Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


KORZIKA, 6.3.

HOTEL: 3* 4 dni - AVTOBUS IZ MARIBORA
ODHOD:CENA:
6.3., 4 DNIod 293 €
POKLIČITE ZA OSTALE TERMINEod
KORZIKA EXPRESS, IZLET Z AVTOBUSOM IN LADJO, UGODNO, saj

KORZIKA EKSPRES


6. marec-9.marec 2020 | 4 dni | avtobus in ladja

KORZIKA1


1. dan: Odhod iz Maribora ob 19. uri zvečer. Vožnja mimo Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane. Prestop meje na Fernetičih in vožnja mimo Benetk in Padove ... Nočna vožnja.


2. dan: Nadaljevanje poti mimo Firenc in Pise ter prihod v pristanišče LIVORNO in vkrcanje na ladjo za Korziko. Po cca. 4-urni plovbi opoldanski pristanek v mestu BASTIA. Vožnja v notranjost otoka skozi znamenito sotesko SCALA DI SANTA REGINA in preko prelaza Vergio do gorske letoviške vasice EVISA. Spust ob soteski SPELUNCA do romantičnega obmorskega letovišča PORTO za krajši postanek. Sledi vožnja mimo zanimivih skalnatih tvorb, imenovanih CALANCHE proti Sagonskemu zalivu. Nastanitev v hotelu nekje na tem območju, večerja in nočitev.


3. dan: Zajtrk in zgodnejši dopoldanski ogled glavnega mesta AJACCIO. Postanek pri velikem Napoleonovem spomeniku in sprehod skozi mesto mimo Napoleonove rojstne hiše. Po krajši pavzi nadaljevanje poti skozi Petreto-Bicchisano (postanek pri obeležju letalske nesreče), nato vožnja mimo letoviškega Propriana in vzpon do bližnjih SARTEN, »najbolj korziškega od vseh mest«. Po krajšem ogledu vožnja do mesta BONIFACIO, za mnoge najlepšega kraja na Korziki, zgrajenega na skalnatih pečinah 50 metrov nad morjem. Ogled, nato avtobusna vožnja ob vzhodni obali otoka mimo Porto Vecchia nazaj proti Bastii. Kasnejši večerni prihod v pristanišče in vkrcanje na trajekt. Nastanitev v notranje štiriposteljne kabine. Nočna plovba proti Italiji.


4. dan: Okoli 7. ure zjutraj pristanek v pristanišču SAVONA. Izkrcanje in krajša vožnja ob obali v GENOVO. Panoramski ogled mesta in sprehod skozi staro mestno jedro: trg Ferarri, Kolumbova hiša, katedrala S. Lorenza, doževa palača ... Odhod iz mesta in vožnja po avtocesti preko severne Italije na relaciji Piacenza–Cremona–Brescia–Verona z vmesnimi postanki. Vožnja mimo Benetk in Trsta ter vrnitev v Slovenijo v poznih večernih urah.CENA: 293 EUR pri najmanj 40 potnikih
  • 325 EUR pri najmanj 30 potnikih


CENA VKLJUČUJE: 1 x polpenzion v hotelu **/*** v sobah 1/2 TWC, 1 x trajekt na relaciji Livorno–Bastia, 1 x nočitev v notranjih kabinah 1/4 TWC na ladji s plovbo na relaciji Bastia–Savona, vstopna in izstopna taksa za Korziko, vsi ogledi po programu, prevoz s turističnim avtobusom, slovensko vodenje in organizacijo.


MOŽNO DOPLAČILO:
- za kabino 1/3 = 15 EUR/osebo,
- za kabino 1/2 = 30 EUR/osebo,
- za sobo 1/1 v hotelu = 25 EUR.
Program se lahko izvede tudi v drugačnem vrstnem redu!Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji