Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


COSTA DIADEMA, MEDITERAN, ZIMSKE POČITNICE

HOTEL: COSTA DIADEMA 7 dni - LADJA IZ SAVONA
ODHOD:CENA:
23.2.-2.3.19, notranjaod 499 €
23.2.-2.3.19, balkonod 770 €
dodatna oseba v sobiod 350 €
otroci do 18. letaod 230 €
Križarjenje, Mediteran, Costa Diadema, zimske počitnice, izlet v Verono

COSTA DIADEMA: ZIMSKO KRIŽARJENJE 23.2-2.3.2019

- Savona, Marseille, Barcelona, Palma De Mallorca, Palermo - Sicilja (Italija), Civitavecchia, Savona


Costa Diadema Mediteran RUTA

Cena od: 499 EUR

ZIMSKO KRIŽARJENJE

 

Savona, Marseille, Barcelona, Palma De Mallorca, Palermo - Sicilja (Italija), Civitavecchia, Savona

 

 

z ladjo
 
COSTA DIADEMA

 

SLOVENSKO VODENJE V PRIMERU VSAJ 25 PRIJAV:

 23. FEBRUAR 2019 | 7 dni | avtobus, ladja

 


 

Odlična ladja, zaprti bazeni s toboganom in mnogo aktivnosti za otroke!


VRHUNCI POTOVANJA

MARSEILLES: Najstarejše francosko pristanišče so ustanovili grški mornarji v 6. stoletju pr.n.št. Bil je tekmec Kartagini in zaveznik Rima. O izjemno bogati zgodovini priča njegova mogočna arhitektura, med katero izstopa katedrala, bazilika Notre Dame de la Garde, mestne utrdbe… Možnost ogleda prestolnice Provanse- mesta Aix en Provence.

BARCELONA: Glavno mesto Katalonije na vzhodni obali Španije obiskovalcem ponuja bogato kombinacijo kulture, umetnosti in zgodovine. Je mesto nasprotij, kjer se gotska arhitektura zanimivo prepleta z najmodernejšimi stavbami. Prevzela vas bo Sagrada Familija, cerkev, ki jo gradijo že desetletja in še ni dokončana in velja za eno največjih Gaudijevih mojstrovin, park Güel, Porto Olimpico ...

PALMA DE MALORKA: Majorko (špansko Mallorca) označujejo za "biser Sredozemlja" ali "sončni otok". Največji Balear je poleg Sicilije najgosteje poseljen sredozemski otok. Prvi so ga "odkrili" romantiki (avstrijski nadvojvoda Luis Salvador Habsburški, Frederic Chopin, Georges Sand, Robert Graves), ki so prihajali pozimi, saj so odkrili zeleno pokrajino in za ta letni čas presenetljivo visoke temperature. Malorka je eden izmed štirih otokov, ki poleg Ibize, Menorce in Formentere, sestavljajo Balearske otoke.

PALERMO: Glavno mesto Sicilije preseneti in navduši slehernega obiskovalca s svojo drugačnostjo. Staro mestno jedro ponuja nešteto lepih palač, cerkva, trgov in ulic. Mesto se ponaša z eno največjih opernih hiš na svetu, znamenito tržnico, kraljevo palačo in Monrealom nad Palermom, kjer vsakega posameznik osupne pogled na katedralo in 6400 km2 mozaikov, ki jo krasijo.

CIVITAVECCHIA - RIM: Edinstvena priložnost za obisk večnega Rima, Lacija in njegovih skritih kotičkov. Navdušeni bomo stopili po poti mučencev in prvih kristjanov, si ogledali mogočne rimske bazilike, trge, fontane in navdušeni vrgli novčič v fontano di Trevi z željo, da se v Rim še vrnemo …

 

FIRST MINUTE CENE (na osebo, prijava do 1.10.):

Notranja kabina basic: 499 € na osebo
Kabina z balkonom - Cove*: 770 € na osebo
Kabina z balkonom : 790 € na osebo

Odrasla oseba na dodatnem ležišču: 350 € na osebo
Otroci do 18. leta: 230 € na osebo

CENE PO 1.10. (na osebo):

Notranja kabina basic: 520 € na osebo
Kabina z balkonom basic- Cove*: 779 € na osebo
Kabina z balkonom basic: 810  € na osebo

Odrasla oseba na dodatnem ležišču: 390 € na osebo
Otroci do 18. leta: 250 € na osebo

*Cove balkon ima delo ograjen balkon. Kabine se nahajajo pod reševalnimi čolni. Velikost kabin in tloris pa je popolnoma enak drugim balkonskim kabinam (zakonska postelja in zofa).

Cena vključuje:

Povratni avtobusni prevoz z avtobusom višje kategorije, križarjenje v izbrani kabini, dopolnjen polni penzion, vse animacije in predstave na ladji, uporabo bazenov, masažnih bazenov, ležalnikov, brisač za kopanje, pristaniške pristojbine, slovensko vodenje.
*slovenski vodnik bo prisoten ob prijavi vsaj 25 potnikov.

Obvezna doplačila ladijske napitnine:

Odrasla oseba: 70 € na osebo,
otroci od 4. do 14. leta: 35 € na osebo
otroci do 4. leta gratis.

Možna doplačila:

Fakultativni izleti
Paketi pijač na ladji.


Program križarjenja

sobota, 23.2.2019 - Savona, odhod ob 17:00
nedelja, 24.2.2019 - Marseille, prihod ob 8:00, odhod ob 18:00
ponedeljek, 25.2.2019 - Barcelona, prihod ob 9:00, odhod ob 19:00
torek, 26.2.2019 - Palma De Mallorca, prihod ob 9:00, odhod ob 17:00
sreda, 27.2.2019 - plovba
četrtek, 28.2.2019 - Palermo, Sicilija (Italija), prihod ob 8:00, odhod ob 16:00

petek, 1.3.2019 - Civitavecchia, prihod ob 9:00, odhod ob 19:00

sobota, 2.3.2019 - Savona, prihod ob 8:00Kabine BASIC - notranja, okno in balkon - to so garantirane kabine (kabine brez točne številke) in brez dodatnih storitev.

Kabine COMFORT - se delijo na Classic (notranja, okno, balkon) in Premium (notranja, okno, balkon)

Kabine Comfort Classic: vključuje paket pijač PRANZO e CENA*, pijačo ob kosilu v večerji (vino, pivo, vodo in sokove)

Kabine Comfort Premium: vključuje paket BRINDIAMO*, all incluisve paket pijač (vino, pivo, brezalkoholne koktejle,  'long drinks (mešane alkoholne pijače..)  kave, vodo, sokove...)

Premium Comfort kabine so na boljši lokaciji na ladji, imajo vključeno sobno strežbo in lahko izbirate termin večerje (zgodnji ali pozni).

*Paketi pijač so vključeni le pri individualnih rezervacijah in niso vključeni pri skupinskih odhodih (razen, če je posebaj zavedeno)!

Cena pri vseh tipih kabin vključuje: križarjenje v izbrani kabini, pristaniške pristojbine, dopolnjen polni penzion (zajtrk, kosilo,  popoldanska malica in večerja) vso zabavno animacijo na ladji, vse predstave ter vstopnine, uporabo bazenov, masažnih bazenov, fitnesa, uporabo ležalnikov in brisač.

Obvezno doplačilo: Napitnine, ki se prištejejo na ladijski račun in jih poravnate ob koncu križarjenja. V kolikor želite brezskrbno križariti, jih lahko poravnate ob rezervaciji križarjenja. Otroci, mlajši od 4 let ne plačajo napitnin. Otroci od 4 do 14 let starosti plačajo 50 % zneska. Otroci stari 14 let in več plačajo polno ceno napitnine. Od 1.6.2016 Costa uvaja spremembe v stroških napitnin.


Za križarjenja veljajo ladjarjevi splošni pogoji in so na voljo na naših prodajnih mestih!Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji