popotnike, za ostale pa zgolj nova izkušnja, pri kateri nikoli ne bodo sami, saj so Newyorčani znani po tem, da turiste vedno vprašajo, če jim lahko kako pomagajo. Koristno je tudi že na samem začetku ugotoviti, kje je vzhod in kje zahod, saj so ulice označene tudi na ta način. Ker so Američani nagnjeni k preprostosti, logičnosti in praktičnosti, je v vodičih, zloženkah, reklamnih materialih k opisu vsake znamenitosti, restavracije, gledališča itd. zapisano ime podzemne postaje, na kateri moramo izstopiti, da pridemo do želenega kraja.


Hotel Eurostars Wall Street 4*

hotel wall street2 hotel wall street

Butični hotel leži v finančni četrti, le ulico od pristanišča South Street. Hotel nudi bar in salon, 24-urno recepcijo ter storitve za poslovne goste. Hotel Eurostars Wall Street ima prostorne in sodobno opremljene sobe s TV z ravnim zaslonom in kabelskimi programi, hladilnikom in z mikrovalovno pečico. Prav tako nudijo storitve postiljanja in bujenja. Na voljo sta parkirišče in brezplačen brezžični internet. V hotelski avli so na voljo sefi ter dnevni časopisi. Prav tako nudijo storitve pranja. Hotel Wall Street Eurostars leži le nekaj korakov od zgodovinskih ulic Front ter Wall. Predel Ground Zero in park Battery sta oddaljena 10 minut hoje.


Paket 5 noči že za 729 €

 

Predlagan termin:


23.02.2019

Benetke 09:55 - Zurich - New York JFK 16:05


28.02.2019

New York EWR 22:05 - Zurich - Benetke 14:05 ( prihod 01.03.2019 )


*na povpraševanje možni tudi drugi termini

*cene varirajo glede na izbrane termine in čas rezervacije

Transferji:

Shuttle prevoz letališče- hotel:

Povratni prevoz letališče New York - hotel že za 45 eur na osebo


Cena paketa vključuje:


letalsko vozovnico na omenjeni relaciji

letališke takse

prtljago do 23 kg

izbrano število nočitev z zajtrkom v hotelu

brošuro mesta


Priporočamo:

Empire State Building

Cena: 36 €

Hop on Hop off turistični avtobus

Cena: 36 €

New York City Pass

6 znamenitosti za 1 super ceno.

Vstopnina na Empire State Building, Guggenheimov muzej ali Top of the Rock observatorij, ameriški muzej zgodovine, muzej moderne umetnosti Moma, metropolitanski muzej ali 2 urno križarjenje po reki Hudson ali izlet z ladjico na kip Svobode in Ellis Island.

Cena: 115 €

Ogled Musicla

Znameniti muzikli na Broadwayu

Cena: od 50 - 120 €Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji