Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


AQABA, JORDANIJA - ZIMA 2020

HOTEL: HILTON AQABA 4 dni - LETALO
ODHOD:CENA:
4xNZ, 14.-18.01.od 295 €
JORDANIJA, CITY BREAK, AQABA, UGODNO, NOČITEV Z ZAJTRKOM, LETALO IZ BENETK

JORDANIJA - PRELEPA TOPLA AQABA

AQABA JORDANIJA CITY BREAK

4 nočitve z zajtrkom in letalom iz BENETK 


Aqaba je prijetno mesto, ki ga na vsak način priporočamo tudi za izhodišče za raziskovanje Jordanije, saj je Jordanija relativno majhna. Do Petre, ki jo letno obišče preko pol milijona obiskovalcev, je dobrih 100 kilometrov, do znamenite puščave Wadi Rum pa le 70, kar pomeni, da lahko razen prestolnice in mesta Salt vse ostale znamenitosti obiščete prav iz Aqabe. Aqaba ima okrog sto tisoč prebivalcev a kljub velikosti še zmerom spominja na zgodbe iz 1001 noči. Ozke ulice polne trgovin in restavracij vas kar posrkajo vase in kaj hitro te ogovori kak prodajalec začimb, ki pripravi mešanico natančno po tvojem okusu. Tudi za lakoto bodo dobro poskrbeli, saj Aqaba ponuja vse, od enostavnih in poceni uličnih restavracij, pa do najboljših in seveda nekoliko dražjih restavracij. Glavna prednost Rdečega morja je njegova temperatura, ki se tudi v zimskih mesecih ne spusti pod 21 stopinj Celzija. Ko pa to prednost povežemo z bogatim podvodnim svetom, pa vidimo, da je Aqaba raj za potapljanje skozi vso leto. Ob obali kar mrgoli potapljaških centrov in tako se lahko vsak, ki ima veljavno potapljaško izkaznico poda v raziskovanje podvodnega sveta – pripravljeni pa so tudi na novince.


PAKET 4 NOČI ZA 295 EUR NA OSEBO

wadi rum tura jordanija aqaba

Cena paketa vključuje:

✔ letalsko vozovnico na omenjeni relaciji
✔ letališke takse
✔ ročno osebno prtljago do 10 kg
✔ 4 x nočitev z zajtrkom
✔ privatni povratni transfer letališče Aqaba -hotel
✔ brošuro mesta


Cena paketa se lahko zaradi dinamike cen letalskega prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni.


Predlagan termin:

14.01.2020
Benetke 08:35 - Aqaba 13:30


18.01.2020
Aqaba 18:05 - Benetke 21:25


*na povpraševanje možni tudi drugi termini. Odhodi vsak torek in sobota , od začetka novembra, do konca marca 2020


Na voljo številni drugi hoteli, vseh kategorij. Pripravimo tudi potovanje po meri. Možni tudi krajši termini !

Povratni transfer do Benetk že za 39 eur.


Vizum:

Slovenski državljani potrebujejo vizum za vstop v Jordanijo. Pridobi se ga lahko na letališču v Jordaniji in stane cca 40 €
Priporočamo nakup JORDAN PASS, ki vključuje vizum, vstopnino v Petro, Wadi Rum, ter vstopnine v vse druge pomembnejše znamenitosti v Jordaniji.
Cena JORDAN PASS = 100 € ( vključno s posredovanjem ).
JORDAN PASS lahko uredimo že ob rezervaciji !


HOTEL HILTON AQABA

DoubleTree by Hilton Hotel Aqaba ponuja neskončni bazen z razgledom na zaliv Aqaba, savno in dobro opremljen fitnes. Mednarodno letališče King Hussein je oddaljeno 10,6 km.
Vse sobe nudijo vrhunsko posteljnino, pernate vzglavnike, dobro osvetljeno pisalno mizo, LED TV (127 cm) in zaseben balkon.
Izbirate lahko med več restavracijami s številnimi kulinaričnimi možnostmi. Dan lahko začnete z zajtrkom v restavraciji Gusto, obiščete pa lahko tudi kavarno Tree Cafe in si privoščite kavo, čaj, prigrizke ter slastno pecivo. Sprostite se ob bazenu bara Infinity in uživajte v razgledu na Rdeče morje, medtem ko srkate koktajl ali naročite prigrizek. S prijatelji se lahko družite v restavraciji Diwan The View, ki se ponaša z najsodobnejšim strešnim salonom v mestu. Uživajte v različnih mednarodnih jedeh, pijači in glasbi v živo. V baru King's Sports Bar lahko v družbi navijate za svojo ekipo.

Hilton Aqaba JORDANIJA  Hilton Aqaba SOBA


Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji