Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


CERKNO RESORT, TERME IN SMUČARIJA 2018/19

4 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
jesen '18od 54 €
1xPOL, dvop. soba, zima 18/19od 62 €
1xAPART. 2+2, zima 18/19od 145 €
1xPOL, dvop. soba, mar-nov '19od 54 €
1xAPART. 2+2, mar-nov '19od 56 €
CERKNO RESORT, HOTEL CERKNO IN APARTMAJI ALPSKA PERLA,POČITNICE

CERKNO RESORT - sezona 2018/2019


ZA ZGODNJE PRIJAVE (smučarski paketi in poletje 2019) DO 20.10. DOBITE BON V VREDNOSTI 20 EUR!

za personalizirano ponudbo na izbrane datume nas kontaktirajte in naredili vam bomo izračun


TERME IN SMUČARIJA - oddih v

HOTELU CERKNO IN APARTMAJIH ALPSKA PERLA


Smučarski center Cerkno je v lanskem letu prejel laskavo priznanje za Naj smučišče v kategoriji velikih smučišč v Sloveniji.

Hotel Cerkno

Standard Room Hotel Cerkno

Nahaja se v središču mesta in ponuja sprostitev v Termah Cerkno, ki vključujejo ogrevan notranji bazen, savne ter solno sobo. Na voljo so tudi fitnes in oprema za košarko, badminton ter odbojko.

Hotelske sobe ponujajo kabelsko televizijo, mini bar, majhno sedežno garnituro in lastno kopalnico s kadjo ali prho ter sušilcem za lase. Nekatere sobe nudijo tudi balkon.

V hotelski restavraciji pripravljajo domačo kulinariko in samopostrežni zajtrk, na zahtevo pa postrežejo tudi vegetarijanske jedi in menije za posebne diete.

Mlajši lahko koristijo otroško sobo in otroški del bazena. V hotelu uredijo še organizacijo izletov, najem koles, kosila za na pot, postrežbo v sobi, storitve prevoza, shrambo za smučarsko opremo, nakup smučarskih vozovnic in brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Smučišče Cerkno je oddaljeno 10 km. V okolici pa so priljubljeni tudi kolesarjenje, ribolov, lov in pohodništvo.

CENIK ZIMA 2018/2019


Doplačilo za Silvestrovanje v hotelu: 40€ odrasli, 20€ otroci od 6. do 14. let. Minimalno bivanje v novoletnem terminu je 4 noči, v ostalih pa 3.

*/**/*** Še več za manj denarja: smučajte BREZPLAČNO in VROČE PONUDBE (posebno ugodni paketi, dodatni popusti za otroke in seniorje).

CENA VKLJUČUJE: polpenzion, ski bus od hotela do smučišča, hramba smuči in smučarske opreme v ogrevani shrambi na smučišču ali v hotelu, kopanje v bazenu s termalno vodo, vstop v savne in fitnes, brezplačen wi-fi po vseh sobah in animacija po programu, parkirišče ob objektu.


Alpska perla Apartmaji

namestitve alpska perla

Hišnim ljubljenčkom prijazna nastanitev se nahaja v Cerknem, 55 km od Ljubljane. Ponuja brezplačen WiFi in brezplačno zasebno parkirišče.

Enote vključujejo jedilni predel, predel za sedenje s televizijo z ravnim zaslonom, kuhinjo s pomivalnim strojem in lastno kopalnico s kadjo ali prho. Za brisače je poskrbljeno.

Sprostite se lahko v savni ali uporabljate opremo za peko na žaru, obroke pa si lahko privoščite tudi v restavraciji. Dogovorite se lahko tudi za dostavo živil.

Prismučate lahko do vrat nastanitve. V sklopu nastanitve so na voljo oprema za vodne športe, šola smučanja in najem smučarske opreme ali koles. Okolica je priljubljena za smučanje.

V okolici lahko uživate v različnih aktivnostih, kot so jahanje konjev, kolesarjenje in ribolov. Bled je oddaljen 55 km, do ljubljanskega letališča Jožeta Pučnika pa je 50 km.

CENIK ZIMA 2018/2019


Gost ob prihodu plača varščino v višini 150€ v gotovini. MInimalno število dni je 7, razen v terminu do 24.12. in po 2.3.2019, ko je minimalno št. dni 4.

CENA VKLJUČUJE: najem apartmaja na dan, posteljnino, brisače, končno čiščenje, ostale ugodnosti so enake kot za goste hotela Cerkno (bazen, popusti, savne, fitness, smučarske vozovnice, brezplačna hramba smuči in čevljev, parkirišče ob objektu,...).


 Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji