Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


TERME VIVAT 4* - moravske toplice

HOTEL: VIVAT 2 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
2xNZ, poletje/jesen 2020od 109,40 €
OTROK DO 12 LETod 0 €
TERME VIVAT, HOTEL VIVAT 4*, MORAVSKE TOPLICE, UGODNE CENE V SEPTEMBRU, AKCIJA

TERME VIVAT, HOTEL VIVAT SUP 4*

terme vivat moravske toplice

Hotel Vivat leži sredi Prekmurja, v osrčju Moravskih Toplic, 8 km od Murske Sobote. Prekmurje je znano po gostoljubnih domačinih in mnogih zanimivih izletniških točkah, kamor se lahko po prekmurski ravnici podate tudi s kolesi. V zadnjem času so zgradili nadhod, ki povezuje popolnoma prenovljen kompleks, s sprehodom po nadhodu pa boste doživeli predstavitev Term Vivat in Prekmurja na 12 razglednih točkah. Prav tako se ponaša z lastnimi termalnimi vrelci in z edinstveno zdravilno črno in belo termalno vodo. Bazenski kompleks se razprostira na kar 2000 m² vodnih površin. V notranjosti boste našli rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom s termalno vodo, dva whirpoola in otroški bazen, pa tudi ločen bazenski kompleks z belo in črno termalno vodo, ki je namenjen izključno odraslim osebam. V zunanjem delu so na voljo olimpijski bazen, natur bazen s črno zdravilno termalno vodo in otroški bazen.
Ne pozabite na Svet savn Vivat, ki obsega notranji in zunanji del s 7 različnimi tematskimi savnami, zunanji bazen za knajpanje ter vrhunska počivališča. V wellness centru Vivat si boste lahko privoščili razvajanje z masažami, kopelmi in podobnimi programi. Ali ste vedeli, da z 1 solno terapijo vdihnete isto količino snovi, kot če bi bili 3 dni na morju? Skočite v Novo Panonsko solno sobo in se nadihajte zdravilnih aerosoli, hvaležna vam bo tudi koža. V salonu tajskih masaž Tawan boste doživeli dotik Orienta. V Termah Vivat najdete sodoben zdraviliški center, kjer se storitve izvajajo na podlagi edinstvene zdravilne termalne vode v kombinaciji s terapijami, ki zdravilno in blagodejno učinkujejo na telo.
V hotelskem kompleksu je skupaj 154 klimatiziranih in prostornih sob. Sobe so sodobne in opremljene z LCD TV, minibarom, sefom in brezplačnim WiFi-jem.
Po plavanju se boste okrepčali v samopostrežni obnovljeni hotelski restavraciji Vivat, kjer je na voljo tudi dietna prehrana. V termalnem kompleksu se nahajata zunanja in notranja samopostrežna restavracija. Med tednom vas bodo razvajali s prekmursko, italijansko in balkansko kuhinjo.


Sobe


DS2-3: dvoposteljna soba, 27 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, WiFi (brezplačen) klimatska naprava, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča, možnost balkona
ES1: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, WiFi (brezplačen), klimatska naprava, sef, telefon

Bazeni in wellness


Bazenski kompleks Term Vivat se razprostira na 2000 m² vodnih površin z notranjimi in zunanjimi bazeni. Notranji del bazenov obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom s termalno vodo (34 °C), whirpooli in otroški bazen. Zunanji del bazenov obsega olimpijski bazen (26 °C), natur bazen s črno zdravilno termalno vodo in otroški bazen. Vsi bazeni so polnjeni z zdravilno termalno vodo.
Ločen notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju.
Svet savn obsega notranje in zunanje savne od finskih, turških, infra, zeliščnih in tilarium savn, zunanje bazene za knajpanje ter počivališča.
Wellness ponudba temelji na petih kitajskih elementih, na voljo pa so masaže, programi za sprostitev, programi za oblikovanje telesa ... V Salonu tajskih masaž Tawan boste doživeli dotik Orienta s 2500 let staro tajsko tradicijo.
Panonska solna soba je v celoti obdana s plastjo soli. Posebna naprava halogenerator v sobo vpihava solni aerosol, ki ustvari mikroklimo, podobno klimi na morju ali v rudnikih soli. 

CENE POLETJE IN JESEN 2020

Z BONI: nočitev z zajtrkom od 54,70 €/osebo/dan

Prihodi vsak dan, minimalno bivanje 2 dni

VKLJUČENO v ceno:


- Namestitev v dvoposteljni sobi

- nočitev z zajtrkom

- Med tednom prekmurska, italijanska in balkanska kulinarika

- Neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu

- Celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda

- Nočno kopanje v petek in soboto do 22:00 ure

- Vsak dan vodena terapevtska hidrogimnastika

- Kopalni plašč

- Kopalne brisače

- Internet v sobi.


POPUSTI:


- 1 otrok do 12. leta z dvema odraslima biva – BREZPLAČNO

- Otroci do 3,9 leta – BREZPLAČNO

- Od 4. do 9,9 leta -50% POPUST

- Od 10. do 13,9 leta -30% POPUST


DOPLAČILA:


- Enoposteljna soba 15 EUR/dan

- Suite soba 19 EUR/dan

- Prestige soba 25 EUR/dan

- Duplex suite 25 EUR/dan

- Duplex royal 50EUR/dan

- Kosilo 15 EUR/osebo

- Prijavnina 1 EUR/osebo

- Turistična taksa 2 EUR/osebo/dan


Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji